2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm henüz bende almadım ama inanılmaz şık ve kullanışlı bi araba buldum.Aralıkta geldi ülkemize ismi Mamas and Papas Urbo.E bebekten sipariş vermeyi düşünüyorum.Bi de kraftın twist modelini beğeniyordum ama çok vs gibi eleştirileri fazlaca almış

ana kucağı dediğin oto koltuguda olarak kullanılanlar sanırım.. ben onu bagladım arabaya tak cıkar yapmıyorum hiç.. maclaren techno xt aldım araba olarak.. baston puset olarak geçiyor 6 kilo kadar agırlıgı.. arkası tamamen yattığı için ilk aydan itibaren kullanılıyor.. biz hep onunla cıkıyoruz dolasıyoruz.. benim ennn cooook memnun kaldıgım tarafı tekerleklerin cok rahat dönmesi.. büyük bi araba alıp sonrada tekrar baston puset almak istemedigimden bu arabayı tercih ettim cokda memnunum canım tavsiye ederim:)

bend hıç bırsey yapmıyorum..hatta dgum onrası kılo bıle aldım..ama hıç onemlı degıl....yaza kadar verırım...

Chicco Skip Bebek Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

kızlar bu nasıl bende bunu beğendim ama tam yatıp yatmadığı yazmıorr
çok begendım..ama tum bebek arabalrı yatar canım..yatmayan yoktur...
cunku bebeklr yola cıkınca uyurlar genel olarak..o yuzdende on gore tasarlanmıstır...

kızlar lokal anestezi ile sünnet mi genel anestezi ile mi?
bence lokal daha ıyı..ama bebekler ve kuçuk çocuklar dururlarmıkı kımıldamadn.tepınmeden. bılmıyorum

cnm bende bakayım bi...beğenirsek bizde sipariş verelimm
cnm ben dediğin markayı hakikaten çokkk duydumm...herkes memnun...biraz pahalı gelmişti bana...değer mi sence??

cnm hafif baston pusetlerin bazıları yatmıyor...ben puset düşünüyrmm...

Bize de eşimin aynı puseti arkadaşı hediye etti .Daha hic kullanmadık evde kaldı çünkü ama evde denerken bayağ beğendik .Güzel toplanıyor .Kilidi falanda güzel boyle katlanabilirlerin çoğu yamuluyor falan bu sağlam yani . Eve gidince bizde deniycez bakalım

slm kızlar.herkes bebek arabasından bahsetmiş bizde almadık henüz bahara kadar almayı düşünmüyorum.bugün kanguruyu denedim çok rahat oldu.oğluşa uyku tulumunu giydiririm kalınca öyle gezeriz.sizce erkenmi kanguru kullanmak için

bebek arabası almak isteyenler bence gidip görmeden almayın benimde nette beğendiğim pekçok model vardı gidip açıp kapayıp sürmeyi deneyince beğenmediğim çok oldu. bende twist almak istemiştim ama inceleyip deneyince beğenmedim iyiki de almamışım şimdiki arabamdan çok memnunum biz sürekli yollarda olduğumuzdan çok pratik geldi kullanımı hani araba sadece iskelet halinde kalıyo, oto koltuğu arabaya takılıyo ya onalrdan. kilo olarak da ağır değil rahat taşıyorum. kızımı arabadan alıp oto koltuğuyla direk bebek arabasına takıyoruz uyurken fln kucaklamak rahatsız etmek durumunda kalmıyoruz ewde de tekerleklerini silip kullanıyorum ew tipi ana kucağı da almadım sallanıyo zaten oto koltuğu da ewde arada sallıyorum çok hoşuna gidiyo kızımın ama tabi herkes kendi kullanımına göre düşünmeli biz sürekli yolculuk yaptığımızdan bizim için bu rahat oldu. kızım büyüyünce de kılıfını geçirip öyle kullanıcaz ki öyle de hafif zaten

maşallah arkadaşına baya pahalı bi hediye almış güle güle kullanın

ya bu oto koltukları biraz eğimli değilmi sanki oturur gibi duruyoo ben kullanamıyorumm o yüzden

ben 55le hamile kaldım 68 kiloyla doğuma girdim.doğumda 3 kilo gitti tam 1 hafta sonrasında 5 kilo daha gitti şimdi başlangıç kiloma ulaşmam için 5 kg fazlam kaldı ama ben 50 ye düşmek istiyorum bu durumda 10 kg daha vermem lazım.
bu arada saçını boyatan varmı aranızda ben çok istiyorum ama tereddütteyim acaba bebişe zararı olurmu?

bende boyatacağım bebeğe zararı olmaz artık ama ben nisan ayında boyatmayı düşünüyorum halamın düğünü var tekrar uğraşmayayım sonra hem bira daha aksın

maşallah arkadaşına baya pahalı bi hediye almış güle güle kullanın

cok sağol canım

Cancer bende saçımı boyatmak istiyorum deli gibi ama bebeğime zarar verir diye korkuyorum.Ya hamile kalmadan önce upuzun saçlarımı kestirdim.Simdi uzamasını beklediğimden kestiremiyorum boyayamiyorum dikişler olduğuna spora da başlayamadım pilates lastiklerimi bile aldım.Değişiklik istiyorum yaa

ben boyattım canım geçen hafta bi zararı yokmuş.

ya bu oto koltukları biraz eğimli değilmi sanki oturur gibi duruyoo ben kullanamıyorumm o yüzden

ben 15günlükten beri kullanıyorum ilk başlarda karşıydım portbebeyle gezdiririm diyodum ama kızım yatmayı hiç sevmiyo biraz dik olup bakınmak çok hoşuna gidiyo koltuğuna koyduğumuz zaman keyfi yerine geliyo sallanırken ayrı keyifli, arabada, bebek arabasında gezerken ayrı :)) arabadayken önce bakınıyo çevreye gülücükler atıyo yavaş yavaş uyuyakalıyo ve yol boyu da uyuyo sonra. rahat olmasa bu kadar keyifli olmazdı. güvenilir bi markadan alınca bence sıkıntı olmaz

Herkese merhaba,

kızlar lokal anestezi ile sünnet mi genel anestezi ile mi?
belinay biz 1 haftalıkken lokal anestezi ile sünnet ettirdik oğluşu. göbeği de o gün düştü. ameliyathaneye almadan 20 dakika önce krem sürüyorlar, orada da küçük bir iğne yapıyorlarmış lokal olarak. emzirip verdim, emerken uyumuştu zaten. yarım saat sonra geldiğinde hala uyuyordu. hatta hastaneden çıkıp kutlama için yemeğe bile gittik! hiç sorun yaşamadık. bir haftada tamamen iyileşti pipisi de. ama bir aydan sonra lokal anesteziyle yapmıyorlarmış. ben
erkenden yaptırmanızı tavsiye ederim. bakımı çok kolay. bebiş öncesinde de sonrasında da birşey hissetmiyor, sadece altını her değiştirdiğinde antibiyotikli kremini sürüyorsun.

ya kızlar imdat yaaa....
biri kayınvalidemi durdursun minicik bebeğe pirinç unu ve mısır nişastası ile mama yapıp veriyor.ben çocuklarımı böyle büyüttüm birşey olmadı seninkine mi olacak diyor.....
durduramıyorum tamam çocuğa çok iyi bakıyor Allah razı olsun ama bazende eşşeğin gözüne su kaçırıyor...
ya bir türlü en gel olamıyorum veriyor......
bebeğime birşey olurmu? ((( offf yaaaa deliricemmmmmm.....
yani olsa en kötü ne olabilirki bilemedim.nette araştırdım tam açıklamıyor ek gıda ile bilgiler çıkıyor...
ne bileyim onun çocuklarına birşey olmamışmış...anne sütüde veriyorum ama mutlaka mamada veriyor...imdatttt.......deliricem yaaaaaaaaaaaaaaaa

uf cok sinir bozucu bi durum.. ben zararlı birşey olacagını dusunmuyorum(hiç bilgim yok) ama illede mama vermek istiyorsa bari aptamil filan verse? en azından vitaminli bişeyler olur.. sütün yettikten sonra ne diye bunlarla cocugun migdesi dolsunki? bi sebze et yiyerek doymak var bide sadece ekmek yiyerek doymak var.. kayınvalidenin yaptıgı ekmekle karın doyurmak gibi birşey..

cnm bende bakayım bi...beğenirsek bizde sipariş verelimm

cnm ben dediğin markayı hakikaten çokkk duydumm...herkes memnun...biraz pahalı gelmişti bana...değer mi sence??...

canım ben cok memnunum..bi degerlerini bide bunu surunce farkı anlıyosun. biraz pahalıydı ama ben bunu en az 3 yıl kullanıcam birde ikinci cocugu kısmetse mutlaka düşünüyorum onada kullanırım diye saglam birşey olsun bi kere alayım diye düşündüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…