2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun canım hakkınızda hayırlısı nasılsa öyle olur inşallah her doğumda bişeyler oluyo burdan gördüğüm kadarıyla ama çok üzüldüm durumların bu kadar ciddileşmesine hipnotize fln mı ediliyo bunlar anlamıyorum ki nasıl bu derece taraflı olabiliyolar

birlikte gideceğiz zaten. beni bu duruma getiren o tabiki gelicek benimle. öyle dengesiz ki bir gün iyi bizi çok seviyor güleryüzlü oluyor sözde. ertesi gün anasından emri almış gibi mutlaka bişey çıkartıyor ailesiyle ilgili. bıktım artık. dün akşam yine kavga ettik annesi de bakacakmış oğlumuza yoksa benim annemde bakmayacakmış. oysa annesi o kadar evimde kaldı ben çalışırken bir tabak çorbasını içmedim evimde elinden hamileyken bu sene o sıcakta işten gelip hizmet ettim kadına.kendi çocuklarına bile bakmamış annesi ve kayınvalidesi bakmış şimdi benim oğluma dikti gözünü. birde oğluma bakıp her gün evimizde olacak ki bizi yine birbirimize soksun tek dertleri o. aylar önce akrabalarımı arayıp çocuk doğsun boşayacağız zaten demiş. şimdi inkar ediyor. tabi benim aptal kocam annesine inanıyor. çıldıracağım valla. oğlum sayesinde ayakta durmaya çalışıyorum işte.

kayınvalidem kocasıyla çok problemliydi sanırım bizim mutluluğumuzu kıskandı. oğlunada çok düşkündü iyice çığrından çıktı artık. şimdide psikolojik tedavi görüyor ama bizi de mahvetti işte. ama o da affetme sebebi annesi psikolojisi bozuk diye mazur görülüyor yaptıklarından. kimse bu çocukları rahat bırak demiyor üstüne ona inanıp benim üstüme geliyorlar. kapı kapı gezip anlattı beni herkese. kendi akrabaları değil benim akrabalarıma eişme dostuma komşuma iş yerime bile. ben doğum yapınca kendi oğlunun iş yerine değil benim iş yerime gidip lokum dağıttı inanabiliyormusun? o kadar şeyi o yapmamış gibi gidip bide beni anlattı insanlara. katil olmamak işten değil. evladım ve rabbime inancım olmasa dayanamayacağım. hoş daha ne kadar dayanırım delirmeden bilmiyorum.

normal biri yapamaz zaten saydıklarını bi dengesizliği var gibi gözüküyo. bide kayınpederim demiyosun kocası diyosun eşinin babası öldü fln da yeniden mi ewlendi? bide anlamadığım torununu çok sewiyo ya sizi boşandırıp da ne olacak o zaman torunu ya annesinden ya babasından mahrum büyüyecek ya da iki arada elinde çantasıya göçebe gibi gezecek. üvey anne belki üvey babası olabilir torununu sewen niye böyle bişiy istesin ki nasıl bi mantık anlamıyorum

bizede dktr 2 sene yasak dedi zatende 2.yi 3- 5 sene düşünmüyom kondomla korunuyoruz biz iğne ilaç zaten kullanamam spiralide 6 aydan önce takılmıyor sezeryandan dolayı

:

ben 40 ın bitince takılıyo biliyodum. napıcaz ya kondomdan tırsar oldum delik çıkar falan :s şu deri altına kola takılan şey hakkında bilgisi olan var mı??

kayınpederim diyesim gelmiyo ki kadının gazına gelip bizi kapı dışarı etti 140 milyar borcu taktıktan sonra. utandılar insanlardan biz aldık borçtan kurtardık diye söylemek için evi bizden aldılar şimdi karı koca bizim alıp oturamadığımız evde oturuyorlar utanmadan. onlar alana kadar kaç ay kredi ödedik 2 imlyar iki milyar alımı satımı tasm 20 milyar zarardayız. bütün takılarımı sattım evimiz olsun diye. şimdi hepsi havaya uçtu. ama eşim hepsini unutup annelerinden taraf oldu. boşatacaktı canım kadın koymuş kafasına. önemli diil ki onların paraları var torunlarını da parayla satın alırlardı nasıl olsa. böyle çiğ vicdansız aile görmedim ben. insan nasıl anlamaz ama anlayamıyorsun işte. nasıl yüzüme gülüp arkamdan iş çevirmişler. bide çok seviyorlardı beni. kadın kocasıyla arası bozuk diye inan ki her gün gelirdi bize eve gitmek istemediği için ibr gün surat asmadım yeni evliyiz filan dinlemedi. hamile kaldım 15 gün bizde kaldı. meğer hepsi kıskandığı içinmiş.

selam kızlar

gene bir kaynana muhabbeti almış hamileliğimi bilmezken başladı benimde derdim kavga etmiştik sen benim kızım değilsin diyen kadın sen benim kızımsın diyor unutmadım bende ama artık eşimle kavga etmeye halim gücüm yok susuyorum bide şimdi herhafta son geliyor kalıyorlar çocuk uyuyunca tv karşısında iki keyif yapıyordum koltuğa hepsi yayılıyor ben masa başında git yatmış neden gidip hapis diye yatayım yerimde bende sıkılmış ve bunalmış durumdayım ama diyorumya susyorum zerre yardım etmediler getirip torunlarınada bişey takmadılar babamdan kıskanıp bişiyler almışlardı zaten 2 gün kaldım onlarda inanın kuduruyordum sütüm azalmıştı çok yoruldum bende ruhum daraldı 2 sene olcak evleneli bunaldım ama dua ediyorum hergün Allah dayanma gücü susma gücü versin diye neler yaptılar şimdi bizdeler hep rahat yok kurtuluş yok bunlardan bende çok sıkılmış durumdayımmmm

uff özgecim üzülme boşver anlıorum seni ama yapcak bişey yok bak sana benden akıl,ben yaşadım hala yaşıorum sen sakın yaşama eşinle aranı bu yüzden bozma sakın senn durumunnn aynısını yaşadım bnde olan eşimle aramızdaki aşka oldu 6sene olacak bikere o büyü bozuldumu bidaha düzelmio aşk gittmi gelmio geri eşimle bozma sakın aranı onlar yüzünden
,

slm kızlar benim kızımda 14 ocakta dünyaya geldı . Benide aranıza alırsanız sevinirim bazılarınızı 2011 ocak anneleri bebişlerine ne alıyordan tanıyorum.

mrb kızlar geçmişi okuyamadım kimler neler yapıyor
hiç bilmiyorum.
biz çok şiddetli gaz sorunu yaşıyoruz.
şuruplarımızı kullanıyoruz.
rezene kimyon sürekli içiyorum ama
yok hiç birşey etki etmiyor
oğlum acı çeker gibi agladıkca ben mahvoluyorum
gözünden yaşda geliyor
çok canım sıkılıyor bu duruma.

benim 5 kilo fazlam kaldı.
16 kilo almıştım.

birde diyorlarki 40 geçs,n dahada düzene girer
diye bunu yaşayan varmı acaba.

uykusuz bir günün ardından oğlum uyudu
bir geçmişe bakayım.

Gifrer damlayı bende 2 gündür kullanıyorum hemen açıyor hoşuma gitti.Ben buhar makinesi olarak chicconun iyonizerli soğuk buhar makinesini kullanıyorum çok memnunum

canım çörekotu yağı al birebir gaza ben artık çok rahatım oğlum ağlamıyor.

kızlar benim 38 günüm
yaklaşık 2 haftadır kanamam bitmişti
ama 2 gündür adet oluyormuşum gibi kanamam oluyor
şaşırdım .
aranızda böyle birşey yaşayan oldumu
bazı kadınlarda hemen adet görme olurmuş
bilğisi olan varmı acaba.

olabilir diye duymuştum. benim oğlum 22 sinde iki aylık olacak 40 gün hep geldi benimde 40 ında kesildi hala yok. kimisi birçok ay adet görmezmiş kimisi de hemen kırkbaşı denen adet kanaması olurmuş.sen kırkbaşı olmuşsun demekki

galiba öyle olmuşum
doğumdan sonra daha kuaföre gitmedim ya
yarın gideyim hem ada hemde kaş aldırayım diyordum
şansımdan adet oldum.
bir hafta daha böyle dolaşacagım galiba.

gerçektenmii ay nasıl sevindim
nasıl kullanıyorsun acaba
yarın hemen alacagım.

damlalıklı oluyor şişesi. oğluma 1-2 damla emmeden önce veriyorum günde bir kez çok ağladığı zaman da veriyorum bazen ikinci kez. birde gaz yapabilecek şeyler yersem bende 3 damla içiyorum sütümden de geçiyor.yediklerime dikkat ediyorum tabiki yinede. yeter ki kuzum ağlamasın.

erkek bebek anneleri bebeğinizi sünent ettirmeyi düşünüyor musunuz? hangi anestezi yöntemini kullanacaksınız?

erkek bebek anneleri bebeğinizi sünent ettirmeyi düşünüyor musunuz? hangi anestezi yöntemini kullanacaksınız?

canım biz 16. günde yaptırdık çok şükür hiç problem çıkmadı ağlamadı bile kuzum. eskşehirde acıbademde yaptım doğumumu acıbademin cerrahı yaptı çok rahat oldu. çabucakta iyileşti oğlum. zaten en sağlıklısının yenidoğan sünneti olduğunu söylüyorlar. bir an önce iyi araştırıp emin ellerde yaptırmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…