- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #27.441
Elfella tam da dediğin gibi durumlar. Dün eşimle konuştuk da burada olsa zatüre falan ederdik çocuğu çok soğuk olmadı havalar ısınana kadar kal dedi. Babanemlerin imkanları da iyi olduğundan özel hastaneye gidiyoruz rahat rahat.Bencillik edip kendim icin sırf eve dönmek istemiyorum bende ama kızımı babasından da ayırmak istemiyorum.Iki gundur bunu düşünüyoruz ama büyük ihtimal kalicam dediğin gibi evde hastane herşey uzak tek başıma cok zor olur bebekle
pazara gideceğim birazdan değişiklik olur evde de bir şey kalmadı sitenin kapısından çıkınca hemen yolun karşısında pek gezemeyeceğim ama olsun :)
arkadaşalr oto koltuğum bu sizce bebeğimi koymalımıyım bana biraz dik geliyoo
Kızlar bir milyoncudan bir derece almış annem. Çalışıyor ama gerçekten doğru çalıştığından nasil emin olabilirim.Içim rahat etmiyor hic
ben zeytinyağı sürerek yapıyorum ozamanda çatlak olurmuki acaba :26:
Selam kizlar eskisi gibi kalabalık günlere geri donmusuz :) Biz Bugun 1 aylık olduk kontrolumuz vardı kızımın boyu 5 cm kilosu da 1 kilo artmiş maşallah ...Asımız yapıldı işitme testimiz daha önce sonuc alınamadığı için tekrarlandı iyi çıktı sukur sonra da kalça ultrasonu ceklidi normalde 60 olan deger bizde 58 çıktı bu nedenle doktor çift bez kullanın kalın olsun o açıklık önemli dedi 1 ay sonra tekrar bakılacak . Aranızda boyle bi sorun yaşayan var mı ?
önceden memede uyuyodu bizimki artık uymuyo illa kucakta sallanmak istiyor. Özgüven gelişsin diye hr ağladında kucakladık yanlış mı yaptık acaba artk sırtım ağrıyo
Sheker cat canım bebek telsizi Biz weewell kullanıyoruz cok da memnunuz ama benim aklım kamerali olanlarda kaldi daha bir ay olmadı kullanmaya baslayali faturası garantisi var düşünen varsa piyasanın daha da altında internette satıp kamerali almayı düşünüyorum. Almak isteyenlere duyurulur...
selam kızlar... ayy cinsellikten bahsetmişsiniz bendede tam tersi:)) benim kocada tık yok.. birkaç kez ben yanaşayım dedim yorgunum dedibu aralar işi cidden yogun günde yaklaşık 10 saat telefonda akşamlarıda evden calışıyo yorgun oldugunun farkındayım.. ama benim kocamın işi hep cok yogundu???? nasıl yaklaşayım bilemedim. cok sinirim bozuk... bu konularda hiçde anlayışlı bir tip degilimdir.. habire laf sokup durucam kendimi tutamayıp sonrada kendimi sinir ettiğimle kalacagım.. dogumdan öncede doktor son 2 ay yasaklamıştı.. o zamandan beri kardeş gibiyiz.. tamam cinsellik yok anladık ama ne bi yakınlaşma ne bi sarılma ne bi öpüşme.. herseyi kesti.. dogumdan sonra düzelir dedim hala aynen devam.. resmen kardeş gibiyiz evde. bu durumda olan varmı?
cok üzülüyorum...
sibelcim allah kolaylık versin,bizde de durum tam tersi,benim içimden öpüşmek bile gelmiyo,acayip gerginim,elimde olsa yatakları bile ayırıcam vallahi,acayip bi soğukluk geldi eşime karşı ben de napacağımı bilemiyorum nezaman ve nasıl geçer bu yaa
Kızlar merhaba. Benim bir konuda öneriye ihtiyacım var. Göğüs pompası aşmam gerekiyor. Kullananlarınız ya da almayı düşünenleriniz varsa önerilirinizi bekliyorum. Biraz aarştırdım ama kiminni memnn olduğundan bir başkası iç memnun değilbe yapacağımı bilemedim. İş yerindede kullanmayı düşünüyorum kullanışlı birşeye ihtiyacım var:26::26:
:)))))))))) ya bende yanıp yakılmıyorum aslında olmasada olur ama o üstüme gelmedikce sinirden herhalde hırs yaptım... sende bir an önce tekrardan ısınırsın inşallah canım kocana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?