2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet çok sıkılıyo insan net olmayınca ohh negüsell annenin tadını çıkarr
iyi gidiyo canım yaa bulantı bişi kalmadı bende şükür uslu bebek annesini zorlamıyo bu aralar:))sen nasılsınn lekeler falan kalmadı dimii

yok canım benim de bulantım da ağrılarım da azaldı, batmalar war sadece ona da şükrediyorum
lekelenme fln da yok hala çok dikkatliyim progestana da devam ediyoruz
bende stresliyim bu hafta,21inde yani ptesi 2li test olcak o ürkütüyo biraz
geçen ptesi gittim en son doktora sorun yok dedi ultrasonda azcık el ayak hareketlerini de gördük
bakalım inşallah testi de hayırlısıyla atlatır rahatlarız

oyy yerim o ellerii ne güzell olsun dikkat etmekte fayda var
benim 2 li testimde 25 inde benide ürkütüyo ama pozitif düşünmek lazımm canım

herkese merhaba, güzel bir hafta dileklerimle...
kyle, cok uzuldum canım. umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalıp çok sağlıklı bir bebek getirirsin dunyaya.
greenpearl, kocaman olmus senin bıdık, maşallah.
deniz, ben de ultrason istiyorum eve!!!10 gündür görmüyorum bebişimi, herhangi bir hamilelik belirtisi de yaşamadığım için kimi zaman korkuyorum. daha da iki hafta var kontrole, geçmiyor günlerrrr....

kızlar merhaba söze nasıl başlayacağım bilemiyorum ama bugün 2 doktora gittim malesef bebeğimin kalbi durmuş yarın alacaklar çok üzgünüm

CANIMMM çokk üzüldüm.. ama inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın.. Böyle zamanlarda ne dense boş bilirim.. Ama inşallah birdahaki hamileliğin sorunsuz geçer güzelim..

kızlar merhaba söze nasıl başlayacağım bilemiyorum ama bugün 2 doktora gittim malesef bebeğimin kalbi durmuş yarın alacaklar çok üzgünüm

ahh cnm ya çok üzüldüm, ne desek boş Allah sabır versin ve bir daha yaşatmasın böylesini.Rabbim hayırlı sağlıklı bir bebek tekrardan nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar slmm..bebeğimin kalp atışlarını duyduk sonunda nasılda atıodu yawrum bnm ya çok duygulandım çok sewndmmmkaydirigubbakcemile3

tuğçe gözün aydın :1hug:

Tebrik ederim,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

denizcim bende de biraz azaldı göğüslerdeki hassasiyet aynı zamanda bulantılarda azaldı,merak etme,her şey yolundadır bence :lepi:

kyle her şeyin hayırlısı olsun,inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirirsin...

kızlar bende bu cuma kontrole gideceğim ikili test yapılacak 12. haftanın içinde olacağımö inş herşey yolundadır

benimde ikili testim 3 temmuz cumartesi çok heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır a.s.

kızlar sizlere bişey sorcam bende bi kaç gün lekelenme oldu doktor crione diye vajinal bir jel verdi içeriği progestan.Yanlız kulalndığım ilk iki gün baya yoğun miktarda kesilmiş ekşimik görüntüsünde parçalr geldi elime kullananlar varmı acaba.ılaçmı yapıyor yoksa iltihap vardı bu jel iltihapı mı söküyor.Çünkü daha önce iltihap vardı bende ve ialç kullandıktan sorna iltihapı bu şekilde atmıştım vücuttan.

canım benim çok zor bir durum ama metanetli ol.inşallah en kısa sürede yeniden hamile kalırsın ve sağlıkla kucaklarsın bebeğini.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben kullandım aynen dediğin gibi parçalar geliyor normal yani. iltihapa iyi geldiğini sanmıyorum progesteron içeriyor. içindede yazmıyor iltihapla ilgili bir şey zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…