- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #27.101
kızlar ben sizlerden bebek arbasııı tavsiyesi isticemmm...evde sıkılıoruz hava iyi olunca çıkmak istiyorum ama ana kucağıyla taşımak zor ağır oluo...araba alıcaz ama puset düşünüorum hafif ve kolay katlanır olması çok önmeli bçle bişi alan kullanan ya da çevresinde kullanıp memnun kalanlar önerilerinizi bekliyorum
kızlar ben sizlerden bebek arbasııı tavsiyesi isticemmm...evde sıkılıoruz hava iyi olunca çıkmak istiyorum ama ana kucağıyla taşımak zor ağır oluo...araba alıcaz ama puset düşünüorum hafif ve kolay katlanır olması çok önmeli bçle bişi alan kullanan ya da çevresinde kullanıp memnun kalanlar önerilerinizi bekliyorum
bend hıç bırsey yapmıyorum..hatta dgum onrası kılo bıle aldım..ama hıç onemlı degıl....yaza kadar verırım...iyi akşamlar kızlar
oğluşum uyudu bir gireym bakayım dedim
bizimde kırkımız çıktı
kilo verme konusunda hiç birşey yapmıyumuyorum
sadece ekmeği az yemeye çalışıyorum
bizraz daha büyüsün oğluşum dikkat ederim artık
çok begendım..ama tum bebek arabalrı yatar canım..yatmayan yoktur...Chicco Skip Bebek Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
kızlar bu nasıl bende bunu beğendim ama tam yatıp yatmadığı yazmıorr
bence lokal daha ıyı..ama bebekler ve kuçuk çocuklar dururlarmıkı kımıldamadn.tepınmeden. bılmıyorumkızlar lokal anestezi ile sünnet mi genel anestezi ile mi?
cnm bende bakayım bi...beğenirsek bizde sipariş verelimmCnm henüz bende almadım ama inanılmaz şık ve kullanışlı bi araba buldum.Aralıkta geldi ülkemize ismi Mamas and Papas Urbo.E bebekten sipariş vermeyi düşünüyorum.Bi de kraftın twist modelini beğeniyordum ama çok vs gibi eleştirileri fazlaca almış
cnm ben dediğin markayı hakikaten çokkk duydumm...herkes memnun...biraz pahalı gelmişti bana...değer mi sence??ana kucağı dediğin oto koltuguda olarak kullanılanlar sanırım.. ben onu bagladım arabaya tak cıkar yapmıyorum hiç.. maclaren techno xt aldım araba olarak.. baston puset olarak geçiyor 6 kilo kadar agırlıgı.. arkası tamamen yattığı için ilk aydan itibaren kullanılıyor.. biz hep onunla cıkıyoruz dolasıyoruz.. benim ennn cooook memnun kaldıgım tarafı tekerleklerin cok rahat dönmesi.. büyük bi araba alıp sonrada tekrar baston puset almak istemedigimden bu arabayı tercih ettim cokda memnunum canım tavsiye ederim:)
bend hıç bırsey yapmıyorum..hatta dgum onrası kılo bıle aldım..ama hıç onemlı degıl....yaza kadar verırım...
çok begendım..ama tum bebek arabalrı yatar canım..yatmayan yoktur...
cunku bebeklr yola cıkınca uyurlar genel olarak..o yuzdende on gore tasarlanmıstır...
bence lokal daha ıyı..ama bebekler ve kuçuk çocuklar dururlarmıkı kımıldamadn.tepınmeden. bılmıyorum
ana kucağı dediğin oto koltuguda olarak kullanılanlar sanırım.. ben onu bagladım arabaya tak cıkar yapmıyorum hiç.. maclaren techno xt aldım araba olarak.. baston puset olarak geçiyor 6 kilo kadar agırlıgı.. arkası tamamen yattığı için ilk aydan itibaren kullanılıyor.. biz hep onunla cıkıyoruz dolasıyoruz.. benim ennn cooook memnun kaldıgım tarafı tekerleklerin cok rahat dönmesi.. büyük bi araba alıp sonrada tekrar baston puset almak istemedigimden bu arabayı tercih ettim cokda memnunum canım tavsiye ederim:)
Bize de eşimin aynı puseti arkadaşı hediye etti .Daha hic kullanmadık evde kaldı çünkü ama evde denerken bayağ beğendik .Güzel toplanıyor .Kilidi falanda güzel boyle katlanabilirlerin çoğu yamuluyor falan bu sağlam yani . Eve gidince bizde deniycez bakalım
ana kucağı dediğin oto koltuguda olarak kullanılanlar sanırım.. ben onu bagladım arabaya tak cıkar yapmıyorum hiç.. maclaren techno xt aldım araba olarak.. baston puset olarak geçiyor 6 kilo kadar agırlıgı.. arkası tamamen yattığı için ilk aydan itibaren kullanılıyor.. biz hep onunla cıkıyoruz dolasıyoruz.. benim ennn cooook memnun kaldıgım tarafı tekerleklerin cok rahat dönmesi.. büyük bi araba alıp sonrada tekrar baston puset almak istemedigimden bu arabayı tercih ettim cokda memnunum canım tavsiye ederim:)
bende boyatacağım bebeğe zararı olmaz artık ama ben nisan ayında boyatmayı düşünüyorum halamın düğünü var tekrar uğraşmayayım sonra hem bira daha aksınben 55le hamile kaldım 68 kiloyla doğuma girdim.doğumda 3 kilo gitti tam 1 hafta sonrasında 5 kilo daha gitti şimdi başlangıç kiloma ulaşmam için 5 kg fazlam kaldı ama ben 50 ye düşmek istiyorum bu durumda 10 kg daha vermem lazım.
bu arada saçını boyatan varmı aranızda ben çok istiyorum ama tereddütteyim acaba bebişe zararı olurmu?
maşallah arkadaşına baya pahalı bi hediye almış güle güle kullanın
ben 55le hamile kaldım 68 kiloyla doğuma girdim.doğumda 3 kilo gitti tam 1 hafta sonrasında 5 kilo daha gitti şimdi başlangıç kiloma ulaşmam için 5 kg fazlam kaldı ama ben 50 ye düşmek istiyorum bu durumda 10 kg daha vermem lazım.
bu arada saçını boyatan varmı aranızda ben çok istiyorum ama tereddütteyim acaba bebişe zararı olurmu?
ya bu oto koltukları biraz eğimli değilmi sanki oturur gibi duruyoo ben kullanamıyorumm o yüzden
belinay biz 1 haftalıkken lokal anestezi ile sünnet ettirdik oğluşu. göbeği de o gün düştü. ameliyathaneye almadan 20 dakika önce krem sürüyorlar, orada da küçük bir iğne yapıyorlarmış lokal olarak. emzirip verdim, emerken uyumuştu zaten. yarım saat sonra geldiğinde hala uyuyordu. hatta hastaneden çıkıp kutlama için yemeğe bile gittik! hiç sorun yaşamadık. bir haftada tamamen iyileşti pipisi de. ama bir aydan sonra lokal anesteziyle yapmıyorlarmış. benkızlar lokal anestezi ile sünnet mi genel anestezi ile mi?
ya kızlar imdat yaaa....
biri kayınvalidemi durdursun minicik bebeğe pirinç unu ve mısır nişastası ile mama yapıp veriyor.ben çocuklarımı böyle büyüttüm birşey olmadı seninkine mi olacak diyor.....
durduramıyorum tamam çocuğa çok iyi bakıyor Allah razı olsun ama bazende eşşeğin gözüne su kaçırıyor...
ya bir türlü en gel olamıyorum veriyor......
bebeğime birşey olurmu?((( offf yaaaa deliricemmmmmm.....
yani olsa en kötü ne olabilirki bilemedim.nette araştırdım tam açıklamıyor ek gıda ile bilgiler çıkıyor...
ne bileyim onun çocuklarına birşey olmamışmış...anne sütüde veriyorum ama mutlaka mamada veriyor...imdatttt.......deliricem yaaaaaaaaaaaaaaaa
cnm bende bakayım bi...beğenirsek bizde sipariş verelimm
cnm ben dediğin markayı hakikaten çokkk duydumm...herkes memnun...biraz pahalı gelmişti bana...değer mi sence??...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?