2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

karar vermek zor canım haklısın hem sen eşini özlüyosun hem babası sizi özler kızının bebekliğini kaçırır ama orda da nasıl olcak soğukta küçücük bebek zor bi durum Allah verir inşallah kolayını bişeycik olmaz yavruna zatüre olucak olan kaloriferli evde de oluyo benim kız gibi

pazara gideceğim birazdan değişiklik olur evde de bir şey kalmadı sitenin kapısından çıkınca hemen yolun karşısında pek gezemeyeceğim ama olsun :)

Kızlar bir milyoncudan bir derece almış annem. Çalışıyor ama gerçekten doğru çalıştığından nasil emin olabilirim.Içim rahat etmiyor hic

Son düzenleme:

Ben de sol bacağında 3 mılım mı ne fızyolojık gelişme geriliği (kağıdında yazıodu) varmış doktor bıze normal dedi görülebılıyo(bazı bebeklerde) dedi 3 aya kadar geçiyomuş. bize de çift bez kullanın 1 ay sonra gelın dedi bakalım gelişme mi var yoksa gerileme mı(yanı daha da açılma) var . martın 12sinde fılan gitçez inşallah bı problem yoktur . eşim sordu genetık olur mu dıye kalça çıkıklığı olur dedi. eşimde de kalça çıkıklığı varmış ama doğuştan mı yoksa sonradan mı bilmiyo(ablası kucağındayaken düşürmüş) ama hollanda dakı abisinin kızında da kalça çıkıklığı vardı 4 ay alçıda kaldı . şimdi iyi fakat yenı yenı oturmaya başladı 14 / 15 aylık yurumuyo daha . ( ama eltimin orda normal doğum için çok beklettıler ve hatta su yutmuştu bebeği) acaba dıyorum zorla normal yaptırdılar da mı çıktı kızın kalçası. bilemiyorum umarın iyi sonuçalr alırız inşallah ben aklıma kötü şeyler getirmıyorum . inşallah yanılmam

önceden memede uyuyodu bizimki artık uymuyo illa kucakta sallanmak istiyor. Özgüven gelişsin diye hr ağladında kucakladık yanlış mı yaptık acaba artk sırtım ağrıyo

benimki memede uyuyo kucağımda gazını çıkartıom eğer uyanırsa o anda beşiğinde yatmıo dırek koyarsam ama uykuluysa beşiğine koyduğumda dalıp gıdıo olsun insan nefes alıp vermesı kucağındayken yanağı yanağıma deymesi çok güzel

canım hangi modeli we ne kadara werirsn ben alabilirim belki

selam kızlar... ayy cinsellikten bahsetmişsiniz bendede tam tersi:)) benim kocada tık yok.. birkaç kez ben yanaşayım dedim yorgunum dedi bu aralar işi cidden yogun günde yaklaşık 10 saat telefonda akşamlarıda evden calışıyo yorgun oldugunun farkındayım.. ama benim kocamın işi hep cok yogundu???? nasıl yaklaşayım bilemedim. cok sinirim bozuk... bu konularda hiçde anlayışlı bir tip degilimdir.. habire laf sokup durucam kendimi tutamayıp sonrada kendimi sinir ettiğimle kalacagım.. dogumdan öncede doktor son 2 ay yasaklamıştı.. o zamandan beri kardeş gibiyiz.. tamam cinsellik yok anladık ama ne bi yakınlaşma ne bi sarılma ne bi öpüşme.. herseyi kesti.. dogumdan sonra düzelir dedim hala aynen devam.. resmen kardeş gibiyiz evde. bu durumda olan varmı?
cok üzülüyorum...

sibelcim allah kolaylık versin,bizde de durum tam tersi,benim içimden öpüşmek bile gelmiyo,acayip gerginim,elimde olsa yatakları bile ayırıcam vallahi,acayip bi soğukluk geldi eşime karşı ben de napacağımı bilemiyorum nezaman ve nasıl geçer bu yaa

:)))))))))) ya bende yanıp yakılmıyorum aslında olmasada olur ama o üstüme gelmedikce sinirden herhalde hırs yaptım... sende bir an önce tekrardan ısınırsın inşallah canım kocana:)

Kızlar merhaba. Benim bir konuda öneriye ihtiyacım var. Göğüs pompası aşmam gerekiyor. Kullananlarınız ya da almayı düşünenleriniz varsa önerilirinizi bekliyorum. Biraz aarştırdım ama kiminni memnn olduğundan bir başkası iç memnun değilbe yapacağımı bilemedim. İş yerindede kullanmayı düşünüyorum kullanışlı birşeye ihtiyacım var:26::26:

canım ben lansinoh manuel sipariş verdim bana arada lazım o yüzden manuel aldım 32 liraya.
ama plips avent manuel kullanan bir arkadaşım var çok memnun 180 falandı fiyatı

:)))))))))) ya bende yanıp yakılmıyorum aslında olmasada olur ama o üstüme gelmedikce sinirden herhalde hırs yaptım... sende bir an önce tekrardan ısınırsın inşallah canım kocana:)

Insanın kendine güveni gidiyor ya. Karnımda kocaman yarıgı gördü.Göbeğim kapkara. Hastanede tuvalete bile beni o götürdü.Bir daha bana o gözle bakmayacak gibi bir korku vardı icimde ama ilk haftamızda öpüştük allaha şükür ikinci hafta da ikimiz birlikte uyuduk. Sonrada gitti bebekim :-( Bizim cinsellik problemimiz olmayacak bi iki üç ay daha burada kalacağım gibi görünüyor çünkü

Bizim hamileyken aynı problemimiz vardı.Hakkaten insanın sinirleri bozuluyor.Çünkü ben hamileykende cok bakımliydım.Migreni tutup duruyordu kocacımın.
Doğumdan sonra iyice kalçalarım çatladı iyice kendime güvenimi kaybediyorum

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız?bugün ilginç bi gece yaşadık..bebişim gece 3.30 da bi uyandı 6.30a kadar uyutamadık..ama aglama falan degil sorunumuz..bizimki ısrarla benle konuşun,ilgilenin diyor..gözler faltaşı gibi..uyumadı bitürlü..ve sürekli memede kalmak istiyodu..normalde zor emen cocuk emmesede memede uyumak istiyodu..gögüş uclarım hala agrıyo,sabahta devam eetti bu durum çünkü..memeyi vermim diyorum eldiveni kemiriyo iice sanki açlıktan ölcekk..neden olmuş olabilir ki bu acaba?? emzik mi vermem lazım acaba?hiçte vermek istemiyorum oysa..

Benim kızımda dün gece aynısını yaptı. Yalancı memeyi almadı hic. Yastıklari arkama dizdim üzerime yatırdım. (Uzun oturdum diyebilirim,) Yerine koydum viyakladi. Öyle göğsümün üzerinde uyudu. Bir ara bende uyuya kalmışım . Bugün koydum yerine kendi kendine uyudu

bende 40 ım çıktı 2 gün sonra adet oldum ama bugün 10. gün hala aradaçok az geliyor bir sorun mu var acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…