- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #27.481
canım ben lansinoh manuel sipariş verdim bana arada lazım o yüzden manuel aldım 32 liraya.
ama plips avent manuel kullanan bir arkadaşım var çok memnun 180 falandı fiyatı
merhaba.medela mini elektrikli süt pompasını tavsiye ederim.manuel le uğraşma.elektrikli ile hemen sütünü dolduruyorsun.ben hastane çıkışı almıştım.sütüm yoktu.onun sayesinde sütüm geldi ve çoğaldı kısa zamanda.110 tl ye internetten almıştım.
Gülay Canım bende eşim buradayken kavga ettiğimizde içimden birşeyler koptu gittiki ben hakliysam eşim konuşmuyorsa bile dayanamam küs kalamam gidip sarılır ederdim kendime kıza kıza.Ama doğumdan sonra ilk defa kendimi bu kadar kesin konuşurken buldum. Eşime koca gün surat asabildim hiçte yüreğim sizlamadi.Benimde onun gibi sert bir duruşum oldu.Ben şuna bağladım.Dünya onun etrafında dönmüyor artik benim bir aşkım daha var artik ve ona karşı da sorumluluklarım var
Bi de bebeklerimiz o kadar masum ve bize muhtaç ki kendimizi eskisinden daha cok düşünmek zorundayız. Herşey yavrularımızı etkiliyor.Bir de lohusalıktan daha hassasız ama yine de hem eşimi hemde kızımı daha cok düşünüyorum bir de kıymetimiz bilinse
Eşimin hayata bakış açısı dar geliyor artik bana nedense
Sabaha doğru uyudu ama uyurkende ağlayıp ağlayıp emmek istedi. Sonra saat 11 de babaneme verdim .1 E kadar uyumusum ışte. Gece hic gazınıda çıkaramadım uykudan. Biraz evvel emdi altını değiştirdim. Bir kustu Iki avuç fışkırtarak acaba reflusu mu var dedim ya. Kustugundan beri de hıçkırıyor . Bi daha azıcık emdi bıraktı
sibelcim allah kolaylık versin,bizde de durum tam tersi,benim içimden öpüşmek bile gelmiyo,acayip gerginim,elimde olsa yatakları bile ayırıcam vallahi,acayip bi soğukluk geldi eşime karşı ben de napacağımı bilemiyorum nezaman ve nasıl geçer bu yaa
Eğer bebeğiniz bir yatışta beş altı saat deliksiz uyuyorsa, bilin ki siz şanslı azınlıktan birisiniz. 10 haftalık bebeklerin bir çoğu, deyim yerindeyse gecenin köründe ayağa kalkar. Ancak böyle davranan bebeklerin, uykularının gelmesini beklememiz yerine doğrudan uyutuluyor olmaları gereklidir. Bu çağdaki bebeklerin uyku dengesi genellikle 24 saatlik süre içinde toplamda 10 saati bulan, iki ila dört saatlik uyku periyotlarından oluşmaktadır. Bu arada size ilginç bir de detay verelim; bebeğiniz her ne kadar bir baykuş ya da sabah leyleği gibi davranacak olsa da, ne denli uzun veya kısa uyursa uyusa da, bu onun çocukluğu boyunca sürüp gidecek bir davranış olacaktır
canım benim bebeğimde hıçkırmadan önce kusuyo fazla fazla bende şüpheleniyorum pazartesi doktora götürcem sorucam doktora normalde de kusuyo emzirip sırtıma aldıgım zaman hemen çıkarıyo
Ayy canım aynen yani. Omuzuma koyduğum zaman hemen kusuyor.Bakalım doktor ne diyecek . Bizi de haberdar et olur mu
Kızlar merhaba. Benim bir konuda öneriye ihtiyacım var. Göğüs pompası aşmam gerekiyor. Kullananlarınız ya da almayı düşünenleriniz varsa önerilirinizi bekliyorum. Biraz aarştırdım ama kiminni memnn olduğundan bir başkası iç memnun değilbe yapacağımı bilemedim. İş yerindede kullanmayı düşünüyorum kullanışlı birşeye ihtiyacım var:26::26:
Ayy canım aynen yani. Omuzuma koyduğum zaman hemen kusuyor.Bakalım doktor ne diyecek . Bizi de haberdar et olur mu
canım benim bebeğimde hıçkırmadan önce kusuyo fazla fazla bende şüpheleniyorum pazartesi doktora götürcem sorucam doktora normalde de kusuyo emzirip sırtıma aldıgım zaman hemen çıkarıyo
ben medelanın elektriklisini kullanmıştım.bana gayet iyi geldi.manuelde ben 1 damla bile çıkaramamıştım
canım ,benim oğlumun reflüsü var sürekli kusuyordu günde bir iki defa kusuyorsa reflüsü olduğu anlamına gelmez oğlum ağzından ve burnundan fışkırtıp kusuyor şimdi reflü ilacı kullanıyoruz bunun için 12 gün küvözde kalmıştı yediği her şeyi çıkardığı için kilo kaybetti serumla beslendi şimdi daha iyi artık ara sıra kusuyor doktorumuz 6. aydan sonra düzelir dedi,2 ay bitti 4 ayımız kaldı sabırsızlıkla bekliyorum o günleri günde en az 3-4 posta kıyafet değiştiriyoruz kustuğu için ,uyuduğunda başından ayrılamıyoruz her an kusacak diye bazen uykuda da kusuyor inş reflü değildir bebeğin bakımı çok dikkat gerekiyor dik beslemek lazım ben kucağımda dik besliyorum.
süt pompalarından bahsetmişsiniz ben önce nuk marka elektrikli göğüs pompası aldım işime yaradı ama göğüslerimi bir süre sonra çok acıttı geçen hafta ameda marka elektrikli çift göğüs pompası aldım pey pahalı fakat çok memnunum iki göğsümü aynı anda sağabiliyorum vakum gücü süper,tavsiye ederim,çalışırken rahat edeceğim.
eşlerden de bahsetmişsiniz,annem hala bizde kaldığı için bizim henüz cinsel hayatımız başlamadı zaten çok da istemiyorum uykusuzluk ve yorgunluk yüzünden ,şimdilik böyle iyiyiz
canım ,benim oğlumun reflüsü var sürekli kusuyordu günde bir iki defa kusuyorsa reflüsü olduğu anlamına gelmez oğlum ağzından ve burnundan fışkırtıp kusuyor şimdi reflü ilacı kullanıyoruz bunun için 12 gün küvözde kalmıştı yediği her şeyi çıkardığı için kilo kaybetti serumla beslendi şimdi daha iyi artık ara sıra kusuyor doktorumuz 6. aydan sonra düzelir dedi,2 ay bitti 4 ayımız kaldı sabırsızlıkla bekliyorum o günleri günde en az 3-4 posta kıyafet değiştiriyoruz kustuğu için ,uyuduğunda başından ayrılamıyoruz her an kusacak diye bazen uykuda da kusuyor inş reflü değildir bebeğin bakımı çok dikkat gerekiyor dik beslemek lazım ben kucağımda dik besliyorum.
süt pompalarından bahsetmişsiniz ben önce nuk marka elektrikli göğüs pompası aldım işime yaradı ama göğüslerimi bir süre sonra çok acıttı geçen hafta ameda marka elektrikli çift göğüs pompası aldım pey pahalı fakat çok memnunum iki göğsümü aynı anda sağabiliyorum vakum gücü süper,tavsiye ederim,çalışırken rahat edeceğim.
eşlerden de bahsetmişsiniz,annem hala bizde kaldığı için bizim henüz cinsel hayatımız başlamadı zaten çok da istemiyorum uykusuzluk ve yorgunluk yüzünden ,şimdilik böyle iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?