- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #27.461
deniz o zaman biz şanslı azınlıktanız :))
canım hangi modeli we ne kadara werirsn ben alabilirim belki
selam kızlar... ayy cinsellikten bahsetmişsiniz bendede tam tersi:)) benim kocada tık yok.. birkaç kez ben yanaşayım dedim yorgunum dedibu aralar işi cidden yogun günde yaklaşık 10 saat telefonda akşamlarıda evden calışıyo yorgun oldugunun farkındayım.. ama benim kocamın işi hep cok yogundu???? nasıl yaklaşayım bilemedim. cok sinirim bozuk... bu konularda hiçde anlayışlı bir tip degilimdir.. habire laf sokup durucam kendimi tutamayıp sonrada kendimi sinir ettiğimle kalacagım.. dogumdan öncede doktor son 2 ay yasaklamıştı.. o zamandan beri kardeş gibiyiz.. tamam cinsellik yok anladık ama ne bi yakınlaşma ne bi sarılma ne bi öpüşme.. herseyi kesti.. dogumdan sonra düzelir dedim hala aynen devam.. resmen kardeş gibiyiz evde. bu durumda olan varmı?
cok üzülüyorum...
canım hırs yapma kendne..kendınde demıssın hırs yaptım dıye...selam kızlar... ayy cinsellikten bahsetmişsiniz bendede tam tersi:)) benim kocada tık yok.. birkaç kez ben yanaşayım dedim yorgunum dedibu aralar işi cidden yogun günde yaklaşık 10 saat telefonda akşamlarıda evden calışıyo yorgun oldugunun farkındayım.. ama benim kocamın işi hep cok yogundu???? nasıl yaklaşayım bilemedim. cok sinirim bozuk... bu konularda hiçde anlayışlı bir tip degilimdir.. habire laf sokup durucam kendimi tutamayıp sonrada kendimi sinir ettiğimle kalacagım.. dogumdan öncede doktor son 2 ay yasaklamıştı.. o zamandan beri kardeş gibiyiz.. tamam cinsellik yok anladık ama ne bi yakınlaşma ne bi sarılma ne bi öpüşme.. herseyi kesti.. dogumdan sonra düzelir dedim hala aynen devam.. resmen kardeş gibiyiz evde. bu durumda olan varmı?
cok üzülüyorum...
sibelcim allah kolaylık versin,bizde de durum tam tersi,benim içimden öpüşmek bile gelmiyo,acayip gerginim,elimde olsa yatakları bile ayırıcam vallahi,acayip bi soğukluk geldi eşime karşı ben de napacağımı bilemiyorum nezaman ve nasıl geçer bu yaa
canım eldıven keırme..eldıvensızkende cuk cuk yumruk emme bızdede baslad...ama karnı tokken deyapıyor..sanırım refleks oldu...emme refleksı...emzık tutmuyor bu aralar..atıyor...:26:kızlar nasılsınız?bugün ilginç bi gece yaşadık..bebişim gece 3.30 da bi uyandı 6.30a kadar uyutamadık..ama aglama falan degil sorunumuz..bizimki ısrarla benle konuşun,ilgilenin diyor..gözler faltaşı gibi..uyumadı bitürlü..ve sürekli memede kalmak istiyodu..normalde zor emen cocuk emmesede memede uyumak istiyodu..gögüş uclarım hala agrıyo,sabahta devam eetti bu durum çünkü..memeyi vermim diyorum eldiveni kemiriyo iice sanki açlıktan ölcekk..neden olmuş olabilir ki bu acaba?? emzik mi vermem lazım acaba?hiçte vermek istemiyorum oysa..
canım beım..huysuzluk mu yaptı ası..kuzum benım...artık gectı gıttı elıf cıgım..sıra bızde ınşallah bızdede yapmaz ateşş...bu sabah o meşhur 3lü aşımızı olduk çok ağlamadı aşı olurken biraz bağırdı sustu hemen 9buçukta ewe döndük keyfi yerindeydi gülücükler saçtı emzirdim 2 saat kadar uyudu ama arada uykusunda ağladı sustu. uyandığında huysuzdu biraz emzirdim sonra emerken saat 1e geliyodu bi başladı ağlamaya az buz değil gözyaşıyla katıla katıla ağladı hep ne yaptıysam fayda etmedi bi ara omuzumda uyuyakaldı hiç kıpırdamadım bile uyanmasın diye ama sürekli uykusunda da iç çekti arada ağladı çok kısa sürdü yine ağlayarak uyandı katıldı bi ara yine uyuttum bu sefer de kolumda yatar pozisyonda daldı yine kıpırdamadım ve yine ağlayarak uyandı bu arada ateşini hep kontrol ettim yok 36lardaydı sürekli. baktım olmayacak doktorun verdiği fitilin prospektüsünü okudum aşı sonrası ağrılara fln da diyodu yarım fitil attım yarım saat daha bağırdı sakinledi sonra ama yine hep iç çekti emzirdim emerken uyudu yeni uyandı 1den 4buçuğa kadar sürdü bu ağlama içim eridi resmen bi ara bende dayanamadım başladım ağlamaya çok zor acı çektiğini görüp bişey yapamamak
oyyy..boyle surp gıder demışşın dogru demıssın denizzzz....sürüp gııyor gercekten..:84::84:Eğer bebeğiniz bir yatışta beş altı saat deliksiz uyuyorsa, bilin ki siz şanslı azınlıktan birisiniz. 10 haftalık bebeklerin bir çoğu, deyim yerindeyse gecenin köründe ayağa kalkar. Ancak böyle davranan bebeklerin, uykularının gelmesini beklememiz yerine doğrudan uyutuluyor olmaları gereklidir. Bu çağdaki bebeklerin uyku dengesi genellikle 24 saatlik süre içinde toplamda 10 saati bulan, iki ila dört saatlik uyku periyotlarından oluşmaktadır. Bu arada size ilginç bir de detay verelim; bebeğiniz her ne kadar bir baykuş ya da sabah leyleği gibi davranacak olsa da, ne denli uzun veya kısa uyursa uyusa da, bu onun çocukluğu boyunca sürüp gidecek bir davranış olacaktır
canım uykusumu yoktu acaba senınle vakıt gecırmk ıstemıs galıba bebegın...Kızlar perisan haldeyim. Kızım koca gündüz uyudu. Simdi saatlerdir ayakta. Gözlerinden uyku akıyor ama uyumuyor. Hani gazi falan mi var diycem rezene verdim bi de erkenden uyusun rahat rahat diye . Aglamiyor da acı acı. Öööyle yatmış boncuk boncuk bakınıyor.Devamlı aranıp emiyor . Gazını çıkarıyorum ardından ama devamlı aranıyor . Göğsümde de uyumadı .Emerken uyumaya alışmıştı. Sütüm yetmiyor acaba anlamadım. Gecenin bu saatinde kahvaltı yapıcam simdi. Belki karnım açıktı biraz sütüm vitaminsiz kalmıştır anlamadım ki yani . Süt arttırıcı çayimi falan yaptım simdi .Gündüz de yorulmuştum . Öyle ayakta uyuyorum resmen
Kızlar merhaba. Benim bir konuda öneriye ihtiyacım var. Göğüs pompası aşmam gerekiyor. Kullananlarınız ya da almayı düşünenleriniz varsa önerilirinizi bekliyorum. Biraz aarştırdım ama kiminni memnn olduğundan bir başkası iç memnun değilbe yapacağımı bilemedim. İş yerindede kullanmayı düşünüyorum kullanışlı birşeye ihtiyacım var:26::26:
oğlum cevdet bağcanın ben seni yasaklarda sevdim şarkısına bayıldı. onu duyunca gazı bile olsa uyuyobütün gün bunu dinliyorum başka şarkılar denemeliyim yoksa kafayı yiyicem
canım bende dınleteyım barı.....nasılmıs sarkı bakemmm bende..
canım bende dınleteyım barı.....nasılmıs sarkı bakemmm bende..
bende actım..benım bebişte dınlıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?