2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm zaten aspiratörün kullanmadan serum fizyolojik kullanıom biraz yumuşatıyo onla cekebildigimi cekiorum.. ama sonuç tam degil.. :26:

cnm zaten aspiratörün kullanmadan serum fizyolojik kullanıom biraz yumuşatıyo onla cekebildigimi cekiorum.. ama sonuç tam degil.. :26:

canım ya o kadar olur ancak..daha fzlası gelmez sanırsamm....
nasılsın..bebekın nasıl..
uyku varmı gecelerı sende...

canım ya o kadar olur ancak..daha fzlası gelmez sanırsamm....
nasılsın..bebekın nasıl..
uyku varmı gecelerı sende...

valla cnm işte eebişin drumu bu.. bide arada sanki yalanmış gibi küçük küçük öksürmesi yohk mu, annelik demk sanırım içim acıyo..
uyku olayına gelince, uyku nası bişi dermişim :) valla pk uyudugm söylenemz.. geceleri sürekli uyanıyoruz,emdik altımızı degiştirdik derken 1-1.5 saat geciyo.sonrada ben uykuya dalana kadar başa dönüyoruz. gündüz zaten uyumuyoruz bile..ama bu günümüze şükür sen de durum nasıl? iki paşayla zor oluyo mu?

canım aynı bende oyle..
gece kalkıyorum...saat 2 mesela..
alt degıstır...ıkınır falan....kaka yaptırırız...
neyse emzr uyut...2 saat gecmıs..
tam dalıcam..buyuk uyanır..ustunu açar...
onu orterım...
tam yatarım..uykum kaçar...
ugrasırım uyumaya...
derken 1 saat gecer...
bek yenıden acıkır aglr..
kalkar emzırırım...
yatarım uykum kaçar..yenıden daldım derken 1 saat gecer bebek acıkır aglar..emzr..
kısır donguu
sabah 6 olmus bakmısm...
emır yanı buyuk oglum uyanır....
artık ona kahvaltı yaptır.tv aç derken ytmam bır daha...
bazen bakıyorum gun ıçınde...alah allah dıyorum...sabah ne çabuk olmus...ben uyumamışım...uyumadan nasıl dahanıyorum dıyorum...
acaba uyudum mu ben mı bılmıyorum...
geceyı düşününce uyumadıgım kesın...
şaşkınım...
her gec uyku uyurz ınsallah dıye yatıyorum bende...
allah saglık versın bebeklre ...bız dayanırız bırkaç ay demiii...:26:

Son düzenleme:

dayanızırz cnm merak etme.. ben şaşıyorum kendime şimdiden..eski ben uykuszluga daynamazdım.. ama dogumdan hemen sonra bile 5 günde 4 saat uykuyla durdum..demekki dayanılıyo..gececek bu günlerde..

dayanızırz cnm merak etme.. ben şaşıyorum kendime şimdiden..eski ben uykuszluga daynamazdım.. ama dogumdan hemen sonra bile 5 günde 4 saat uykuyla durdum..demekki dayanılıyo..gececek bu günlerde..

canım yaa...
annelık ıste...
optum
oglan ve kocısım gldıı

Kızlar dün benim bebeğim bir tıkandı emerken ters döndürüp sırtına vurdum burnunun üstünü çektim yok mosmor oldu.Babanem ver ver diyor ama ellerim nasil titriyor ömrümden ömür gitti.Babaneme verdim elini agzina sokup damağını kaldırdı.O zaman öü yapıp çıkarırmis rahatladı bebeğim ama bi yarım saat emziremedim korkudan .Tansiyonum falan düştü.Dedim allahım ne yapıcam ben bu bebekle tek başıma evde.Kendime bütün güvenimi kaybettim.Eşimin dediği gibi bakamıycam öldürücem çocuğu gibi hissettim sabaha kadar uyuyamadim yaa

canım çok geçmiş olsun emzirirken dikkat et memeni elinle sıkıştır biraz fazla süt gitmesin burnuda açık olsun bebişin aklına da kötü şeyler getirme bir şekilde öğrenip bakıyoruz işte böyle böyle

bizim kızda bugün uyuyor normalde gündüzleri hep uyanık geceleri uyurdu uykusuz gecelere geri mi dönüyoruz ne :))

selam kızlar bende 2010 ocak annesiyim.hepinizin bebeleri hayırlı olsun,güle güle büyütün.gaz sancısı için sab simplex i şiddetle tavsiye ederim.bilginize... :)

canım bendede çok oluyordu..
alt komsum bebek hemsıresı..korkma emzır dedı hep...
sutun fazla geldıgı anda bebek yutmaya yetıştıremıyor..o anda genzıne kaçıyor
dık konumda emzır...
bırde parmaklarını makas gıbı yap..gogsun ucunu sıktır..ama süt bırden geldıgınde makasla memeyı..süt agzına bırden fışkırmasın...makaslayınca fışkırma azalıyor...
tıkandıgında omzuna koy gaz cıkarır gıbı..sırtına vur...
sonra yuzune hafıf üfle...
hemsırenın soyledıklerını yazıyorum canım...
benımde hep oldu...
takı 1 aylık olana kadar...
ılk baslarda çok gec normale donuyordu..kızarıp morarıyordu..
korkma..kontrollu emzır...

cnm korkma benim kızın da boğazına gidio çokk...hemen dik konuma çeviriyorum ya da sırtına pat pat vuruyorumm...maşallh cnm süt bol olunca genzine gider diyorlarr maşallh size..

çok geçmiş olsun canım. benim kızımda o kadar aceleci emiyor ki her seferinde boğazına kaçıyor. nefes alamıyor gibi oluyor bende hemen kaldırıp sırtına vuruyorum hafifçe. ne kadar dikkat etsemde çoğu zaman yaşıyoruz bunu. Allah korusun bebeklerimizi...

cnm korkma benim kızın da boğazına gidio çokk...hemen dik konuma çeviriyorum ya da sırtına pat pat vuruyorumm...maşallh cnm süt bol olunca genzine gider diyorlarr maşallh size..

Bende öyle pat pat diye nasil vurup sallıyorum çocuğu yok. Ayaklarından tutup ters çevirecektim babanem genzine kaçar versen bana dedi aldı ama o an kendimi nasıl çaresiz hissettim bilemezsiniz. Allah yavrularımizı bizlere bagislasin hayırlı kılsin ınşallah bir an bile birşey olacağını düşünmek tüm gece ağlamama yetti. Allah onların acısıni göstermesin

iyi akşamlar kızlar
oğluşum uyudu bir gireym bakayım dedim
bizimde kırkımız çıktı
kilo verme konusunda hiç birşey yapmıyumuyorum
sadece ekmeği az yemeye çalışıyorum
bizraz daha büyüsün oğluşum dikkat ederim artık

Burun aspiratörü olarak ben nukun pompalı aspiratörünü almıştım ama hiç memnun kalmadım şimdi otribebe kullanıyorum güzel bi ürüne benziyor daha tam anlamadım yeni aldığım için.Buhar makinesi alacak olanlara chiccoyu öneririm soğuk buhar üfleyen,iyonizerli olan.

Belgün yaşadıkların için üzüldüm cnm.Geçen dergide röportajını okudum,eşinlede çok uyumlu görünüyorsun geçicek inş bugünlerde sıkma canını.Kader sana da çok üzüldüm cnm senin daha bi derin sorunların ne diim Allah yardımcınız olsun inş.

Ben şükür bu yönlerden bi sorun yaşamadım.Ailemin yanında erken doğum yaptım zaten o nedenle kayınvalidemler kısa süre kalıp gittiler memleketlerine.Annemle arada atışarak büyütüyoruz bebeğimizi:)Eşimde yanımda ve destek oluyor her konuda çok şükür.İnş sizlerinde yaşadığı sorunlar çözülür de herşey yola girer..

cnm çok geçmiş olsun..hepimizin bebişlerinin genzine kaçıyo merak etme..ii düşün..bizi yetiştirenlerde acemiydi bahk bizler büyüdük bide anne olduk..evlatlarımızda öyle our inş..sen kalbini ferah tut..

ay bugün bize bütün apartman gözün aydına geldi.Sabahtan beri hic birşey yiyemedim öyle bir yorulmuşumki işte yapmadım ama gürültü curcuna yetti.Simdi atıştırayim dedim yemisim bi ekmeğin dörtte üçünü
Hic sporda yapmıyorum kırkım çıkasiya bi 5 kilo vereydim iyiydi

ya kızlar şu çizelgemi degiştiremedim bi türlü..yanlış yeri kopyalıyorum sanırsam sürekli..yardımcı olabilecek var mı?

Sınava son gece çalışılır ya hani o hesap bebek ve bakımındaki konuları saatlerce okudum :-D Ne kapsam iyidir diye . Bugün anca rahatladım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…