- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.941
hheee...Dilek öfff hee :)) benim de kaynanama lafım yaa sabır dı o anlıyodu kızdığımı
8 seneden sonra ancak öfff dıyebıldım...
oda tam yuzune karsı degıl...o konusurken ben ıçerlerde öfff lüyorum..ama duyuyor..hemen susuyor...ali babanın çifliğinde sankı..hiç kırarım üzerım düşünmüyor..kaynana ya her şeyı konuşmaya hakkı var kendısının...
kafana takma..ben buyuk oglumda kullandm bıngıldak erken falan kapanmadı..ben kullanıyorum yınee...Kızlar devit kullanan var mi ? 15 günlükken başladık kullanaya fazlası bingıldagin erken kapanmasına sebep oluyormuş diye okudum tedirgin oldum
nurse harvey..ben memnun kaldım canım..Kızlar yazdıklarını okuyorumda hemen herkes gaz ilacından bahsetmiş damla kullanıyorsunuz sanırım benim bebiş 10 günlük gaz problemi bizde çekiyoruz sizce bende kullanmaya başlamalımıyım?Doktor kontrolümüzde doktora gaz şikayetimiz var demedim ama ondanmı bana bişey önermedi acba kafam karıştı şimdi?Yada bitkisel olarak doğal kullandığınız şeyler var mı?
canını sıkmaya degmezler...slm kızlar,nasılsınız,kaynanalardan yana dert yanmışsınız,haksızda sayılmazsınız,lohusa olduğumuzu unutuyorlar sanki onlar lohusa olmadı hiç,Allahtan benimki pek karışamıyor ama ben kendi annemden yana biraz şikayetçiyim aslında annemin bana yardımcı olmasından memnunum ama dozunu kaçırıyor,oğlum hep onun kucağında,altını hep annem açıyor,mamasını ben yapıyorum o besliyor gazını çıkarıyor hatta severken bile annem diye seviyor ben sadece getir götür işini yapıyorum,mamayı yap,bezi ver vs bu durumdan rahatsız olmaya başladım kucağıma aldığmda oğlum ağlıyor annemin kucağında susuyor sanki benim çocuğum değil annemin çocuğu üstelik annemin gitmeye de niyeti yok bende çok acemiyim hiç bir şeyi bana yaptırmadığı için nasıl bakacağımı bilmiyorum hatta oğlumu tutmayı bile beceremiyorum bu durum zoruma gidiyor oğlumla aramda duygusal bağ gelişmedi bir türlü sanki annemi annesi biliyor,anneme diyorum ben yapayım bazı şeyleri o da diyor ki çocuğun refüsü var kusuyor sen tutmayı beceremiyorsun birde fazla emziremiyorum sütüm olmadı sağıp veriyorum o kadar mı sütün çıktı sütün yok senin deyip duruyor böyle olunca ben daha kötü oluyorum...
bu guzel gunlerını kaynananı kafana takarak gecırme...çok bılıyor onlar herbir şeyii
maşallah..allah uzun omurler versın..öp ellerınden..67 yaşında ama şimdiye kadar onun elinde büyüdüm desem yeridir . Annemden cok o destek oluyor bana ama huysuzlugu da cok.Eşimle evlendikten sonra eşimin memleketine yerleştiğimiz icin ( onun tabiriyle beni kandırıp alıp anasının köyüne götürdüğü icin ) eşimin herşeyine alttan alttan laf sokup durur.Eşimde alttan almaya çalışıyor şimdilik öyle geçinip gidiyoruz
aaaaaaaaaaaaa.....kov gıtsınnn...slm kızlar...ben kaynanmdan uzakta yaşadığım ve önemli bir sebepten gelemediği için şanslıyım sanırım.ama ilk bebeişimde yaşadıklarınızı yaşamıştım.ay sütün çok az geliyor,mama verelim vs vs vs.annemde vardı yanımızda ve bebeği anneme vermiyordu.annem boyna yemek yapıp iş yapıyordu ondan 10 yaş büyük olduğu halde.bi gün dedim anneme 'ne oluyor yaaa sen hizmetçimisin ' diye oda 'aman iş yapim ne olur huzursuzlk çıkmasın yeter 'dedi canım annem...
benimde bakıcımla başım dertte.2 yaşındaki kızıma o bakıyor.bugün ağrım vardı bebeğin yanından çıkmadım öğleye kadar zaten bebeğni de sancısı vardı biraz.bi çıktım kız çiş içinde.altını bile almamış,tv izleyip duruyolar 3 saattir.kafam attı.neredeyse kovacktım ben çocuklarıma daha iyi bakarım çek git diyecektim ama kendime güvenemiyorum.2 yaşındaki bebeğe zarar vermeye çalışıyor.yalnızken wc ye gidemiyorum.ne yapsam bilemiyorum.ayda 600 tl veriyoruz bide.yemek ve arada süpürge yapıyor.
çocugumun psıkolojısını bozacagına tutmam 2 dakıka evımde..hem para alacak.hem çocugumu hırpalıyacak...kapıyı gosterırım hemen..
doktorların soyledıgıArkadaşlar kızımin ensesi gene uyurken terlemiş.Simdi üstünü değiştirsem uyanacak tülbent falan mi sokram acaba siz nasil giydiriyorsunuz bebeklerinizi ? Aslında sarmayacaktim sadece üstünü örtecektim de babanem sar üşür o cocuk diye diye bıktırdi sardım .Önlügü terlettiriyor ama onu takmazsam da göğsü açık kalıyor.O iç zibinlarin ilikleme yeri hic birşeyi yok ya açılıyor göğsü kızımın
""sen ne gıyıyorsan 1 kat fazlasını gıydır...""
fazla gıydırme..ben terlıyorsa bır kat çıkarıyorum ustunu..
yada ortusunu acıyorum bıraz...
bizim ev bayağ sıcak ben tishirt şort ince çorap giyiyorum.Kızımı nasil giydirsem ki? Su çocuğun gidigini bir türlü kapayamiyorum artik sinirden ağlıycam nerdeyse yani göğsü hep açılıyor herşey büyük
çok ortme...zaten benımkı sıcak olunca uyumuyor..sureklı cıyaklıyor..uzerını açınca uyuyor..anlıyorum kı sıcak gelıyor kuzuya..
Son düzenleme: