2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

doğru söylüyorsun cnm hayırlısı olsun ama olsada hayır demezdim ne güzel olurdu zaten eşimin tarafındada benim akrabalardada ikiz var belki ikinciye denk gelir kaydirigubbakcemile3

Bizde belki ikiz dedik.Bayağ ihtimal veriyorduk ama tek bebek sevinmedim de değil ilk bebeğim çünkü daha ona nasıl bakacağım korkusu yaşıyorum

kız çıktı canım kaydirigubbakcemile2
canım benim teşekkür ederim
ikisindede kız çıktı kaydirigubbakcemile2
kızlar bir şey soracağım,benim hafiften göbeğim,karnım kaşınmaya başladı,sizde de var mı kaşıntı,ben şimdiden aldım krem çatlakalr için adı lierac ve kuzenim tavsiye etti.

bendede ara ara oluyor
karnım çok az çıktı:))
çok belli olmuyor
vazelin sür dediler banada
herşekilde çatlıyormuş zaten
kızlar çatlak için siz ne kullanmayı düşünüyorsunuz?

günaydın kızlarr
çatlaklar için geçen tv de badem yağı ve çilek yağını karıştırıp sürün demişlerdi ben onları kullanmayı düşünüyorum amcamın kızı sadece badem yağı sürmüştü ve hiçbir çatlağı olmadı karnında sadece kalçasında falan olmuştu oralara sürmeyide düşünemedi

kızlar bir şey soracağım,benim hafiften göbeğim,karnım kaşınmaya başladı,sizde de var mı kaşıntı,ben şimdiden aldım krem çatlakalr için adı lierac ve kuzenim tavsiye etti.

selam canım. benimde ara ara kaşıntım oluyor. bende de lierac kremi var ama dr. o kremi 5 aydan sonra kullanabilirsin, şimdilik bebek yağı kullan dedi. bendeki de duruyor öyle yerimseniben

Benim de iki testte kız çıktı , ben de kız hissediyorum ama eşim de dahil herkes oglan diyor.. Hatta eşim gecen ultrason fotosunu istiyo: "Oglumun resmini bi versene" diye :))

Benim de iki testte kız çıktı , ben de kız hissediyorum ama eşim de dahil herkes oglan diyor.. Hatta eşim gecen ultrason fotosunu istiyo: "Oglumun resmini bi versene" diye :))
benimkide arada oğlum diye okşuyo karnımı:)) bende hiç heveslenme bu sefer içime kız diye doğuyor diyorumkaydirigubbakcemile3sağlıklı olsunda cinsiyeti hiç önemli değil :Saruboceq:

benimkide arada oğlum diye okşuyo karnımı:)) bende hiç heveslenme bu sefer içime kız diye doğuyor diyorumkaydirigubbakcemile3sağlıklı olsunda cinsiyeti hiç önemli değil :Saruboceq:

Ewt, Rabbim hayırlısıyla saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin de cinsiyeti mühim degil..

arkadaşlar benim ne güzel azalmıştı bulantılarım ama sıcaktanmıdır nedir gene başladı.. Midem yanıyor ve heran çıkarmaya hazır bir durumum var..:bbo:

arkadaşlar benim ne güzel azalmıştı bulantılarım ama sıcaktanmıdır nedir gene başladı.. Midem yanıyor ve heran çıkarmaya hazır bir durumum var..:bbo:

sıcaktan da olabilir cnm.. ARa ara bulantılar da geçebilior.. Ama ben bulantım olunca seviniyorum aslında.. Şükür bebeğim ii diyorum..Sen de öle düşünürsen belkİ biraz rahatlarsın..

sıcaktan da olabilir cnm.. ARa ara bulantılar da geçebilior.. Ama ben bulantım olunca seviniyorum aslında.. Şükür bebeğim ii diyorum..Sen de öle düşünürsen belkİ biraz rahatlarsın..

Doğru diyorsun..:))):Saruboceq: Şu testlerede az birzaman kala Allahım inşallah hepimizin bebişleri iyidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…