2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu sabah o meşhur 3lü aşımızı olduk çok ağlamadı aşı olurken biraz bağırdı sustu hemen 9buçukta ewe döndük keyfi yerindeydi gülücükler saçtı emzirdim 2 saat kadar uyudu ama arada uykusunda ağladı sustu. uyandığında huysuzdu biraz emzirdim sonra emerken saat 1e geliyodu bi başladı ağlamaya az buz değil gözyaşıyla katıla katıla ağladı hep ne yaptıysam fayda etmedi bi ara omuzumda uyuyakaldı hiç kıpırdamadım bile uyanmasın diye ama sürekli uykusunda da iç çekti arada ağladı çok kısa sürdü yine ağlayarak uyandı katıldı bi ara yine uyuttum bu sefer de kolumda yatar pozisyonda daldı yine kıpırdamadım ve yine ağlayarak uyandı bu arada ateşini hep kontrol ettim yok 36lardaydı sürekli. baktım olmayacak doktorun verdiği fitilin prospektüsünü okudum aşı sonrası ağrılara fln da diyodu yarım fitil attım yarım saat daha bağırdı sakinledi sonra ama yine hep iç çekti emzirdim emerken uyudu yeni uyandı 1den 4buçuğa kadar sürdü bu ağlama içim eridi resmen bi ara bende dayanamadım başladım ağlamaya çok zor acı çektiğini görüp bişey yapamamak

Eğer bebeğiniz bir yatışta beş altı saat deliksiz uyuyorsa, bilin ki siz şanslı azınlıktan birisiniz. 10 haftalık bebeklerin bir çoğu, deyim yerindeyse gecenin köründe ayağa kalkar. Ancak böyle davranan bebeklerin, uykularının gelmesini beklememiz yerine doğrudan uyutuluyor olmaları gereklidir. Bu çağdaki bebeklerin uyku dengesi genellikle 24 saatlik süre içinde toplamda 10 saati bulan, iki ila dört saatlik uyku periyotlarından oluşmaktadır. Bu arada size ilginç bir de detay verelim; bebeğiniz her ne kadar bir baykuş ya da sabah leyleği gibi davranacak olsa da, ne denli uzun veya kısa uyursa uyusa da, bu onun çocukluğu boyunca sürüp gidecek bir davranış olacaktır

psikolojik olarak iki tarafında hazır olması lazım
ben ahamileliğimi öğrendiğimden beri cinsellik yaşamıyoruz yani 29 nisanda öğrenmiştim
ilki düşük olduğu için dr yasaklamıştı
şimdi ise ev kalabalık yorgunluktan hiç onu düşünecek halimiz yo

Kızlar perisan haldeyim. Kızım koca gündüz uyudu. Simdi saatlerdir ayakta. Gözlerinden uyku akıyor ama uyumuyor. Hani gazi falan mi var diycem rezene verdim bi de erkenden uyusun rahat rahat diye . Aglamiyor da acı acı. Öööyle yatmış boncuk boncuk bakınıyor.Devamlı aranıp emiyor . Gazını çıkarıyorum ardından ama devamlı aranıyor . Göğsümde de uyumadı .Emerken uyumaya alışmıştı. Sütüm yetmiyor acaba anlamadım. Gecenin bu saatinde kahvaltı yapıcam simdi. Belki karnım açıktı biraz sütüm vitaminsiz kalmıştır anlamadım ki yani . Süt arttırıcı çayimi falan yaptım simdi .Gündüz de yorulmuştum . Öyle ayakta uyuyorum resmen

canım hırs yapma kendne..kendınde demıssın hırs yaptım dıye...

bızdde 2,5 aylıkkken kanama olmustu...oncesındde bır düşüğüm olmustu..doktor cınsellık yok dedı...
yanı 2,5 aylıktan berı yokk...smddıde yok...hiç dert etmıyorum vallahı...kocam gecnın bır yarısı gelıyor vardıyadan...ben uykusuzum zattıı...
dıkışlermden de korkuyorum..daha tam ıyı olmadılar sakı..
arada kocam soruyor bana dıkişlerın nasıl oldu...
ben dıyorum halan ıyı degıll..
bazen kaş göz yapıyor dah onced yazmıstım..ama oylesıne..zorlama yok...dalga gecıyor sankı...:26:

canım eldıven keırme..eldıvensızkende cuk cuk yumruk emme bızdede baslad...ama karnı tokken deyapıyor..sanırım refleks oldu...emme refleksı...emzık tutmuyor bu aralar..atıyor...:26:

canım beım..huysuzluk mu yaptı ası..kuzum benım...artık gectı gıttı elıf cıgım..sıra bızde ınşallah bızdede yapmaz ateşş...

oyyy..boyle surp gıder demışşın dogru demıssın denizzzz....sürüp gııyor gercekten..:84::84:

canım uykusumu yoktu acaba senınle vakıt gecırmk ıstemıs galıba bebegın...

merhaba.medela mini elektrikli süt pompasını tavsiye ederim.manuel le uğraşma.elektrikli ile hemen sütünü dolduruyorsun.ben hastane çıkışı almıştım.sütüm yoktu.onun sayesinde sütüm geldi ve çoğaldı kısa zamanda.110 tl ye internetten almıştım.

oğlum cevdet bağcanın ben seni yasaklarda sevdim şarkısına bayıldı. onu duyunca gazı bile olsa uyuyo bütün gün bunu dinliyorum başka şarkılar denemeliyim yoksa kafayı yiyicem

Sabaha doğru uyudu ama uyurkende ağlayıp ağlayıp emmek istedi. Sonra saat 11 de babaneme verdim .1 E kadar uyumusum ışte. Gece hic gazınıda çıkaramadım uykudan. Biraz evvel emdi altını değiştirdim. Bir kustu Iki avuç fışkırtarak acaba reflusu mu var dedim ya. Kustugundan beri de hıçkırıyor . Bi daha azıcık emdi bıraktı

oğlum cevdet bağcanın ben seni yasaklarda sevdim şarkısına bayıldı. onu duyunca gazı bile olsa uyuyo bütün gün bunu dinliyorum başka şarkılar denemeliyim yoksa kafayı yiyicem

canım bende dınleteyım barı.....nasılmıs sarkı bakemmm bende..

benim kız slow müzik dinlemiyo yabancı müzik dinliyo babasıyla hareketli müzikte sakinleşiyo slow müzik benim kızımı sıkıyo

hmm dilekcim nasılsn ediz we emir nasıl

kızlar nasılsınız??ben kötüyüm aslında.. dün geceyi anlatmıştım size.. gündüz aynı uykusuzluk devam etti..eşimi 4 gözle bekliyodum gelsinde bi ayagımı uzatıyım dinleniyim diye.eşim geldi yemegi yedik,demez mi ben biraz uyuyacam diye..delirdim..neyse uyandırmaya oglumla gittik..iki oynayıp geri bana verdi..kızgınlıkla gidiyordum ki bu durumda napılcagını görümceme sormam kon usunda ısrar ediyodu.. o kdar yorgundum ki sinirden patladım aramıyorum yaa zorlamı diye.. o da evde annem var niye bagrıyon diye bagırdı derken kiavga etmeye başladık ama acayip kavga ettik..içimde bişeyler koptu sankii.. eşime o kavga esnasında senden nefret ediyorum bile dedim.. o da ne edersen et dedi zaten.. ama işin kötü yanı gece gönlümü almaya calıştı ama içimde bişile kırgın oldugundan hiç bişi yapasım gelmedi..ve hala nefret ediyorum dedim diye pişman bile degilim.. bunu da mı lohusalıga baglayacagım şimdi..gececek mi bu durum.. şuan eşimi görmek bile istemiyorum... o da aksine davranıyo ama çok kırılmışım çok geç demek gelio içimden..ama konuşmaya bile mecalim yohk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…