- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.921
kızlar merhaba söze nasıl başlayacağım bilemiyorum ama bugün 2 doktora gittim malesef bebeğimin kalbi durmuş yarın alacaklar çok üzgünüm
kızlar merhaba söze nasıl başlayacağım bilemiyorum ama bugün 2 doktora gittim malesef bebeğimin kalbi durmuş yarın alacaklar çok üzgünüm
iyi akşamlar kızlar,
kyle123 cok üzüldüm canım, demek bunda da bi hayır varmıs. ınsallah tez zamanda tekrar bebek haberiyle yüzün güler.
bu haberin üstüne ne kadar dogru bilmiorum ama bügün doktor randevum vardı pıtırcığımı gördük. kolları bacakları belirmis kıpır kıpır ediolardı. 10 hafta 4 günlük müs boyuda 38.8 mm olmuş. 28 haziranda da ikili testimiz var. Allahım hepimizin yavrularını korusun . sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
güzel heberlerine sevindim.benim de bu hafta ikili teste gitmem gerekiyor.okuduğum kadarıyla çoğumuzun ikili test zamanı gelmiş.umarım herkesten hep güzel haberler alırız.
benim erkek çıktıkaydirigubbakcemile3http://www.isimler.web.tr/cin+kameri+takvimi.html#Sonuc kaydirigubbakcemile3
kızlar okulun bitmesine resmen şafak sayıyorum.sıcakta ne zormuş yahu.şafak16CADIARZU
günaydın kızlar
geçmişi yine okuyamadım:)
denizciğim benimkide kız çıktı ama ben kameri yaşına takıldım
hayret yani :umursamaz:
1yaş fazla çıktım
anladım canımbenimde erkek çıktı
Hesaplamada gerçek yaşınızın üzerine 9 ay daha eklemeniz gerekiyor fakat bunları sizlerin hesaplamasına gerek yok. Sizin sadece doğum tarihinizi girmeniz yeterli.
bu şekilde açıklama yapmışlar canım ondan bir yaş büyük çıkıyor genellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?