2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar dün eşim vınn almış artık buralardayım kızımdan fırsat buldukça tabi şimdi babaannesinin kollarında etrafı inceliyor annemlerde bizde hep birlikte oturuyoruz

Gulaycim benim kızımın da burnu tikali doktorum gifrer damla önerdi Dun geceden beri kullanıyorum özellikle emzirmeden önce damlat rahatlar dedi doktorumuz ama daha bi iyileşme yok sanki tisir tisir yavrum onu görünce ben zorlanıyorum . Bugun 1 aylık aradan sonra ilk kez dışarı çıktık esimle disarda da bi dunya varmış unutmusum dogrusu iyi geldi . kızıma ananesi baktı sagolsun :) Hediye gelen cicilerden bazılarını değiştirdik hepsi kucucuktu büyük büyük aldım 2 yasında giysin kuzum ...

cnm zaten aspiratörün kullanmadan serum fizyolojik kullanıom biraz yumuşatıyo onla cekebildigimi cekiorum.. ama sonuç tam degil.. :26:

ben eczaneden otribebe burun aspiratörü aldım bende de weeninki gibi vardı ama pek işe yaramıyodu otribebede kendi nefesinle çekiyosun öyle fıs fıs yapmıyosun nefesle daha iyi çekiliyo ilk başta biraz zor oluyo yadırganıyo kullanımı ama sonra çözünce çok rahat oluyo artık bizim öyle bi sorunumuz yok serum fizyolojik damlatıp bi-iki dakka bekleyip çekiyorum nefesle zaten burnun dolu mu boşmu olduğunu anlıyosun alışınca
bide doktor bebeğin bulunduğu odayı kuru bırakmayın kaloriferli ewlerde özellikle soğuk buhar mak. kullanmak iyi oluyo dedi var bizde de zaten ama çoğunlukla çalıştırmıyoduk artık çalıştırıcaz

kızlarrrr birkaç önerim olucak sizlere...paylasmak istedimmm...
1-kızımınnn altını açıp yarım saat karnına,bacak ve ayaklarına msjlar yapırummm gaz sorunu hemeen hemen geçio böle inanılmazzz rahatlıyorrr....
2-humananın rezene çayındaN 2 ÇAY KAŞIĞI VERİYRM O DA ÇOKK İŞİME YARADI...
3-buzuki orhan müzikleriii mükemmel işime yarıyor çığrınırken bi açıyrm anında susuo inanılmaz rahatlıyorrr
4-ve banyooo uyuyamıyorsa banyo ettiriyrmö emip mışıl mışıl uyuyor kuzummm....

ve keşfettiğim bir oyunnn....iki elinizle onun ellerne şak şak yapar gibi vurunnn çokkk hoşuna gidiyor gülücükler saçıo...
şimdilikk bunlarr...

bizim dr da otribebe burun aspiratörünü önermişti elifcim ama daha kullanacak bi durumumuz olmadı inş.da olmaz...ben henüz buhar makinası almadımmm şimdilik şu kaloriferlere takılan suluklar çok işimize yarıyor bizimm 1 peteğe 2 tane takmıştıkk bi sorun yok şimdilikk

kızlar ben sizlerden bebek arbasııı tavsiyesi isticemmm...evde sıkılıoruz hava iyi olunca çıkmak istiyorum ama ana kucağıyla taşımak zor ağır oluo...araba alıcaz ama puset düşünüorum hafif ve kolay katlanır olması çok önmeli bçle bişi alan kullanan ya da çevresinde kullanıp memnun kalanlar önerilerinizi bekliyorum

canım bizde almadık daha arabamızı haftaya kırkımız çıkıo bizimde rahatça çıkıp dolaşabiliriz güzel havalarda.alanlar hangisinden almışlar memnunlarmı bakalım.benim kafamda chicco nun iki modeli var birini almayı düşünüyorum.

cnm bende beğendim chiccoyu sen hangi modeli düşünüyorsunn?sen de mi puset tarzı alıcan?birbirimizi haberdar edelim cnm

bende chicconun iki modeli arasında kaldım fiyatları aynı lite way ve simplcity. liteway katlanınca çok az yer kaplıyp baston tipii oyüzden hoşuma gidiyo ama ön barı yok. simplicity ise katlanınca daha büyük. kullanan varmı aranızda ön barının olmaması çok sorun olumu?

cnm iyice araştırdım bu konuyu ben durama zaten dr lada konuştum temizlikle alakalı birşey olmadığını söyledii...biz de az miktarda vardı bebe yağıyla o da geçti
canım sayende bizimde geçti konaklarımız dün yaptım dediğin gibi tertemiz oldu oğluşumun kafası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…