- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #27.081
ya kızlar şu çizelgemi degiştiremedim bi türlü..yanlış yeri kopyalıyorum sanırsam sürekli..yardımcı olabilecek var mı?
cnm zaten aspiratörün kullanmadan serum fizyolojik kullanıom biraz yumuşatıyo onla cekebildigimi cekiorum.. ama sonuç tam degil.. :26:
ben eczaneden otribebe burun aspiratörü aldım bende de weeninki gibi vardı ama pek işe yaramıyodu otribebede kendi nefesinle çekiyosun öyle fıs fıs yapmıyosun nefesle daha iyi çekiliyo ilk başta biraz zor oluyo yadırganıyo kullanımı ama sonra çözünce çok rahat oluyo artık bizim öyle bi sorunumuz yok serum fizyolojik damlatıp bi-iki dakka bekleyip çekiyorum nefesle zaten burnun dolu mu boşmu olduğunu anlıyosun alışınca
bide doktor bebeğin bulunduğu odayı kuru bırakmayın kaloriferli ewlerde özellikle soğuk buhar mak. kullanmak iyi oluyo dedi var bizde de zaten ama çoğunlukla çalıştırmıyoduk artık çalıştırıcaz
kızlar ben sizlerden bebek arbasııı tavsiyesi isticemmm...evde sıkılıoruz hava iyi olunca çıkmak istiyorum ama ana kucağıyla taşımak zor ağır oluo...araba alıcaz ama puset düşünüorum hafif ve kolay katlanır olması çok önmeli bçle bişi alan kullanan ya da çevresinde kullanıp memnun kalanlar önerilerinizi bekliyorum
baharcım konağın temizlikle hiçbir alakası yok...ben de çok iyi yıkıyorum ama benim kız da da az miktarda var.internette de araştırdım temizlikle konağın hiçbir alakasının olmadığı yazılı
canım bizde almadık daha arabamızı haftaya kırkımız çıkıo bizimde rahatça çıkıp dolaşabiliriz güzel havalarda.alanlar hangisinden almışlar memnunlarmı bakalım.benim kafamda chicco nun iki modeli var birini almayı düşünüyorum.
uzman tvde doktor söylüyo ii araştır bencee hatta doktorunuza sorabilirsinizz
nası verdin cnm.. yediklerinde falan neye dikkat ettin??
deniz buralardaysan şu 2011 bebekleri listesini güncellesene canım.
canım sayende bizimde geçti konaklarımız dün yaptım dediğin gibi tertemiz oldu oğluşumun kafasıcnm iyice araştırdım bu konuyu ben durama zaten dr lada konuştum temizlikle alakalı birşey olmadığını söyledii...biz de az miktarda vardı bebe yağıyla o da geçti
canım sayende bizimde geçti konaklarımız dün yaptım dediğin gibi tertemiz oldu oğluşumun kafası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?