- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #27.061
gulşen nasılsın..kerem napıyor...
canım bızdede oldu..bendede o bahsettıgın gıbı bı asprator var..bebedoor olandan
ama serum fızyolojık kullandm ben..
normal zamnda asprator ıse yaramıyor
banyo sonrası burnunun ıçı yumusuyor..o zaman salya sümük ne varsa cekmek kolay oluyor..
cnm zaten aspiratörün kullanmadan serum fizyolojik kullanıom biraz yumuşatıyo onla cekebildigimi cekiorum.. ama sonuç tam degil.. :26:
canım ya o kadar olur ancak..daha fzlası gelmez sanırsamm....
nasılsın..bebekın nasıl..
uyku varmı gecelerı sende...
valla cnm işte eebişin drumu bu.. bide arada sanki yalanmış gibi küçük küçük öksürmesi yohk mu, annelik demk sanırım içim acıyo..
uyku olayına gelince, uyku nası bişi dermişim :) valla pk uyudugm söylenemz.. geceleri sürekli uyanıyoruz,emdik altımızı degiştirdik derken 1-1.5 saat geciyo.sonrada ben uykuya dalana kadar başa dönüyoruz. gündüz zaten uyumuyoruz bile..ama bu günümüze şükürsen de durum nasıl? iki paşayla zor oluyo mu?
canım aynı bende oyle..
gece kalkıyorum...saat 2 mesela..
alt degıstır...ıkınır falan....kaka yaptırırız...
neyse emzr uyut...2 saat gecmıs..
tam dalıcam..buyuk uyanır..ustunu açar...
onu ortyerım...
tam yatarım..uykum kaçar...
ugrasırım uyumaya...
derken 1 saat gecer...
bek yenıden acıkır aglr..
kalkar emözırırım...
yatarım uykum kaçar..yenıden daldım derken 1 saat gecer bebek ackır aglar..emzr..
kısır donguu
sabah 6 olmus bakmısm...
emır yanı buyuk oglum uyanır....
artık ona kahvaltı yaptır.tv aç derken ytmam bır daha...
bazen bakıyorum gun ıçınde...alah allah dıyorum...sabah ne çabuk olmus...ben uyumamışım...uyumadan nasıl dahanıyorum dıyorum...
acaba uyudum mu ben mı bılmıyorum...
geceyı düşününce uyumadıgım kesın...
şaşkınım...
her gec uyku uyurz ınsallah dıye yatıyorum bende...
allah saglık versın bebeklre ...bız dayanırız bırkaç ay demiii...:26:
dayanızırz cnm merak etme.. ben şaşıyorum kendime şimdiden..eski ben uykuszluga daynamazdım.. ama dogumdan hemen sonra bile 5 günde 4 saat uykuyla durdum..demekki dayanılıyo..gececek bu günlerde..
Kızlar dün benim bebeğim bir tıkandı emerken ters döndürüp sırtına vurdum burnunun üstünü çektim yok mosmor oldu.Babanem ver ver diyor ama ellerim nasil titriyor ömrümden ömür gitti.Babaneme verdim elini agzina sokup damağını kaldırdı.O zaman öü yapıp çıkarırmis rahatladı bebeğim ama bi yarım saat emziremedim korkudan .Tansiyonum falan düştü.Dedim allahım ne yapıcam ben bu bebekle tek başıma evde.Kendime bütün güvenimi kaybettim.Eşimin dediği gibi bakamıycam öldürücem çocuğu gibi hissettim sabaha kadar uyuyamadim yaa
Kızlar dün benim bebeğim bir tıkandı emerken ters döndürüp sırtına vurdum burnunun üstünü çektim yok mosmor oldu.Babanem ver ver diyor ama ellerim nasil titriyor ömrümden ömür gitti.Babaneme verdim elini agzina sokup damağını kaldırdı.O zaman öü yapıp çıkarırmis rahatladı bebeğim ama bi yarım saat emziremedim korkudan .Tansiyonum falan düştü.Dedim allahım ne yapıcam ben bu bebekle tek başıma evde.Kendime bütün güvenimi kaybettim.Eşimin dediği gibi bakamıycam öldürücem çocuğu gibi hissettim sabaha kadar uyuyamadim yaa
cnm korkma benim kızın da boğazına gidio çokk...hemen dik konuma çeviriyorum ya da sırtına pat pat vuruyorumm...maşallh cnm süt bol olunca genzine gider diyorlarr maşallh size..
iyi akşamlar kızlar
oğluşum uyudu bir gireym bakayım dedim
bizimde kırkımız çıktı
kilo verme konusunda hiç birşey yapmıyumuyorum
sadece ekmeği az yemeye çalışıyorum
bizraz daha büyüsün oğluşum dikkat ederim artık
cnm çok geçmiş olsun..hepimizin bebişlerinin genzine kaçıyo merak etme..ii düşün..bizi yetiştirenlerde acemiydi bahk bizler büyüdük bide anne olduk..evlatlarımızda öyle our inş..sen kalbini ferah tut..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?