2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar slmm..bebeğimin kalp atışlarını duyduk sonunda nasılda atıodu yawrum bnm ya çok duygulandım çok sewndmmmkaydirigubbakcemile3

gözün aydın canım

merhaba arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim.. daha dün hamile oldugumu öğrendim.. heyecandan ayaklarım yere basmıyo.. allahım her isteyene tattırsın bu duyguyu.. dün öğrenir öğrenmez kesesini gördüm ultrasonda..haftaya da embriyoyu kese iiçinde (allah izin verirse)görecez..
benm de çok kasık ağrılarım var ama uzanınca rahatlıyorum. birde mide bulantısı ve yanması mevcut.. ama yapacak bişi yok.. 3 yıldır bu zamanı bekliyoduk.. pkos hastasıyım.. tedavi görmeden kendiliğinden gebe kaldım.. allahım davemını getirir inşallah...

hayırlı olsun bebişiniz kucağınıza da alırsınız inşallah

slm güzel anne adayları umarım herkez iyidir biz çok iyiyiz hiç bi sorunumuz yok bulantımızda yok nazar değmesin cinsiyet tahmini yapmışsınız bende erkek diyorum denizcim günceller misin

kızlar göğüslerinizde ki hassasiyet devam ediyor mu benim bir kaç gündür yok ağrıda yok korkmaya başladım doğrusu doktora 24 ünde gideceğim 10 günüm var daha en son 18 mayıs da gitmiştik eyvahedigeldismile

benim hala el değmiyor sızlıyor uçları :bbo:
canım hemen telaş yapma bişey olmaz herzaman ağrıycak diye bişi yok kasığımda ağrı var diyorsun merak etme bebişin içinde oynuyor o kasılmalarda ondan oluyor yerimsenibenallaha emanetler

Bende endişeliyim göğüslerimin eski dolgunluğuda yok halsizlik , miğde yanması ve kaynama var sadece ve bir haftadır bebeği hiç hissetmiyorum hamilemiyim ben diyorum inşallah bir sorun yoktur...

canım aynı konuyu bugün kuzenimlede konuştuk.. oda ikiz bekliyor...:))) onda da eski ağrı kalmamış telaşlanmış.. benimde yok.. ama hafif uçları sızlıyor gene.. heralde normaldir..Hepimizde olduğuna göre...

9 ay boyunca hep böyle pimpirikli olacağız sanırım aklımıza gelen başımıza gelmesin inşallah
bu güzel yolculuğu tamamlar bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ayy evet yaa
herşeye bir kulp buluyoruz... olsa birdert olmasa bir dert.. kuzenim artık midem bulanmıyor noldu acaba deyip beni aramıştı :))) böyle devam edecek sanırım...

Ay şu ayın 24 ü bir gelse çatlayacam kafamçokkarıştı
ikimizde aynı gün gitcez bende çatlıyorum o gün bi gelseeyvahedigeldismile

9 ayla bitmiyor denizcim büyütüp kendi ayaklarının üstüne basana kadar bu kaygılar devam edicekkaydirigubbakcemile3rabbim acılarını göstermesin:Saruboceq:

kızlar merhaba çok fena kabızlık problemim var bundan kurtulmak için bi yönteminiz varmı ben hala dogru dürüst bişey yiyemiyorum yediğimdede midem yanıyo ve bulanmaya deam ediyo bide folik asidi ne zamana kadar kullanacaz doktor edişti ama unuttm

canım bende de vardı ben kayısı yedim bol bol geçti bide çok su tüketiyorum folik asidi bilmiyorum bende randevum da sorcam

merhaba cnm kabızlık için kuru kayısı ve bol su içmeni öneririm yerimsenibenfolik asidi bana dktrum 3 ay kullanıcaksın dedi bilmiyorumkismile

ay canım doğunca hiç olmazsa gözümüzün önünde olurlar şimdi görmüyoruz eve ultrason cihazı alacam nerdeyse kaydirigubbakcemile3

12 ci haftanın sonuna kadar kullan demişti bana dr

canım bende de vardı ben kayısı yedim bol bol geçti bide çok su tüketiyorum folik asidi bilmiyorum bende randevum da sorcam

merhaba cnm kabızlık için kuru kayısı ve bol su içmeni öneririm yerimsenibenfolik asidi bana dktrum 3 ay kullanıcaksın dedi bilmiyorumkismile

teşekkürler arkadaşlar evde vardı kayısı yiyeyim hemen umarım geçer folik asitde midemde yanma yapıyo 3 ay çok uzunakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…