2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benimde öleydi ayaklarını bacaklarını çekip çekip çığrınıodu nurse harveys kullanıom ama o da işe yaramıodu kıpkırmızı oluodu yavrum...ama dünden beri şunu keşfettim altını açıyorum bebe yağını karnına sürüp yarım saat ovcalıyorum karnını valla gaz da çıkarıo ölüo mutluluktan bi dene istersen...tabi her bebek farklıdır ama...
ya ben de 16 kilo almıştım 6 sı gitti hala 10 u duruyor nie ben veremiyorum herkes verdi...doğumdan sonraki kilomda çakılı kaldımm...nasıl verdin cnm?

walla kızlar önce tek tek seciodum cvp yazmak için sonradan bahktım herkesin dertler aynı genel yazıyım dedim.. ama belgüncüm sana Allah ayrıca sabır versin diyorum.. Ben bu konuda şirineme katılıyorum aslında.. lohusalık hormonlarımızı alt üst ettigi için en küçük şeyler batıyor bize.. ben de bugün dah net anladım.. kayınvalidem bebegi severken alıyo diye o kuzum annenmi dövdü seni deyince ona bile alındıgımı farkettim.. o zaman dedim ki abartmaa kızım bunlar hormonlarından..
Hepimize düşen biraz sabretmek..
bide şu 40 ı olayında bizde de 40 kaşık olayı varmış.. ama eşim yaptırcak mı bilmiyorum.. biz eşimle pek inanmıyoruz acıkcası..ama aileler bu konuda ısrarcı,bakalım nolcak..

Kızlar bende bir sayfa eşimi şikayet ettim ama malum cepten giriyorum hepsi gitmiş . Daha da yazamadım başka sefere artik
Ben 52 kiloyla başladım 63le bitirdim ve şuan 60 kiloyum.Korse falanda takmadım.Kalçalarım aldı başını gitti.Çatladı hep dizlerime kadar canım nasil sıkılıyor anlatamam.Yani ömrümün baharında gitti taş gibi vücudum allahtan eşiminde çatlakları varda kendimi avutuyorum .Sezeryan olduğuma spor yapmayada korkuyorum ne yapicam bilmiyorum.Kırkım çıkınca eve donucem galiba .Şöyle incecik fıstık gibi dönmek istiyorum evime ama zor yani bir yanım bir dünya yani

merhaba arkadaşlar ben 2009 ocak annelerindenim, hepinize hayırlı olsun bebeişleriniz sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah diyorum
erkek bebek anneleri bebeğinizi sünent ettirmeyi düşünüyor musunuz? hangi anestezi yöntemini kullanacaksınız?
canım ben oğluma kıyamadım yeni doğduğunda sünnet ettirmeye şimdi çok pişmanım, büyüyünce çok zor, şimdide zaten 2 yaş sonrası olmaz 6 ya kadar bekleyin diyorlar, yaptıracaksınız kesinlikle emeklemeye başlamadan önce yaptırın sonra olmuyor neden dersen, emeklemeye başladı acır diyorsun sonra yürümeye başladı acır diyorsun sonra koşmaya zıplamaya başlıyorlar zaten kendide eller dokunur rahat vermez sonrada tuvalet eğitimi başlıyor şimdi olmaz diyorsun olmazlar sıralanıp gidiyor o yüzden şimdi henüz ne sağa sola dönmeye başlamamışken nede elleri ile müdahale edemezken yani bebek hareketlenmemişken yaptırmak en güzeli hemde küçükken acıyı daha az hissederlermiş vede çabuk iyileşirmiş

bende altını açıyorum ve zeytinyağı sürüyorum karnına ve poposuna çıkarıyo hemen .şu kilo sorunu bende de var 14.5 kilo aldım sadece 4.5 unu verdim 10 duruyo.sauna eşofman sipariş ettim onu denemeye başlıyorum yarından sonra...

Kizlar herkes kaynanalardan bahsetmis benim ki de 26 günde 3 kere geldi hiç ozlemiyo da torununu üstelik evlerimizde cok yakın ben de cok üzülmüştüm ama Simdi takmıyorum hiç ...

Bi de şeyi sorucam doğar doğmaz nar suyu deydiren var mi bebeğin diline?
Biz deydirdik kızım ilk gün pırtladi .Her bebek yapıyordur belki bilmiyorum da.Ilk iki gün cok problem çekmedik. Benim kızımın gaz problemi gece oluyor sabaha kadar uyumuyoruz ama gündüz kendi bi beş on dakka pıt pıt yaptımmı çıkarıyor ise yaradı galiba nar suyu

Son düzenleme:
kızlar ya allah hepinizin yardımcısı olsun.valla napcaz artık bebişlerimiz için herşeye kulak tıkıcaz.bizimde kayınvalidemle ve görümcemlerle yeni evlendiğimizde çok olmuştu sorunlarımız hep eşimi dolduruyolardı ama neyseki eşim geç olmadan kendisi gördü haklıyı haksızı,sizde hepsini allaha havale edin.bizimde haftaya çıkıo kırkımız daha iki kere geldi kaynanam yarım saat oturmamıştır bile.ama geçen kandilde eşim gitmişti eşime demişki bizee gelmişler evde yokmuşuz nereye gitmişiz bebekle bizde annemlere gitmiştik eee neden bebeği bize getirmediniz hiç demiş utanmadan eşimde bi güzel vermiş ağzının payını sen kaç kere geldin torununu görmeyeki bizde sana getirelim demiş.

kaynana değilmi işte hepsi olmasada birçoğu hep aynı.

kızlar ya bizim bugün ilk aşımız oldu sarılık aşısı.sizde hiç huysuzluk yaptımı sarılık aşısı.sabah 10 da oldu aşısı o zmn bi uyandı gece 11 e kadar toplasan 2 saat uyumamıştır.akşam 6 dan sonrada hep ağladı hiç olmazdı böyle huysuzluğu acaba aşıdanmı olduki.

ben buyuk oglum ıçın aldım..ama doktor sprey oldugu ıçın bebege zarar verebılır dedı..srup fızyolojık verdı..damla olarak damlatıyoruz...
oysa buyuk oglumda bılmıyordum.. ılk 1 yıl tonımer kullandım...bı zararınıda gormedım çok sukur..ama sprey oldugu ıçın sıkarken ırkiliyordu bebekken...
simdı serup fızyolojık bulunduruyorum evde..tonımer de var ..ama onu buyuk oglanda kullanıyorum...

belgunnn
aman anam neler yasamıssın...
ahh kuşum...sıkma canını..eve bebek gelınce boyle olabılır canım..zamanla alısılınır...eşinle bas basa kalınca daha durulur esın..ama yınede karısıyorlar canım..
ben buyuk oglanda salaga döndüydum...
kocam ıplerı elıne aldıydı.benı uzaktan kumanda gıbı kontrol ettı..
sunu gıydır..az emdı.çok emdı.nazarlıgı neden takılı degıl.vs..
sonunda kendımı psıkıyatrıstın kapısında buldum...
2 yıl ılaç tedavısı oldum..çunku ben sen gıbı cevap veremedım..içime attım..agır bır bunalıma gırdım...kendım ıçınden ckamadım..doktora zar zor gıttım...
ılaç kullandım 2 yıl...
o ıkı yıl sonunda da bılmeden hamıle kaldım.ılaç kullandıgım ıçın kurtaj oldum...
yanı bır kuduruk koca ve kuduruk kaynana bana çok seye mal oldu..
benım kötü durumumu göremedıler...herkes kendı havasında...
sımdı çok sukur soyluyorum herbırseyı...
sende canını sıkma..bol bol konuş kocanla..
kaynanında karısmaması ıçın ıkna et kocanı...

bu ıkıncı bebekte tek kelıme etmıyor benım kocam şimdi ...

Son düzenleme:
canım ya...
çok zor gunler gecirmıssın..
olumlu duşun..bebegın var...
ınşallah kocanada allah akıl fıkır verır..dogru yolu bulur...sen olumlu ol..

günaydın kızlar.
belgün yazdıklarını okudukça sinirden deliye döndüm.Allah yardımcın olsun.
kaderdinçer Rabbim seninde yardımcın olsun.
çok hassas bir dönemden geçiyoruz pireyi deve yapacak kadar alınganız.birde üstüne dış etkenler eklenince çekilmez oluyor.ben kaynanamla problem yaşamadım ama ilk zamanlar eşimle baya sıkıntı yaşadım Allaha şükürki geçti gitti.

slm kızlar..bugün nasılsınız? bizim bebişin burnu tıkalı dün akşamdan beri..gece hırıltıdan,nefes alamadan uyuyamadı zavallı yavrum..eşime eczacı bende cocuguma bunu kullandım diye wee nin normal burun aspritarönü vermiş.onu da kullandım ama tam sonuc alamadım sanırım..hala tıkalı bebişimin burnu..napsam ki???

galiba öyle olmuşum
doğumdan sonra daha kuaföre gitmedim ya
yarın gideyim hem ada hemde kaş aldırayım diyordum
şansımdan adet oldum.
bir hafta daha böyle dolaşacagım galiba.

bende oldum sanırım
45 gün 3 damla gördüm 46 47 hafif hafif kanamam devam ediyo eski adetlerim gibi değil ama bu çok daha az normal bi durummu bilmiyorum :26:

kaderdincer allah yardımcın olsun neler yaşamışsın inş. düzelirsiniz için belki tam düzelmez ama tamir edilebilir eşin tarafından...

gülay geçmiş olsun inş. düzelir bebişin

kaderdincer allah yardımcın olsun neler yaşamışsın inş. düzelirsiniz için belki tam düzelmez ama tamir edilebilir eşin tarafından...

gülay geçmiş olsun inş. düzelir bebişin
gulşen nasılsın..kerem napıyor...

saol cnm..sizin bebişlerin burnu hiç tıkanmadı mı=??
canım bızdede oldu..bendede o bahsettıgın gıbı bı asprator var..bebedoor olandan
ama serum fızyolojık kullandm ben..
normal zamnda asprator ıse yaramıyor

banyo sonrası burnunun ıçı yumusuyor..o zaman salya sümük ne varsa cekmek kolay oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…