- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.901
bende kullandım 15 gün kadar sonra biyerde okudum dediğin gibi bıngıldağı erkenden kapatıyormuş beyin gelişimine zararlı diye bıraktım hemenKızlar devit kullanan var mi ? 15 günlükken başladık kullanaya fazlası bingıldagin erken kapanmasına sebep oluyormuş diye okudum tedirgin oldum
canım bebişlerimiz kışa denk geldiği için güneşten mahrumlar şuan d vitamini kemikleri güçlendirmek amaçlı veriliyor ve güneş ışığıyla bol bol alıcaklar yaz gelince şunun şurda yaza ne kaldı ben vermiyorum isteyen istediği gibi verir bilemem sonuçta uzman değiliz yanlış yönledirmiyem seniBen kaç gün kullansam acaba kızım normal bir şekilde emiyor.Gerekli vitamini alamaz mi benden ki
Cok sağol canım. Şimdilik bir iki hafta bende verip bıngıldağını da kontrol edip bırakırim . Biraz güneşten mahrum kalıyoruz biz.
Bi de kundak olayına ne diyorsunuz ?Babanem bacaklarını düz tutup sarmazsan bacakları yamuk olur deyip duruyor .Kızım da tam kundak karşıtı ay kaşık kadar cocuk ne kadar sinirleniyor aynı babası gibi asabi zaten basıyor çığlığı .Babanem hala sarmaya çalışıyor çocuğu
Kızlar yazdıklarını okuyorumda hemen herkes gaz ilacından bahsetmiş damla kullanıyorsunuz sanırım benim bebiş 10 günlük gaz problemi bizde çekiyoruz sizce bende kullanmaya başlamalımıyım?Doktor kontrolümüzde doktora gaz şikayetimiz var demedim ama ondanmı bana bişey önermedi acba kafam karıştı şimdi?Yada bitkisel olarak doğal kullandığınız şeyler var mı?
slm kızlar,nasılsınız,kaynanalardan yana dert yanmışsınız,haksızda sayılmazsınız,lohusa olduğumuzu unutuyorlar sanki onlar lohusa olmadı hiç,Allahtan benimki pek karışamıyor ama ben kendi annemden yana biraz şikayetçiyim aslında annemin bana yardımcı olmasından memnunum ama dozunu kaçırıyor,oğlum hep onun kucağında,altını hep annem açıyor,mamasını ben yapıyorum o besliyor gazını çıkarıyor hatta severken bile annem diye seviyor ben sadece getir götür işini yapıyorum,mamayı yap,bezi ver vs bu durumdan rahatsız olmaya başladım kucağıma aldığmda oğlum ağlıyor annemin kucağında susuyor sanki benim çocuğum değil annemin çocuğu üstelik annemin gitmeye de niyeti yok bende çok acemiyim hiç bir şeyi bana yaptırmadığı için nasıl bakacağımı bilmiyorum hatta oğlumu tutmayı bile beceremiyorum bu durum zoruma gidiyor oğlumla aramda duygusal bağ gelişmedi bir türlü sanki annemi annesi biliyor,anneme diyorum ben yapayım bazı şeyleri o da diyor ki çocuğun refüsü var kusuyor sen tutmayı beceremiyorsun birde fazla emziremiyorum sütüm olmadı sağıp veriyorum o kadar mı sütün çıktı sütün yok senin deyip duruyor böyle olunca ben daha kötü oluyorum...
67 yaşında ama şimdiye kadar onun elinde büyüdüm desem yeridir . Annemden cok o destek oluyor bana ama huysuzlugu da cok.Eşimle evlendikten sonra eşimin memleketine yerleştiğimiz icin ( onun tabiriyle beni kandırıp alıp anasının köyüne götürdüğü icin ) eşimin herşeyine alttan alttan laf sokup durur.Eşimde alttan almaya çalışıyor şimdilik öyle geçinip gidiyoruz
Çok tatlı ya:)Ellerinden öp benim için babanneni tanımadan ısındım ona:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?