- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.861
kızlar slmm..bebeğimin kalp atışlarını duyduk sonunda nasılda atıodu yawrum bnm ya çok duygulandım çok sewndmmmkaydirigubbakcemile3
canım normalmiş o ağrılar rahim genişlediği için bende de ara ara oluyor oturmaktan da olabilir bende sürekli oturuyorum ama bazen kalkıp yürüyorum ofisin içindegeçmiş olsun canım
ağrı sürekli mi oluyor?
bendede ağrı oluyor ama ara ara giriyor ağrı
ağrı hafif ve fisfisfisara ara oluyor...ayaklarımı uzatınca rahatlıyorum.. sürekli oturmaktan da olur mu acaba??
bugünde sanki vajinamdan kazık soktular birden karnıma kadar sanki o nasıl bir ağrıyda anlatamam krapm girdi sanırım kasıldı ya da
merhaba arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim.. daha dün hamile oldugumu öğrendim.. heyecandan ayaklarım yere basmıyo.. allahım her isteyene tattırsın bu duyguyu.. dün öğrenir öğrenmez kesesini gördüm ultrasonda..haftaya da embriyoyu kese iiçinde (allah izin verirse)görecez..
benm de çok kasık ağrılarım var ama uzanınca rahatlıyorum. birde mide bulantısı ve yanması mevcut.. ama yapacak bişi yok.. 3 yıldır bu zamanı bekliyoduk.. pkos hastasıyım.. tedavi görmeden kendiliğinden gebe kaldım.. allahım davemını getirir inşallah...
bende de devam etmiyo kokrma canım o sürekli devam edecek diye bişey yok ki içini ferah tut
benim hala el değmiyor sızlıyor uçları :bbo:kızlar göğüslerinizde ki hassasiyet devam ediyor mu benim bir kaç gündür yok ağrıda yok korkmaya başladım doğrusu doktora 24 ünde gideceğim 10 günüm var daha en son 18 mayıs da gitmiştik eyvahedigeldismile
benim hala el değmiyor sızlıyor uçları :bbo:
canım hemen telaş yapma bişey olmaz herzaman ağrıycak diye bişi yok kasığımda ağrı var diyorsun merak etme bebişin içinde oynuyor o kasılmalarda ondan oluyor yerimsenibenallaha emanetler
kızlar göğüslerinizde ki hassasiyet devam ediyor mu benim bir kaç gündür yok ağrıda yok korkmaya başladım doğrusu doktora 24 ünde gideceğim 10 günüm var daha en son 18 mayıs da gitmiştik eyvahedigeldismile
kızlar göğüslerinizde ki hassasiyet devam ediyor mu benim bir kaç gündür yok ağrıda yok korkmaya başladım doğrusu doktora 24 ünde gideceğim 10 günüm var daha en son 18 mayıs da gitmiştik eyvahedigeldismile
9 ay boyunca hep böyle pimpirikli olacağız sanırım aklımıza gelen başımıza gelmesin inşallah
bu güzel yolculuğu tamamlar bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ikimizde aynı gün gitcez bende çatlıyorum o gün bi gelseeyvahedigeldismileAy şu ayın 24 ü bir gelse çatlayacam kafamçokkarıştı
9 ayla bitmiyor denizcim büyütüp kendi ayaklarının üstüne basana kadar bu kaygılar devam edicekkaydirigubbakcemile3rabbim acılarını göstermesin:Saruboceq:9 ay boyunca hep böyle pimpirikli olacağız sanırım aklımıza gelen başımıza gelmesin inşallah
bu güzel yolculuğu tamamlar bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar merhaba çok fena kabızlık problemim var bundan kurtulmak için bi yönteminiz varmı ben hala dogru dürüst bişey yiyemiyorum yediğimdede midem yanıyo ve bulanmaya deam ediyo bide folik asidi ne zamana kadar kullanacaz doktor edişti ama unuttm
merhaba cnm kabızlık için kuru kayısı ve bol su içmeni öneririm yerimsenibenfolik asidi bana dktrum 3 ay kullanıcaksın dedi bilmiyorumkismilekızlar merhaba çok fena kabızlık problemim var bundan kurtulmak için bi yönteminiz varmı ben hala dogru dürüst bişey yiyemiyorum yediğimdede midem yanıyo ve bulanmaya deam ediyo bide folik asidi ne zamana kadar kullanacaz doktor edişti ama unuttm
ikimizde aynı gün gitcez bende çatlıyorum o gün bi gelseeyvahedigeldismile
9 ayla bitmiyor denizcim büyütüp kendi ayaklarının üstüne basana kadar bu kaygılar devam edicekkaydirigubbakcemile3rabbim acılarını göstermesin:Saruboceq:
kızlar merhaba çok fena kabızlık problemim var bundan kurtulmak için bi yönteminiz varmı ben hala dogru dürüst bişey yiyemiyorum yediğimdede midem yanıyo ve bulanmaya deam ediyo bide folik asidi ne zamana kadar kullanacaz doktor edişti ama unuttm
canım bende de vardı ben kayısı yedim bol bol geçti bide çok su tüketiyorum folik asidi bilmiyorum bende randevum da sorcam
merhaba cnm kabızlık için kuru kayısı ve bol su içmeni öneririm yerimsenibenfolik asidi bana dktrum 3 ay kullanıcaksın dedi bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?