- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #27.421
ne güzel cnm inş.bende düzelmişimdir yoksa kardeş gibi yaşıcaz eşimle
merak etme geçer o siyahlık ben ssezeryan olan bir iki arkaadasın karnını görmüştüm hiç iz bile yoktu...hatta bazısında hiç göbek kalmamışşş...
bugün babannem 6 yıldır böbreksiz yaşayan diyaliz hastası dedeme 1 böbreğini verdi. Allaha şükür ameliyat iyi geçti. aşk bu işte yaa. ikiside 70 yaşında Allah umarım uzunnn ömürler verir ikisine de ayırmaz onları.
bugün babannem 6 yıldır böbreksiz yaşayan diyaliz hastası dedeme 1 böbreğini verdi. Allaha şükür ameliyat iyi geçti. aşk bu işte yaa. ikiside 70 yaşında Allah umarım uzunnn ömürler verir ikisine de ayırmaz onları.
maşallah..allah uzun omurlr versın..allah saglık versın ddede ne canımmm...bugün babannem 6 yıldır böbreksiz yaşayan diyaliz hastası dedeme 1 böbreğini verdi. Allaha şükür ameliyat iyi geçti. aşk bu işte yaa. ikiside 70 yaşında Allah umarım uzunnn ömürler verir ikisine de ayırmaz onları.
oyy..kıyamam...çok sıcak ınsanı hasta eder.daha dogrusu terlemek ınsanı hasta eder...bebegın basını ortmeyın...çok soguga cıkarken ort sadece basını canımmm...Şu babanem doğalgazla oynaya oynaya çocuğu hasta etti sonunda. 30 küsür derecelik evde çocuğu kat kat kundaklayıp bi de kucağında tutup benimle diklesip çocuğu terletip terletip hasta etti yani. Ben onu uyanıkken pijamali tutuyorum . Uyurken bir ince örtü örtüyorum.Kafasını falanda kat kat sardı bilmem ne . Sonuç olarak kızım akşamdan beri öksürüyor ne yapayım sizce ? Bi de sabahın bu saatinde gelmiş bi ton konuşup uykumu dağıtıp ardından ee sardırmadin demez mi ?Sinirden laflar ağzımda yuvarlandı. Gene uyurken yükseltmişler doğalgazı evde temmuz sıcağı ben de cocuk üşümesin diye örtmüstum .Beni bu 3. Kez hasta edişi yani benim bile boğazlarım açıyor boynum tutulmuş.Kıyafet değiştirmekten yoruldum su gibi olup duruyoruz yaa . Kalkınca da üstümüzde kuruyor deli oldum resmen
kaderdincer allah yardımcın olsun neler yaşamışsın inş. düzelirsiniz için belki tam düzelmez ama tamir edilebilir eşin tarafından...
gülay geçmiş olsun inş. düzelir bebişin
sağol canım bakalım sabretmeye çalışıyorum. eşim biraz daha ılımlı oldu şükür ama hala ailesi için diretiyor. bugün psikiyatriye gidiyoruz bakalım ne diyecek doktor?
Şu babanem doğalgazla oynaya oynaya çocuğu hasta etti sonunda. 30 küsür derecelik evde çocuğu kat kat kundaklayıp bi de kucağında tutup benimle diklesip çocuğu terletip terletip hasta etti yani. Ben onu uyanıkken pijamali tutuyorum . Uyurken bir ince örtü örtüyorum.Kafasını falanda kat kat sardı bilmem ne . Sonuç olarak kızım akşamdan beri öksürüyor ne yapayım sizce ? Bi de sabahın bu saatinde gelmiş bi ton konuşup uykumu dağıtıp ardından ee sardırmadin demez mi ?Sinirden laflar ağzımda yuvarlandı. Gene uyurken yükseltmişler doğalgazı evde temmuz sıcağı ben de cocuk üşümesin diye örtmüstum .Beni bu 3. Kez hasta edişi yani benim bile boğazlarım açıyor boynum tutulmuş.Kıyafet değiştirmekten yoruldum su gibi olup duruyoruz yaa . Kalkınca da üstümüzde kuruyor deli oldum resmen
canım ne söylenecekse soyl..içinde kalmasın....doktorun yardımı cok olucak...ınşallah artık ailesı ıçınde dıretmez...
kızlar günaydın nasılsınız yine sorunlar war sanırım
kaderdinçer allah yardımcın olsun ben doğum yaptıktan sonra kıymete geçtim walla kayınwalidem we görümcelerm tarafından ne zamana kadr böle sürer bilmiyorum bi yerde bi patlak werir gibi geliyo bana ama neyse
yaw kızlar ben bişe sorcam bebek telsizi kullanan warmı ben düşünüyorumda kullanan warsa markasını yazabilirmi bi de memnun mu
Şu babanem doğalgazla oynaya oynaya çocuğu hasta etti sonunda. 30 küsür derecelik evde çocuğu kat kat kundaklayıp bi de kucağında tutup benimle diklesip çocuğu terletip terletip hasta etti yani. Ben onu uyanıkken pijamali tutuyorum . Uyurken bir ince örtü örtüyorum.Kafasını falanda kat kat sardı bilmem ne . Sonuç olarak kızım akşamdan beri öksürüyor ne yapayım sizce ? Bi de sabahın bu saatinde gelmiş bi ton konuşup uykumu dağıtıp ardından ee sardırmadin demez mi ?Sinirden laflar ağzımda yuvarlandı. Gene uyurken yükseltmişler doğalgazı evde temmuz sıcağı ben de cocuk üşümesin diye örtmüstum .Beni bu 3. Kez hasta edişi yani benim bile boğazlarım açıyor boynum tutulmuş.Kıyafet değiştirmekten yoruldum su gibi olup duruyoruz yaa . Kalkınca da üstümüzde kuruyor deli oldum resmen
cnm çokkkk geçmiş olsunnn....fazla kalın giydirmeyin hem alışmasın bu sefer hava değişimi yaşadığı an hastalanır çocuk....valla bizim ev 23-24 derece oluyor ben çıtçıtlı badinin üstüne ya bir tulum ya da sadece bir patikli alt giydiriyorumm yetiyorrr kalın giydirdiğimde çok terliyor kıpkırmızı oluyor çocuk...hiçççç gerek yok valla cnm benim...sen bu konuda dinlemem babannneni
Kaşla göz arası hasta etti yani . Bi de hala saralim diyor . Kuru öksürügu var ara ara öksürüyor ve harpuruyor sizce hastaneye gitmeli miyim ? Burnu da açık gibi ama arada tıkanıyo hırıltı çıkıyor burnundan. Bugün 25 günlük olduk acaba alışmış midir sıcağa. Işin kötüsü biz evimize döndüğümüzde soba yakıcaz ve ben koca evi hayatta ısıtamam boyle .Çocuğun hava değişiminden hasta olacagı kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?