- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #27.121
ya bu oto koltukları biraz eğimli değilmi sanki oturur gibi duruyoo ben kullanamıyorumm o yüzden
ya kızlar imdat yaaa....
biri kayınvalidemi durdursun minicik bebeğe pirinç unu ve mısır nişastası ile mama yapıp veriyor.ben çocuklarımı böyle büyüttüm birşey olmadı seninkine mi olacak diyor.....
durduramıyorum tamam çocuğa çok iyi bakıyor Allah razı olsun ama bazende eşşeğin gözüne su kaçırıyor...
ya bir türlü en gel olamıyorum veriyor......
bebeğime birşey olurmu?((( offf yaaaa deliricemmmmmm.....
yani olsa en kötü ne olabilirki bilemedim.nette araştırdım tam açıklamıyor ek gıda ile bilgiler çıkıyor...
ne bileyim onun çocuklarına birşey olmamışmış...anne sütüde veriyorum ama mutlaka mamada veriyor...imdatttt.......deliricem yaaaaaaaaaaaaaaaa
cok sağol canım
Cancer bende saçımı boyatmak istiyorum deli gibi ama bebeğime zarar verir diye korkuyorum.Ya hamile kalmadan önce upuzun saçlarımı kestirdim.Simdi uzamasını beklediğimden kestiremiyorum boyayamiyorum dikişler olduğuna spora da başlayamadım pilates lastiklerimi bile aldım.Değişiklik istiyorum yaa
oto koltukları bebişin anne karnındaki anatomik yapısına göre uyarlanmış o yüzden için rahat olsun canım.. yalnız ben basına biraz takviye yapıp sabitliyorum yanlara düşmesin diye.. benimkide pek keyifli oturuyor içinde.. rahatsız bişey olsa aglardı. gerci aglasa bile inan pek umurum degil cunku güvenlik herseyden önemli. allah korusun ne zaman kaza olucak bilemeyiz ne gerek var bebişi riske atalım. gecen izlediğim bir belgeselde ölümcül kazalar hep kısa mesafelerde gerceklesiyormuş ve eger arabada bebek varsa sonuc malesef anne baba degil ama o kucucuk yavrunun zarar görmesiyle sonuclanıyormus.(ölüm kelimesini yakıstıramadım). 5 dakikalık yol, aman cocuk aglıyor filan deyip almamak lazım kucaga. hem bebekten alısırsa ilerdede sorun olmaz.
bende boyattım saclarımı doktora sordum bi zararı yok dedi.. dedigin gibi insan degişiklik istiyor.. hamilelik boyunca sac ellemedik, uc bes parca hamile kıyafetıyle gecirdik.. ben ilk iş sacımı yaptırdım:) sonra gidip ufak tefek alısveriş yaptım cok iyi geldi:)
ya kızlar imdat yaaa....
biri kayınvalidemi durdursun minicik bebeğe pirinç unu ve mısır nişastası ile mama yapıp veriyor.ben çocuklarımı böyle büyüttüm birşey olmadı seninkine mi olacak diyor.....
durduramıyorum tamam çocuğa çok iyi bakıyor Allah razı olsun ama bazende eşşeğin gözüne su kaçırıyor...
ya bir türlü en gel olamıyorum veriyor......
bebeğime birşey olurmu?((( offf yaaaa deliricemmmmmm.....
yani olsa en kötü ne olabilirki bilemedim.nette araştırdım tam açıklamıyor ek gıda ile bilgiler çıkıyor...
ne bileyim onun çocuklarına birşey olmamışmış...anne sütüde veriyorum ama mutlaka mamada veriyor...imdatttt.......deliricem yaaaaaaaaaaaaaaaa
Vallaha mi :-D Ay ne sevindim ne sevindim yaa . Eşimle 1 ay ayrı kalıcaz .Sonra ona şöyle zayıflamış ve değişik olar dönsem ay ne güzel olur yaa
Kızlar ne zamandır sorucam unutuyorum.Doktor bana contractubex diye bir jel verdi.Dikiş izinin azalmasını sağlıyormuş.Kullanan var mi ?
Bi de benim tenim beyaz olmasına rağmen göbeğim zenci göbeği gibi kaldı görünce korkuyorum.Neden rengi bu kadar koyuldu ve hic gitmeyecek mi ki
Vallaha mi :-D Ay ne sevindim ne sevindim yaa . Eşimle 1 ay ayrı kalıcaz .Sonra ona şöyle zayıflamış ve değişik olar dönsem ay ne güzel olur yaa
Kızlar ne zamandır sorucam unutuyorum.Doktor bana contractubex diye bir jel verdi.Dikiş izinin azalmasını sağlıyormuş.Kullanan var mi ?
Bi de benim tenim beyaz olmasına rağmen göbeğim zenci göbeği gibi kaldı görünce korkuyorum.Neden rengi bu kadar koyuldu ve hic gitmeyecek mi ki
arkadaşlar bana verilmedi bi krem..verilmesi gerekiyormu?:26: her sezeryana veriliyor mu?? bide aranızda smear testi yaptıran var mı_?? nasıl,agrılı bişiy mi??
sezeryan dan sonra bandaj değitirilirken, biraz şişlik vardı benim ameliyat yerimde o yüzden vermiş olabilir, 10 gün sonra kullanmamı söuledi, yara izlerini yanık izlerini falan geöiren bi kremmiş, belki gerek duymadı doktorun yada atladı...
bu arada ben 2-3 defa smear testi yaptırdım, hiççç bi ağrı yok, ben inanılmaz korkağımdır , hissetmiyorsun... :2:
bende dogum hamileik derken vajinal her muayeneden tırsıyorum..gerçekten hiç agrımıyor mu?? ee bi demir gördüm acan sanırım o canını yakmıyor mu??
Ben smear testini duymamıştım nedir bu acaba
Bi de ben bir tek benim karnım kara kaldı zannediyordum.İnşallah çabucak açılır rengi .Eşime göstermemeye çalıştım göbeğimi de kırkım çıkasiya ınşallah düzelir
Bi de bütün göbeğemi yoksa sadece dikiş yerine mi sürülüyor bu ?
Bir soru daha günde kaç defa acaba ben bugün yeni başladım da
merhaba kızlar sabahtan beri gögüsümün ucunda bi sertlik var sanki şiş gibi neden acaba annem dün ekmek yapmıştı mis gbi kokmuştu yemedim annem ondan olmuştu diyo ama dogrumudur bilmiom çok acaıyo napsamki :26:
bence ondandir.Çünkü hamileyken bana cok oluyordu.Hani bilimsel dayanağım yok ama öyle diyorlar
nasıl geciyodu kızım emdikten sonra daha çok acıyo emzirmeye korkar oldum
kendi sütünü emzirmeden önce ve sonra göğüs ucuna sür, belki faydası olur cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?