2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya bu oto koltukları biraz eğimli değilmi sanki oturur gibi duruyoo ben kullanamıyorumm o yüzden

oto koltukları bebişin anne karnındaki anatomik yapısına göre uyarlanmış o yüzden için rahat olsun canım.. yalnız ben basına biraz takviye yapıp sabitliyorum yanlara düşmesin diye.. benimkide pek keyifli oturuyor içinde.. rahatsız bişey olsa aglardı. gerci aglasa bile inan pek umurum degil cunku güvenlik herseyden önemli. allah korusun ne zaman kaza olucak bilemeyiz ne gerek var bebişi riske atalım. gecen izlediğim bir belgeselde ölümcül kazalar hep kısa mesafelerde gerceklesiyormuş ve eger arabada bebek varsa sonuc malesef anne baba degil ama o kucucuk yavrunun zarar görmesiyle sonuclanıyormus.(ölüm kelimesini yakıstıramadım). 5 dakikalık yol, aman cocuk aglıyor filan deyip almamak lazım kucaga. hem bebekten alısırsa ilerdede sorun olmaz.

ayy nedir bu kaynanaların mama merakı anlamadım gitti seninki bide kendi yapıyo hee enteresan yaa herkes anne sütü diye yırtınıyo tvlerde kaynanalarımız illede ek bişey verecekler sütün yetiyosa ne gerek var ki, yetmiyosa bende bi zararı olacağını sanmıyorum ama yinede doktoruna muhakkak sor sibelin de dediği gibi faydalı anne sütü varken çocuğun midesini unlu mamalarla şişirmeye ne gerek var eskidenmiş onlar. yanlış hatırlamıyosam senin kaynananla aran iyiydi, pek yaşlı da değildi sorununuz yoktu. ama bebek olunca ille de bi fikir uyuşmazlığı çıkıyo çok ilginç.

bende boyattım saclarımı doktora sordum bi zararı yok dedi.. dedigin gibi insan degişiklik istiyor.. hamilelik boyunca sac ellemedik, uc bes parca hamile kıyafetıyle gecirdik.. ben ilk iş sacımı yaptırdım:) sonra gidip ufak tefek alısveriş yaptım cok iyi geldi:)

katılıyorum canım bende kısa mesafe de olsa muhakkak koltuğuna koyuyorum öyle alışsın o da bizde içimiz rahat olsun bende daha küçük olduğu için alt açma süngeri koyuyorum zaten yanlarda ek şilteleri var bebek için onu da koyunca tam oluyo sağa sola kaymıyo hemde daha yumuşak oluyo

Vallaha mi :-D Ay ne sevindim ne sevindim yaa . Eşimle 1 ay ayrı kalıcaz .Sonra ona şöyle zayıflamış ve değişik olar dönsem ay ne güzel olur yaa

Kızlar ne zamandır sorucam unutuyorum.Doktor bana contractubex diye bir jel verdi.Dikiş izinin azalmasını sağlıyormuş.Kullanan var mi ?
Bi de benim tenim beyaz olmasına rağmen göbeğim zenci göbeği gibi kaldı görünce korkuyorum.Neden rengi bu kadar koyuldu ve hic gitmeyecek mi ki

Son düzenleme:

Neden böyle birşeye gerek duyuyor ? Sütünün yetmediğini düşünüyordur!
Canım bak biraz sakin ol.Sakın ha kızma.
Büyükler sevgilerini böyle gösteriyorlar işte.Benim kaynanam oğlumun karnını doyurmaktan o kadar zevk alıyor kiiii berabersek muhakkaaaak o yediriyor.Az mızmızlansın ya uykusu geldi ya aç başka bi alternatif yok ona göre
Çünkü onlar bi kadın olarak etrafındakileri yedirmekten başka bişey yapmamış ki.Evlatlarının kocalarının karnı toksa bitmiştir.
Pirinç unu ve nişastadan hiç bişey olmaz korkma bi kere bunu bil.Sindirimi en kolay tahıl pirinçtir,anne sütüne en yakın tadı olan da odur aynı zamanda ve de tok tutar.Tamamen faydasız da değildir.Asıl mesele mama,devam sütü meselesi de değil.Mesele sen çalışmıyor ve evdeysen sütün yetiyordur illaki Allahın izniyle sanmıyorrum aksi olsun neden ek gıda alsın bu bebek?
Çocuğun doymadığını düşünüyordur ama bunu ona güzel bi dille anlatmalısın.Mamayla doyan çocuğun memeden uzaklaşması kaçınılmaz.Sütün oluşması talebe bağlı olduğundan,mamayla doydukça daha az emer çocuk böylelikle kademeli olarak süt azalır Allah muhafaza.
Sütün içindekileri anlatmayı dene derim ben.Anneden hücrelerin geçtiğini bunların organların gelişimine fayda sağladığını,özellikle de beyin ve zihin gelişimi için çok önemli olduğunu,dünyada hiç bi besinden alamayacağı şeylerin olduğunu,hastalıklardan koruyacağını anlat.Torununun bunlardan mahrum kalmasını istemeyeceğine inandığını söyle.
Allah yardımcın olsun bacım.

hadi bakalım canım şaşırt kocanı:))))
contractubex banada vermişti doktorum 10 günden sonra kullanmaya başladım hala kullanıyorum ama bi faydası oldumu olacakmı bilmiyorum.. benimde göbek zenci gibi cizgide duruyor yaza kadar acılsa bari:)

Sütünün yetmediğine inanıyorsa bencede devam sütü versin bari.Benim kayınvalidemde 4gün kaldı yanımda hastane günleri harici tutturdu su verelim susamıştır diye anlatana kdr göbeğim düştü baktım hala anlamıyor eşime attım topu o anlattı oluyor ya işte bu tarz olaylar

banada doktor contractubex verdi, iz kalmasını önlğyomuş, unutuyorum kullanmayı genelde ama başarılı bi jel olduğunu duydum... bu arada benimde göbeğim kapkaraydı, şimdi üstten başladı açıklmaya rengi sanki, hala göbişim var benim, 3 aylık hamile gibi 27:

arkadaşlar bana verilmedi bi krem.. verilmesi gerekiyormu?:26: her sezeryana veriliyor mu?? bide aranızda smear testi yaptıran var mı_?? nasıl,agrılı bişiy mi??

arkadaşlar bana verilmedi bi krem.. verilmesi gerekiyormu?:26: her sezeryana veriliyor mu?? bide aranızda smear testi yaptıran var mı_?? nasıl,agrılı bişiy mi??

sezeryan dan sonra bandaj değitirilirken, biraz şişlik vardı benim ameliyat yerimde o yüzden vermiş olabilir, 10 gün sonra kullanmamı söuledi, yara izlerini yanık izlerini falan geöiren bi kremmiş, belki gerek duymadı doktorun yada atladı...

bu arada ben 2-3 defa smear testi yaptırdım, hiççç bi ağrı yok, ben inanılmaz korkağımdır , hissetmiyorsun... :2:

bende dogum hamileik derken vajinal her muayeneden tırsıyorum..gerçekten hiç agrımıyor mu?? ee bi demir gördüm acan sanırım o canını yakmıyor mu??

bende dogum hamileik derken vajinal her muayeneden tırsıyorum..gerçekten hiç agrımıyor mu?? ee bi demir gördüm acan sanırım o canını yakmıyor mu??

onu söylicektimmmm.. bak işte o doktora bağlı sanırım, 2 ayrı doktorda yaptırdım ikisindede çok hassas davrandılar, biraz hissettim ama acı değil, gerilme gibi bişi...

seni anlıyorum hamilelik , dogum falan filan derken dahada korkuyo tam aksine alışman gerekirken, korkuyosun, ayne durum bendede var..

gayet kolay bi işlem, bi çubuğun üstünde bi pamuk olduğunu düşün, rahim duvarına sürüp, örnek alıyo gibi bi durum, ( ne kadar bilimsel bi açıklama dimi hehehehe)

merhaba kızlar sabahtan beri gögüsümün ucunda bi sertlik var sanki şiş gibi neden acaba annem dün ekmek yapmıştı mis gbi kokmuştu yemedim annem ondan olmuştu diyo ama dogrumudur bilmiom çok acaıyo napsamki :26:

Ben smear testini duymamıştım nedir bu acaba
Bi de ben bir tek benim karnım kara kaldı zannediyordum.İnşallah çabucak açılır rengi .Eşime göstermemeye çalıştım göbeğimi de kırkım çıkasiya ınşallah düzelir
Bi de bütün göbeğemi yoksa sadece dikiş yerine mi sürülüyor bu ?
Bir soru daha günde kaç defa acaba ben bugün yeni başladım da

benimde karnım kara bakmak bile istemiyorum benim hamilelikten kilom kalmadı zaten fazlada almamıştım sadece göbek var azcık oda kara çok sinir bozucu

bence ondandir.Çünkü hamileyken bana cok oluyordu.Hani bilimsel dayanağım yok ama öyle diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…