2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy ınşallah canım Allah hepimizin sıkıntılarına şifa versin ınşallah

sağlıklı ve mutlu nice uzun senelere inşallah

İyi ki sormuşum yaw.. herkesin derdi aynıymış :)) şaka bi yana arkadaşlar , hakkaten tırsıyom bi yandan..başagn dedigi gibi şafak sayan bi eş var diger köşede.. hamilelikte ise biz ilk cocugu kaybettik diye eşim çok sabırlı davrandı, şimdide 40 ım geçsin diye bekliyo.. ama ben acaip korkuyorum ya.. sanki yeni evlenmiş gibiyim :))

elfella cım hapın ismini sormuşsun. ben almanyada yaşadıgım icin aynı hap varmı bilmem ama normal dogum kontrol haplardan tek farkı östrojen bazlı olmaması yine bi hormon varmıs ama bebge gecse bile yan etki etmiomus. Eminim kadın doktoruna sorsan bilir.

Şu babanem doğalgazla oynaya oynaya çocuğu hasta etti sonunda. 30 küsür derecelik evde çocuğu kat kat kundaklayıp bi de kucağında tutup benimle diklesip çocuğu terletip terletip hasta etti yani. Ben onu uyanıkken pijamali tutuyorum . Uyurken bir ince örtü örtüyorum.Kafasını falanda kat kat sardı bilmem ne . Sonuç olarak kızım akşamdan beri öksürüyor ne yapayım sizce ? Bi de sabahın bu saatinde gelmiş bi ton konuşup uykumu dağıtıp ardından ee sardırmadin demez mi ?Sinirden laflar ağzımda yuvarlandı. Gene uyurken yükseltmişler doğalgazı evde temmuz sıcağı ben de cocuk üşümesin diye örtmüstum .Beni bu 3. Kez hasta edişi yani benim bile boğazlarım açıyor boynum tutulmuş.Kıyafet değiştirmekten yoruldum su gibi olup duruyoruz yaa . Kalkınca da üstümüzde kuruyor deli oldum resmen

Son düzenleme:
maşallah..allah uzun omurlr versın..allah saglık versın ddede ne canımmm...

oyy..kıyamam...çok sıcak ınsanı hasta eder.daha dogrusu terlemek ınsanı hasta eder...bebegın basını ortmeyın...çok soguga cıkarken ort sadece basını canımmm...

kaderdincer allah yardımcın olsun neler yaşamışsın inş. düzelirsiniz için belki tam düzelmez ama tamir edilebilir eşin tarafından...
gülay geçmiş olsun inş. düzelir bebişin

sağol canım bakalım sabretmeye çalışıyorum. eşim biraz daha ılımlı oldu şükür ama hala ailesi için diretiyor. bugün psikiyatriye gidiyoruz bakalım ne diyecek doktor?

sağol canım bakalım sabretmeye çalışıyorum. eşim biraz daha ılımlı oldu şükür ama hala ailesi için diretiyor. bugün psikiyatriye gidiyoruz bakalım ne diyecek doktor?

canım ne söylenecekse soyl..içinde kalmasın....doktorun yardımı cok olucak...ınşallah artık ailesı ıçınde dıretmez...

cnm çokkkk geçmiş olsunnn....fazla kalın giydirmeyin hem alışmasın bu sefer hava değişimi yaşadığı an hastalanır çocuk....valla bizim ev 23-24 derece oluyor ben çıtçıtlı badinin üstüne ya bir tulum ya da sadece bir patikli alt giydiriyorumm yetiyorrr kalın giydirdiğimde çok terliyor kıpkırmızı oluyor çocuk...hiçççç gerek yok valla cnm benim...sen bu konuda dinlemem babannneni

canım ne söylenecekse soyl..içinde kalmasın....doktorun yardımı cok olucak...ınşallah artık ailesı ıçınde dıretmez...

ay neler söylemiyordum aylardır. adı gibi bildiği halde inadından yapmamışlar gibi davranıyo. artık iyice çığrından çıkıyo ben konuşunca onlar ne yaptılar sana diyo. oysa ikimiz birlikte yaşadık o kötü günleri.ama ailesi herşeyi unutuverdi işte. bugün doktorda hepsini söyleyeceğim zaten bakalım doktor ne yorumda bulunacak. bizimki ne diyecek çok merak ediyorum. gelince anlatırım inşallah.

kızlar günaydın nasılsınız yine sorunlar war sanırım
kaderdinçer allah yardımcın olsun ben doğum yaptıktan sonra kıymete geçtim walla kayınwalidem we görümcelerm tarafından ne zamana kadr böle sürer bilmiyorum bi yerde bi patlak werir gibi geliyo bana ama neyse

yaw kızlar ben bişe sorcam bebek telsizi kullanan warmı ben düşünüyorumda kullanan warsa markasını yazabilirmi bi de memnun mu

canım ben kullanıyorum bebefon,weewell markası.okadar memnunum ki,çok güzel hatta eşime aldığımız en iyi ürünlerden biri de bu diyordum dün akşam.parazit filan yapmıyor,ses kalitesi çok güzel,çekim gücü çok iyi,ben çok memnunum yani

ewde muhakkak derece bulundurup sıcaklığı ona göre ayarlayın bence doktor bebek için en uygun sıcaklığın 24-25 derece olduğunu söyledi. o sıcaklıkta kısa kollu body, altına ince bi pijama altı, üzerine de tulum giydiriyorum o şekilde yeterli dedi doktor. ewde dolaştıracağım zaman da yelek giydiriyorum heryer aynı ısıda olamayabiliyo çünkü. uyuduğunda da üzerine ince bi battaniye örtüyorum o kadar hiç terlemiyo böyle giydirdiğimde hapşırmıyoda

Kaşla göz arası hasta etti yani . Bi de hala saralim diyor . Kuru öksürügu var ara ara öksürüyor ve harpuruyor sizce hastaneye gitmeli miyim ? Burnu da açık gibi ama arada tıkanıyo hırıltı çıkıyor burnundan. Bugün 25 günlük olduk acaba alışmış midir sıcağa. Işin kötüsü biz evimize döndüğümüzde soba yakıcaz ve ben koca evi hayatta ısıtamam boyle .Çocuğun hava değişiminden hasta olacagı kesin.

cinsellik konusunda eğer daralma, canınızın yanması gibi bi sorun varsa kayganlaştırıcı tavsiye ederim ciddi anlamda iyi gelir marketlerde bile satılıyo durexin var yanlış hatırlamıyosam pahalı veya zararlı bişiy de değil. acı çekmekten, cinsellikten soğumaktansa bence kullanmayı bi deneyin hem eşinizin de hoşuna gidebilir. daralma olmayabilir tek problem emzirdiğimizden dolayı salgılanan bi hormon vajinada kuruluğa sebep olabiliyomuş. yani eskisinden fark asıl bu olabilir
ben sezeryanla doğum yaptım 40 ımdan sonra ilk kez beraber olduk biraz iç dikişlerim ağrıdı bikaç gün ara verdik sonra hiç canım yanmadı

tatlım bende netten araştırdım weewell in gece lambalı bi tane war onu düşünüyodum ama emin olamamıştım sen memnunsan sipariş werebilirim o zamn çok saol tatlım

buarada zapzup çok geçmiş olsn bebişine dikkat et benim kayınwalidemde senin babaanne gibi yaptı sonra kızım hastalanınca dr gittik dr a dedim yanında çok sıcak ii olmaz dimi falan dedim kesinlikle dedi sen nasıl giyiniyosan kızına da bi fazlasını giydir çok sarmayın dedi ondan sonra kayınwalidem karışmadı şimdi ewimde sobamı yakıyorum kızımı da fazla giydirmiyorum üzerinede uyanınca bi yelek giydiriyorum o da rahat bende

sen ewe geç dönücez diye yakınıyosun ama bence en iyisi. yaşadığın yer sağlık ocağına bile baya uzaktı sık gidemiyodun yanlış hatırlamıyosam. çocuk hastalansa ani bişey olsa ne yapıcaksın orda tek başına? en azından ilk zamanları imkanlı biyerde atlatmanız bence daha hayırlı ki çocuk biraz kendini toparlasın, bu dünyaya alışsın. oraya gidince de zaten görümcenden, eşinin ailesinden rahat duramayacaksın, onlar da belki karışıcak şöyle yap böyle yap. hem ne kadar belki yanlışları da olsa babaannen tecrübeli, sen çok paniksin anladığım kadarıyla yanında olması yinede iyi olmuştur. biraz eşini özleyeceksin ama kızın için.
öksürük için de sırtına elini koy, eğer hırıltı geliyosa, hırıltılı nefes alıp öksürüyosa muhakkak götür doktora. bişey varsa daha ilerlemeden müdahale edilir en azından

Elfella tam da dediğin gibi durumlar. Dün eşimle konuştuk da burada olsa zatüre falan ederdik çocuğu çok soğuk olmadı havalar ısınana kadar kal dedi. Babanemlerin imkanları da iyi olduğundan özel hastaneye gidiyoruz rahat rahat.Bencillik edip kendim icin sırf eve dönmek istemiyorum bende ama kızımı babasından da ayırmak istemiyorum.Iki gundur bunu düşünüyoruz ama büyük ihtimal kalicam dediğin gibi evde hastane herşey uzak tek başıma cok zor olur bebekle

Sheker cat canım bebek telsizi Biz weewell kullanıyoruz cok da memnunuz ama benim aklım kamerali olanlarda kaldi daha bir ay olmadı kullanmaya baslayali faturası garantisi var düşünen varsa piyasanın daha da altında internette satıp kamerali almayı düşünüyorum. Almak isteyenlere duyurulur...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…