- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.901
yok canım yaa gelmedi hala neti bağliicak olanlar bu akşam kısmetse gelceklermiş internetsiz olmuyo çok sıkıldım
annemlere istanbula geldim dün gece bu akşam da köye gitçes
ewe döndüğümde inşallah bağlanmış olur
sen nasılsın canım nasıl gidiyo hayat,hamilelik?
yok canım benim de bulantım da ağrılarım da azaldı, batmalar war sadece ona da şükrediyorumevet çok sıkılıyo insan net olmayınca ohh negüsell annenin tadını çıkarr
iyi gidiyo canım yaa bulantı bişi kalmadı bende şükür uslu bebek annesini zorlamıyo bu aralar:))sen nasılsınn lekeler falan kalmadı dimii
sağol canım inş hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
yok canım benim de bulantım da ağrılarım da azaldı, batmalar war sadece ona da şükrediyorum
lekelenme fln da yok hala çok dikkatliyim progestana da devam ediyoruz
bende stresliyim bu hafta,21inde yani ptesi 2li test olcak o ürkütüyo biraz
geçen ptesi gittim en son doktora sorun yok dedi ultrasonda azcık el ayak hareketlerini de gördük
bakalım inşallah testi de hayırlısıyla atlatır rahatlarız
inş canım hepimizinki yolundadır benimkide 25 inde yapılacak bu ikili test ürkütüyo beni yaa bian önce zaman geçsede rahatlasak
kızlar merhaba söze nasıl başlayacağım bilemiyorum ama bugün 2 doktora gittim malesef bebeğimin kalbi durmuş yarın alacaklar çok üzgünüm
kızlar merhaba söze nasıl başlayacağım bilemiyorum ama bugün 2 doktora gittim malesef bebeğimin kalbi durmuş yarın alacaklar çok üzgünüm
inş canım hepimizinki yolundadır benimkide 25 inde yapılacak bu ikili test ürkütüyo beni yaa bian önce zaman geçsede rahatlasak
babamızın ilk babalar günüde geliyor :)))
Çoğumuzun 2 li tarama testleri geldi desenize.. benimde 19 da cumartesi günü Allahım inşallah sorunsuz geçer hepimizin.. :Saruboceq:
kızlar slmm..bebeğimin kalp atışlarını duyduk sonunda nasılda atıodu yawrum bnm ya çok duygulandım çok sewndmmmkaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim.. daha dün hamile oldugumu öğrendim.. heyecandan ayaklarım yere basmıyo.. allahım her isteyene tattırsın bu duyguyu.. dün öğrenir öğrenmez kesesini gördüm ultrasonda..haftaya da embriyoyu kese iiçinde (allah izin verirse)görecez..
benm de çok kasık ağrılarım var ama uzanınca rahatlıyorum. birde mide bulantısı ve yanması mevcut.. ama yapacak bişi yok.. 3 yıldır bu zamanı bekliyoduk.. pkos hastasıyım.. tedavi görmeden kendiliğinden gebe kaldım.. allahım davemını getirir inşallah...
kızlar göğüslerinizde ki hassasiyet devam ediyor mu benim bir kaç gündür yok ağrıda yok korkmaya başladım doğrusu doktora 24 ünde gideceğim 10 günüm var daha en son 18 mayıs da gitmiştik eyvahedigeldismile
kızlar bende bu cuma kontrole gideceğim ikili test yapılacak 12. haftanın içinde olacağımö inş herşey yolundadır
kızlar okulun bitmesine resmen şafak sayıyorum.sıcakta ne zormuş yahu.şafak16CADIARZU
kızlar sizlere bişey sorcam bende bi kaç gün lekelenme oldu doktor crione diye vajinal bir jel verdi içeriği progestan.Yanlız kulalndığım ilk iki gün baya yoğun miktarda kesilmiş ekşimik görüntüsünde parçalr geldi elime kullananlar varmı acaba.İlaçmı yapıyor yoksa iltihap vardı bu jel iltihapı mı söküyor.Çünkü daha önce iltihap vardı bende ve ialç kullandıktan sorna iltihapı bu şekilde atmıştım vücuttan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?