2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba söze nasıl başlayacağım bilemiyorum ama bugün 2 doktora gittim malesef bebeğimin kalbi durmuş yarın alacaklar çok üzgünüm

ben de çok üzüldüm Allah tez vakitte sağlıklı bir bebek verir inşallah sana. söyleyecek bişey bulamıyorum,çok üzgünüm.Allah tüm bebişleri ve annelerini korusun.

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar,

kyle123 cok üzüldüm canım, demek bunda da bi hayır varmıs. ınsallah tez zamanda tekrar bebek haberiyle yüzün güler.

bu haberin üstüne ne kadar dogru bilmiorum ama bügün doktor randevum vardı pıtırcığımı gördük. kolları bacakları belirmis kıpır kıpır ediolardı. 10 hafta 4 günlük müs boyuda 38.8 mm olmuş. 28 haziranda da ikili testimiz var. Allahım hepimizin yavrularını korusun . sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

güzel heberlerine sevindim.benim de bu hafta ikili teste gitmem gerekiyor.okuduğum kadarıyla çoğumuzun ikili test zamanı gelmiş.umarım herkesten hep güzel haberler alırız.

güzel heberlerine sevindim.benim de bu hafta ikili teste gitmem gerekiyor.okuduğum kadarıyla çoğumuzun ikili test zamanı gelmiş.umarım herkesten hep güzel haberler alırız.

evet yavaş yavaş baslıo testler. insallah bundan da güzel haberlerle döneriz.

şu riskli zaman da bi geçse tam keyfini cıkarta bilicem herhalde

kızlar herkeze iyi aksamlar:))) en son gittiğimde doktorum 12 haftadan sonra yavaş yavaş göbiş cıkmaya baslar demişti ama şu birkac gündür sanki benim baya göbeğim çıktı.. pantolonlarım iyice sıkmaya başladı.. birkaç tane elbise aldım onları giyebiliyorum:)) sizlerin göbişler ne alemde ??
Bu arada bebişimle deniz ve havuz sezonunu açtık artık.. kendimi çok zorlamadan yüzüyoruz:)) iştahim açıldı kusma bulantı kalmadı.. Bu gidişle ben top gibi olacağımmm

günaydın kızlar
geçmişi yine okuyamadım:)
denizciğim benimkide kız çıktı ama ben kameri yaşına takıldım
hayret yani :umursamaz:
1yaş fazla çıktım

günaydın kızlar
geçmişi yine okuyamadım:)
denizciğim benimkide kız çıktı ama ben kameri yaşına takıldım
hayret yani :umursamaz:
1yaş fazla çıktım

benimde erkek çıktı

Hesaplamada gerçek yaşınızın üzerine 9 ay daha eklemeniz gerekiyor fakat bunları sizlerin hesaplamasına gerek yok. Sizin sadece doğum tarihinizi girmeniz yeterli.
bu şekilde açıklama yapmışlar canım ondan bir yaş büyük çıkıyor genellikle

anladım canım
bende dedim yaşımı iyice büyüttü diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…