2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dilek öfff hee :)) benim de kaynanama lafım yaa sabır dı o anlıyodu kızdığımı
hheee...
8 seneden sonra ancak öfff dıyebıldım...
oda tam yuzune karsı degıl...o konusurken ben ıçerlerde öfff lüyorum..ama duyuyor..hemen susuyor...ali babanın çifliğinde sankı..hiç kırarım üzerım düşünmüyor..kaynana ya her şeyı konuşmaya hakkı var kendısının...

Kızlar devit kullanan var mi ? 15 günlükken başladık kullanaya fazlası bingıldagin erken kapanmasına sebep oluyormuş diye okudum tedirgin oldum
kafana takma..ben buyuk oglumda kullandm bıngıldak erken falan kapanmadı..ben kullanıyorum yınee...

nurse harvey..ben memnun kaldım canım..
canını sıkmaya degmezler...
bu guzel gunlerını kaynananı kafana takarak gecırme...çok bılıyor onlar herbir şeyii
maşallah..allah uzun omurler versın..öp ellerınden..
aaaaaaaaaaaaa.....kov gıtsınnn...
çocugumun psıkolojısını bozacagına tutmam 2 dakıka evımde..hem para alacak.hem çocugumu hırpalıyacak...kapıyı gosterırım hemen..
doktorların soyledıgı
""sen ne gıyıyorsan 1 kat fazlasını gıydır...""
fazla gıydırme..ben terlıyorsa bır kat çıkarıyorum ustunu..
yada ortusunu acıyorum bıraz...

çok ortme...zaten benımkı sıcak olunca uyumuyor..sureklı cıyaklıyor..uzerını açınca uyuyor..anlıyorum kı sıcak gelıyor kuzuya..

Son düzenleme:

otribebe kullanıyorum bende önce serum fizyolojik damlatıyorum sonra bi dakka kadar bekletip otribebeyle çekiyorum ben çok memnunum ilk aldığımda bikaç sefer öğrenene kadar zorlandım ama sonra çözdüm eşimde ilk çok garipsemişti o da alıştı artık çok rahat temizliyoruz burnunu

günaydın kızlar dün gece kızım erken uyudu ve emmeden uyudu o nedenle gece 2de uyandı uzuun uzun emdi keyif yaptı emmesi bitince bakındı durdu altını değiştirdim fln saat 3,30 da halen ayaktaydık 4e doğru uyuduk 5i geçe yine uyandı emdi oyalandı uyudu 7buçukta uyandı ve daha yeni uyutabildim çook uykum var normalde uyurdu geceleri ama dün erken ve aç yatınca düzenimiz şaştı inşallah bu gece toparlarım
akşam kaynanamlar kalmaya geliyo çok özlemişler torunlarını bakalım haftalardır hep yollardayız bu hsonu başbaşa kalırız diyoduk eşimle ama bu seferde onlar bize geliyo artık bisüre başbaşa kalmak haram sanırım

:) bizim de gece düzenimiz yaklaşık böyleydi. ama ben ohh uyuyabildim diye sevindim. ne yapcaz bu uyku olayını bilmiyorum gecede 2 saat kesintisiz uyusam dünyalar benim oluyor. şimdi yine mızıltı halde gaz sancısı tuttu kucağımdan inmiyo yapıştık birbirimize..

cnm başbaşa kalma olayı bizde de yaş gibi.. zapzupun da dedigi gibi çocuk aglasa biri pat diye dalıyo odamıza,noldu diye ..Allahtan tehlikeli durum olabilecek durumda degiliz
gece uyku durumuna gelince biz hep bu anlattıgın maratondayız.. ortalama 1.5-2 saatte uyanıyoruz,emiyoruz,alt degiştiriyoz uyumaya calışıyoz..hatta eşim her uyanışımız ve uyumamız ortalama 1 saat sürüyor diyor..sizin böyle olmuyo mu normalde?? Ya da ilk zamanlarda böyleydi sonradn düzeldi mi??

anamm..aynı ben ..3 gündür gaz sancımız var..yapışık dolaşıyoruz.. hatta dün ben kanepeye uzandım o da üstüme uzandı.. yeter ki uyusun diye 1.5 saat öle kaldım :)) aldık mı başlıyor aglamaya.. kesintisiz uyku bizde de yohk, o yüzden baş ağrım oluyor.. neyse buna da şükür..saglıklı olsun da gerisi tuzu biberi..

Son düzenleme:
zap_zup ne kadar küçükmüşsün:)) kardeşim senden büyük ama hala çocuk gibi sen bi de anne olmuşsun. maşallah:)

Bende çok çocuksuydum.Eşimin elinde büyüdüm desem yeridir :) Hayatı o öğretiyor bana . Aramızda 8 yaş fark var ama o da benim kadar daha yeni olgunlaşıyor. Ay eşimde yanımda değil ya boyle bir duygularim depreşti maziye gittim geldim sen öyle deyince

zapzupcum senin şu iç zıbından bahsettigini anladım..hani hiç dügmesi yohk diye bahsettigin. ben hep zıbın alt pijama takımı kullanıyorum ve gayet memnunum..(boydan da kullanıyorum da bundan daha memnunum)o dedigin zıbını iice kapatıcaksın cnm sanki böle koreli kareteciler gibi üstüne de alt pijamayı cekince boynu iyice kapanıyor..önlük falan kulanmıyorum ben.. üstüne de zıbının dış parçasını veya giydirmek istedigim pijama takımı yada zıbın takımını giydiriyorum.. sıcaksa alt pijamyı cıkarıyorum ama ayagına mutlaka corap giydiriyorum..çok şükür rahatız..çok sıcagı erkek çocugu sevmezmiş zaten..

Canım Allah yardımcın olsun.Ben de kayınvalidemle yaşadım bu durumu.Çok sinir bozucu.Sonra dayanamadım ve her ihtiyacına ben atıldım.Toparladık şimdi durumu.Kuzucum da bana alıştı bir kaç günde.Bence sen annene güzel bir dille söyle rahatsızlığını,herşeyiyle kendin ilgilen.Alışılıyo zamanla.

merhaba kızlar hepinizi çok özledim annem gildeyim bir gireyim dedim kociş bu ay net alırız dedi sıkılmaya başladım evde çünkü umarım herkes iyidir biz çok şükür iyiyiz 50 günlük olduk bugün kızım maşallah fazla yormuyor uslu bir bebek

hoşgeldin Denizcim hayrola bayadır yoksun insallah tek nedenin benim gibi netin olmamasıdr.

İyi oldugunuza sevindim. Face de okumustum dogumun cok hızlı gelismiş ve sonrasında sorun yasadın herhalde. cabuk iyileşmistir ınsallah.

evet canım net olmadığından giremiyorum ama bu ay olacak inşallah
dikişlerim biraz zorladı beni o kadar doğum kolaydı

evet canım net olmadığından giremiyorum ama bu ay olacak inşallah
dikişlerim biraz zorladı beni o kadar doğum kolaydı

Benimkide daha pazartesi geldi. Tek annemlere gittigimde az göz gezdirebiliodum .

Hamilelikti doğumdu hepsi geride kaldı, artık tek önemli olan bebişlerimiz. Allah onlara saglık sihat ve uzun ömür verir insallah.

ayy evet bizde de öyle oluyo ama biz 58 günlük olduk artık 35 günlükten beri yalnızız ewde ama h.içi eşim çalışıyo h.sonları da cuma akşamından istanbula yola düşüyoruz kaynanamlara, annemlere gidiyoruz bi gün ordaa diğer gün öbür tarafta... böyle olunca yoruluyo insan ben sürekli çanta hazırla boşalt durumundayım kaynanamlarda kalırken komik oluyo gece bile ağlasa kaynanam sağolsun duyunca dalıyo odaya bişey yapacağımızdan değil ama uyku hali darma dağınık oluyorum bide bazen emzirirken uyuyakalıyoruz kızımla geliyo uyandırıyo memeni topla üşütücen fln diyo çok komik benim annem bir melek vardı ya dizi ordaki gibi olduk
normalde kızım 20-35 günlükten beri düzenini oturttu gece 11buçuk-12 gibi emip altı değişip uyuyo sabah 4-5 arası uyanıyo emiyo altı değişiyo uyuyo, bidaha 7-7buçuk arası uyanıyo yine aynı şeyler tekrarlanıp uyuyo we 10-11 arası uyanıyo saat gibi
ama dün gece 10 buçukta fln yattı emmeden öyle olunca düzenimiz şaştı ilk kez

19 yaşındayim 20 ye giricem nisanda ınşallah

adilemir cok sağol canım bütün sorularımı cevaplamissin
bırsey degıl canım..

sevgi cnm ismim.annemdeyim hala kahvaltı yaptık öğleden sonra gideriz evimize.benim oğlan iyi çok şükür ama bazen akşam oldumu hiç durmuyor bende fitil veriyorum rahatlatıyor.

sevgıcım...ohh uzun kahvaltı yaptın...afıyet olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…