- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.921
Arkadaşlar kızımin ensesi gene uyurken terlemiş.Simdi üstünü değiştirsem uyanacak tülbent falan mi sokram acaba siz nasil giydiriyorsunuz bebeklerinizi ? Aslında sarmayacaktim sadece üstünü örtecektim de babanem sar üşür o cocuk diye diye bıktırdi sardım .Önlügü terlettiriyor ama onu takmazsam da göğsü açık kalıyor.O iç zibinlarin ilikleme yeri hic birşeyi yok ya açılıyor göğsü kızımın
Arkadaşlar kızımin ensesi gene uyurken terlemiş.Simdi üstünü değiştirsem uyanacak tülbent falan mi sokram acaba siz nasil giydiriyorsunuz bebeklerinizi ? Aslında sarmayacaktim sadece üstünü örtecektim de babanem sar üşür o cocuk diye diye bıktırdi sardım .Önlügü terlettiriyor ama onu takmazsam da göğsü açık kalıyor.O iç zibinlarin ilikleme yeri hic birşeyi yok ya açılıyor göğsü kızımın
kızlarrrrrrrrrr multitabs kullananlar??????niye herkes farklı ölçü veriyor kafam karman çorman olduuu....içinde 1 ml diyor ama kullananlar 10 damla veren var 14 damla veren var yarım ölçek veren varrr...hangisi doğru ya da neye göre belirleniyor....geçen sağlık ocağına gittiğimde ebe 1 ml çok fazla 4 te 1 ver dedii...ama niye içinde o zaman 1 ml diyooo kafam allak bullak oldu valla...çocuğuma yanlış bişey vermekten korkar oldummm kullanan arkadaşlarrr bilgilendirin beni
kızlarrrrrrrrrr multitabs kullananlar??????niye herkes farklı ölçü veriyor kafam karman çorman olduuu....içinde 1 ml diyor ama kullananlar 10 damla veren var 14 damla veren var yarım ölçek veren varrr...hangisi doğru ya da neye göre belirleniyor....geçen sağlık ocağına gittiğimde ebe 1 ml çok fazla 4 te 1 ver dedii...ama niye içinde o zaman 1 ml diyooo kafam allak bullak oldu valla...çocuğuma yanlış bişey vermekten korkar oldummm kullanan arkadaşlarrr bilgilendirin beni
Bencede sar cnm çok küçük ben serbest kundak yapıyorum sürekli.önlük bildiğimiz mama önlüğü mü anlayamadım ama ben ilk bir ay iç zıbın kullandım benimkiler ipliydi,bağlanıyordu üzerine uzun kollu çıtçıtlı body onun üzerine de ya tulum ya da takımlarından giydiriyordum fikir olsun sana ama sen rahat ol bence yanında yılların tecrübesi var bende bugün taktım babannene
bizim ev bayağ sıcak ben tishirt şort ince çorap giyiyorum.Kızımı nasil giydirsem ki? Su çocuğun gidigini bir türlü kapayamiyorum artik sinirden ağlıycam nerdeyse yani göğsü hep açılıyor herşey büyük
Kızlar bende bugün burun tıkanıklığı için gifrer ve otribebe aspiratör aldım inş işe yarar.Serum fizyolojik yetersiz gelmeye başlamıştı.Nukun da burun pompasını almıştım ama hiç işime yaramadı.Bu arada belgünün röportajını okudum anne bebek dergisinde maaşallah çok şeker bi hamile olmuş,eşiylede baya uyumlu bir çifte benziyolar
bu hastane çıkışlarının önlügü var ya boğazdan bağlamali öyle.Babanem zaten göğsünü koru bu çocuğun açılıyor devamlı diye panikletiyor beni. Bende iç zıbın giydiriyorum boyle dikisleri dışa geliyor bağlama yerleri yok hic. Ustune çıtçıtli kolsuz badi üstüne de tulum giydiriyorum ev sıcak ama ince pazenle üstünü örtüyorum gündüz gece de sarıyorum.
Simdi uyurken terlemişti üstünü değiştirdim uyandı .Kaka yaptı bir daha altını değiştir emzir derken benimde uykum kaçtı anca uyudu hanfendi
canım içine uzun yada kısa kollu bir body üstünede tulum yeter bence.. ha bide corap tabiki.. eviniz cok sıcaksa sarıp sarmalama bence o zaman daha cok terler.. terletmemeye dikkat et:) bizimde ilk zamanlar hersey kucuk geldigi için bagrı acık kalıyodu.. o zaman ben tulumunun üstüne yenidoğan setinden cıkan minik bi üst vardı içine giymesi için ben onu üstüne giydiriyordum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?