- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.961
bende gecelerı 4-5 saat uykuyla duruyorum...cnm başbaşa kalma olayı bizde de yaş gibi.. zapzupun da dedigi gibi çocuk aglasa biri pat diye dalıyo odamıza,noldu diye ..Allahtan tehlikeli durum olabilecek durumda degiliz
gece uyku durumuna gelince biz hep bu anlattıgın maratondayız.. ortalama 1.5-2 saatte uyanıyoruz,emiyoruz,alt degiştiriyoz uyumaya calışıyoz..hatta eşim her uyanışımız ve uyumamız ortalama 1 saat sürüyor diyor..sizin böyle olmuyo mu normalde?? Ya da ilk zamanlarda böyleydi sonradn düzeldi mi??
anamm..aynı ben ..3 gündür gaz sancımız var..yapışık dolaşıyoruz.. hatta dün ben kanepeye uzandım o da üstüme uzandı.. yeter ki uyusun diye 1.5 saat öle kaldım :)) aldık mı başlıyor aglamaya.. kesintisiz uyku bizde de yohk, o yüzden baş ağrım oluyor.. neyse buna da şükür..saglıklı olsun da gerisi tuzu biberi..
hosgeldınnmerhaba kızlar hepinizi çok özledim annem gildeyim bir gireyim dedim kociş bu ay net alırız dedi sıkılmaya başladım evde çünkü umarım herkes iyidir biz çok şükür iyiyiz 50 günlük olduk bugün kızım maşallah fazla yormuyor uslu bir bebek
Burnu da sürekli tıkalıydı, serum fizyolojik ve nazal aspiratör kullanmama rağmen kısa süreli rahatlıyor ve hemen yine doluyordu burnu, kendisi tonimer sprayle temizledi burnunu, kısa süreli çözüm bunlar serum fizyolojik kullanma dedi, yavrum inanılmaz rahatladı.
merhaba kızlar hepinizi çok özledim annem gildeyim bir gireyim dedim kociş bu ay net alırız dedi sıkılmaya başladım evde çünkü umarım herkes iyidir biz çok şükür iyiyiz 50 günlük olduk bugün kızım maşallah fazla yormuyor uslu bir bebek
O baş ağrısı bende de cok oluyor gece deliksiz uyku rekorumuz 2.5 saat :)
Gülay hay ağzını öpeyim yani o dediğin şeyden ışte.Benimki neden açılıyor biliyor musun onun üstüne çıtçıtlı body giydiriyorum o yüzden alttan tutacak birşey yok tabi .Çıtçıtlı bodyi giydirmeden giydirdireyim bari iç zıbıni.Üstüme dış zıbın takımını giydiriyorum zaten . Artik elimle boğazını çekiştire çekiştire düzeltmeye çalışıyorum ağlayacaktım sinirden dün gece
Benim bebisimin de burnu tıkalı kizlar Bugun doktorumuzla konuştum gifrer damla önerdi hemen soğuk buhar makinası alın dedi . Burda alanlar vardı yanlış hatirlamiyosam kullananlar ve memnun kalanlar ne kullandığını yazabilir mı acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?