2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet benim doktorumda öyle dedi,yani 40 sonuna kadar bekleyelim dedi ama ben istemedim,daha erken yapabilme imkanımız varsa daha erken olsun dedim,oda belli sen sıkılmışsın bebek için bir sakıncası yok istersen yapabiliriz dedi suni sancı denemesinden önce bunu yaparız,seni daha az strese sokar dedi:))) bakalım düşün düşün yedim bitirdim kendiimi

ben hamileyken 8 kg almıştım 7 si doğumda gitti 73 kiloyla kalmıştım şimdi 69 kiloyum nisan ayında halamın düğünü var bende biraz vereyim diyorum ama bunun içinde hiç bir şey yapmıyorum :))

canım bende hamilelikte kilo almadım sorunlu bi hamilelik geçirdiğim için 3 kilo aldım hastaneden geldiğimde 8 kilo vermiştim

haliyle karın bölgem gevşek spor yapayım diyorum ama süt azalır mı

iştahımda çok açıldı sürekli tatlı yemek istiyorum

bizede dktr 2 sene yasak dedi zatende 2.yi 3- 5 sene düşünmüyom kondomla korunuyoruz biz iğne ilaç zaten kullanamam spiralide 6 aydan önce takılmıyor sezeryandan dolayı

slm kızlar
umarım bebişler ve sizler iyisinizdir

ben normal doğum yaptım
yaz geliyor biraz sıkılaşıp kilo vermek istiyorum
yaza bi yakınımın düğünü var

spora başlayanınız var mı
bende pilatese başlıycam ama henüz erken dikişlerim iyice kaynasın yaza doğru artıkkoşu bandımada binemiyorum vakit bulupta bebiş birazdaha büyüsün başlarım

yok sezeryan olanların işi zor başlama canım sen ALLAH korusun bişey olur
ben normal doğum olduğu için başlasam mı diyorum

aynı düşünceler hepimizde var sanırım denizcim bi olsa anneciğin onada yetişir
rabbim olmayanlara versin önce daha sonra kendimizi hazır hissettiğimizdede bize

evet olmayanlarada nasip olur inşallah ben aralarında fazla yaş olmasın derdim hep ama şimdi 5-10 olsun diyorum eşim dalga geçiyor :))) gerçi zaman neyi gösterir belli olmaz

Bende pilatese başlıycam dün lastik aldım dandikmiş leş gibi plastik kokuyor neyse daha 19 günlüğüz bende hemen başlayıp eve döndüğümde eşimi şaşırtmak istiyorum ama daha cok erken ya

hemen hemen hepimizde aynı şeyleri yaşamışız lohusayken ay ben ne sinir krizleri yaşadım kabus gibiydi ilk 15 gün şimdi sizin yazıları okudukça o günlere geri döndüm

Evet bende döndüm inanki.Sinirden doğum hikayemi bile yazamıyorum kızıma.Burada sizin eşlerinizide gördükçe benim eşimde bu değişiklik normalmis dedim . Bi anda evrim geçirdiler resmen.Eşim hastanede ailemin yanında bile azarladı beni.Bayağ tartışıyorduk . Bizim derdimiz de benim kaynanam değilde eşimin kaynanalari oldu diyebilirim. Annem bi ton problem çıkardı babanem eşime yeni gelin gibi eziyet edip durdu eşim onlarla inatlaşmak icin kendi akrabalarını ben daha doğuma girmeden hastaneye topladı falan boyle artik herkesten nefret ettim inanınki .Boyle anlatmak bile istemiyorum cok sinir bozucu.En güzel günlerimizi zehir ettiler .Eşime bi gece patladım.Benim ne yeni gelinligim önemsendi ne lohusaligim ne bakayım hayatımdaki bütün anlamları yitirdim senin yüzünden diye kızdım ama hic üstüne alınmadı

Gifrer de çok iyi cnm ben 2gündür kullanıyorum hemen açıyor tıkanıklığı.Derinde olan mukozaları da çekmeye çalışıyo musun?Yoksa yakın olanları mı çekiyosun?Ben dün otribebeyle çekiyodum ama eşim baktı ve derinde olanlar için uğraşma canı yanar,kılcal damarları da çatlayabilir dedi

belgüncüm cnm sinir oldum valla yaşadıklarını okurkennn...lohusalık böle mi geçer ama napcan rahat huzur yok...benim kaynana rahatsız etmiyor allahtan doğumda 3 gün geldi gitti zaten annemlerdeydimm iyi oldu bana...ama kızlar ben de eşime katlanamıyorum şu aralarr...dün çok kötü kavga ettik akşamdan akşama çocukla ilgileniyor onuda oflaya puflaya...çocuk ağlıyor diye bile kavga ediyoruz...dün çokkk ağladım valla kızım da etkilendi kavgadan o da ağladı durdu kuzum sonra uyudu ama iç çekip durdu...depresyona gircem diye korkar oldum valla...yalnızım yardım edenim yok bi de eşim böle yapınca...evişi bana bakar,yemek bana bakar bi de kız durmayınca kafayı yicek gibi oluyorum..annemlere gitmek istedim eşim ona da kıyameti kopardı yeni geldik zaten kızımı ve seni özliyeceğimi hiç mi düşünmüyorsun diye???annem de gelemiyorr bunaldım çok herşeyden

ah canım benim yasadıklarının 5 katını da ben yaşıyorum. inanın erdem'im olmasa alıp başımı gideceğim. hamileliğimde bize size 90 milyar vericem ev alın deyip bizi 140 milyar borç yaptırıp parayı vermeyen kayınvalidem sonra o evi bizden satın alıp şimdi güzel güzel oturuyor. ayrıca bizi 6 aylık hamileyken o borcla kapı önüne koymuştu kocası ile beraber. eşimde benden yana görünüyordu meğer bebek içinmiş hepsi. doğuma kadar her gün rahatsız edildik her gün kavga her günüm gözyaşıydıç en sonunda dayanamayıp anneme gittim. doğuma bir gün kalıncaya kadar eşim beni ne aradı ne sordu. doğumu yaptık yine kavga gürültü. eşim olacak hayvan( afedersin) avukata bile gitti bebek doğmadan ne kadar nafaka alırmışım nasıl boşanırmışız diye. meğer evi terkeden suçlu olurmuş her kavgada inşallah gidersin ananın evine diyor. ömrümde görmediğim eziyeti gördüm bu ailedein. kapıya koydukları oğullarını benim annem babam taşıdı yarleştirdi. her türlü iyiliği yaptılar. şimdi benim kocam anası babasıyla barıştı benim annem babam kötü. 20 gün annem yanımda kaldı bir allahın selamını vermedi anneme eşim. daha annesi yüzünden anneminde benimde üstime yürüdü. bir tek dövmediği kaldı. boşanmıyorsam sırf oğlum için... şimdi ne benim ailem ne onun ailesi geliyor evimize. bende haziranda işe dönecektim artık dönmeyeceğim. annem bakacağı için çalışsacaktım. şimdi ise psikolojik hasta anneside baksın dediği için bende alıp bir sene izin oturacağım evimde. ne hamililğm ne doğumum ne lohusalığım gönlümce oldu sünnet yaptırdık oğluma hastaneye gelip kavga çıkardı kayınvalidem. ne diyeyim kocamı inan gözüm gürmüyor artık sevmiyorum hatta nefret ediyorum. bırak birlikte olmayı sarılasım bile gelmiyor. ne olacak sonumuz bilmiyorum. hala her günüm ağlayarak geçiyor. ALLAH HEPİMİZE YARDIMCI OLSUN...

Ayy nedir bu çektiklerimiz yaa allah hakkımızda hayırlısını versin ınşallah
insan herşeye bir yere kadar dayanıyor da eşinden darbe yemek bitiriyor adamı

Ayy nedir bu çektiklerimiz yaa allah hakkımızda hayırlısını versin ınşallah
insan herşeye bir yere kadar dayanıyor da eşinden darbe yemek bitiriyor adamı

hemde nasıl.. inan ki sütüm bile yetmiyor birtaneme. mama veriyorum günde iki defa. uyku bile uyumuyorum. depresyondayım resmen. allaha saldım ama evililğimde bitti benim gözümde. insan sevm ediği bir adamla nesıl geçirir bir ömrü bilemiyorum.

canım ya inan çok üzüldüm senin durumun daha kötüymüş Allahım dayanma gücü versin inşallah düzelirsiniz

canım ya inan çok üzüldüm senin durumun daha kötüymüş Allahım dayanma gücü versin inşallah düzelirsiniz
inşallah... aylardır gözyaşı döküyorum. çok şükür ki evladım sağlıklı. şimdi çok sevidkleri torunlarını görmek için ölen eşim ve ailesi aylarca karnımda düşünmediler. 22 aralıkta doğum yaptım sezeryanle 21 i akşamı gelip aldı eşim beni. boşanacaktım. en kötüsü de ne biliyor musunuz aslında eşimle hiç sorunumuz yoktu bizim. mutlu olacağımıza emin olarak bebeğimizi planlı yaptık. şimdi ise başıma gelenlere inanamıyorum. sevip evlat verdiğim eşim için hiç kıymetim yokmuş. annesinin kaprisleri yüzünden ömrümde tek sevdiğim evlendiğim evlat sahibi olduğum adamdan nefret eder hale gelmek çok acıtıyo canımı... bu geçenleri unutmak mümkün değil. insan kaç kere doğurur. her anım berbattı hamileliğim ve doğumumun. hala da öyle. en çok üzüldüğüm ise evladımın mutluluğunu bile yaşayamadım...

ayyy cok üzüldüm yaaa Allah yardımcınız olsun canım ne dıyecegımı bılemıyorum.nasıl iş anlamıyorum o sevdıgımız adamlar nasılda degısıverıyo cok sukur bızım sıkıntımız yok yavrun için katlanmaya calıs bıraz zamana bırak ınsallah hersey yoluna gırer tum kalbımle dılıyorum

ayyy cok üzüldüm yaaa Allah yardımcınız olsun canım ne dıyecegımı bılemıyorum.nasıl iş anlamıyorum o sevdıgımız adamlar nasılda degısıverıyo cok sukur bızım sıkıntımız yok yavrun için katlanmaya calıs bıraz zamana bırak ınsallah hersey yoluna gırer tum kalbımle dılıyorum

bakınca gözüken bişey olursa serumf. dökmeden çekiyorum hemen geliyo zaten ama göremediğim bi tıkanıklıkta s.f. döküp bekliyorum o yumuşatıyo ve yaklaştırıyo zaten bazen kendi bile hapşırıp çıkarabiliyo olmazsa da ben çekiyorum ama ısrarcı değilim bişey gelmezse zorlamıyorum derinleri

sağol canım. her doğumda olurmuş kaynana gelin yada kaynana damat olayları. ama bizimki öyle bir kısırdöngü oldu ki. ben onun ailesinin yaptıkları için onları istemiyorum çünkü hakediyorlar. eşimse ben onları istemediğim için onca iyiylik yapan aileme binbir saygısızlık yaptı ve o da onları istemiyor. yarı kırkımdan sonra yalnız başıma kaldım zatenm eşim bebek bakmaktan hiç anlamıyor birde üztüne bu kadar eziyet ediyor. şimdi de kırkımız geçti vay efendim biz neden birlikte olmuyormuşuz o erkekmiş falan filan. bu kadar üzüntüden sonra yüzünü göresim gelmiyor ki birde onunla birlikte olacağım aklım almıyor. haftaya psikiyatra randevu aldık bakalım ne olacak. zaten gözden çıkardım amaevladım için deneyeceğim bir kez daha. aynı şeyler tekrar ederse yaşayamam bu adamla kesinlikle.

canımm cok ıyı anlıyorum senı ınsallah psikiyatrık tedavı işe yarar gercekten lohusalık cok zor bı donem bıde boyle seyler basa gelınce ıyıce zorlasıyoo işler birlikte olma işini biraz ertelemek endogrususanırım eşinle konusmaya calıssan belki bırazda olsa senı anlar ayrıca çift terapisine gitseniz daha ıyı olur bence bazen erkeklerın baska bırınden dogruları duyması daha cok işe yarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…