- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.961
doğru söylüyorsun cnm hayırlısı olsun ama olsada hayır demezdim ne güzel olurdu zaten eşimin tarafındada benim akrabalardada ikiz var belki ikinciye denk gelir kaydirigubbakcemile3
canım benim teşekkür ederimkız çıktı canım kaydirigubbakcemile2
kızlar bir şey soracağım,benim hafiften göbeğim,karnım kaşınmaya başladı,sizde de var mı kaşıntı,ben şimdiden aldım krem çatlakalr için adı lierac ve kuzenim tavsiye etti.
kızlar bir şey soracağım,benim hafiften göbeğim,karnım kaşınmaya başladı,sizde de var mı kaşıntı,ben şimdiden aldım krem çatlakalr için adı lierac ve kuzenim tavsiye etti.
kızlar ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz peki krem sürmeye?
canım sarımsaklıyoğurtlu makarna çekti cokacimcoook
benimkide arada oğlum diye okşuyo karnımı:)) bende hiç heveslenme bu sefer içime kız diye doğuyor diyorumkaydirigubbakcemile3sağlıklı olsunda cinsiyeti hiç önemli değil :Saruboceq:Benim de iki testte kız çıktı , ben de kız hissediyorum ama eşim de dahil herkes oglan diyor.. Hatta eşim gecen ultrason fotosunu istiyo: "Oglumun resmini bi versene" diye :))
benimkide arada oğlum diye okşuyo karnımı:)) bende hiç heveslenme bu sefer içime kız diye doğuyor diyorumkaydirigubbakcemile3sağlıklı olsunda cinsiyeti hiç önemli değil :Saruboceq:
işyerindeyim canım öğle arasında eve gidecem o zaman yapıcam:kedi:İyi gene kolay bişey çekmiş.. Hadi durma , daha çok coşmadan yapıver hemen
aminnnnnnn:Saruboceq:Ewt, Rabbim hayırlısıyla saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin de cinsiyeti mühim degil..
işyerindeyim canım öğle arasında eve gidecem o zaman yapıcam:kedi:
arkadaşlar benim ne güzel azalmıştı bulantılarım ama sıcaktanmıdır nedir gene başladı.. Midem yanıyor ve heran çıkarmaya hazır bir durumum var..:bbo:
sıcaktan da olabilir cnm.. ARa ara bulantılar da geçebilior.. Ama ben bulantım olunca seviniyorum aslında.. Şükür bebeğim ii diyorum..Sen de öle düşünürsen belkİ biraz rahatlarsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?