- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.881
oturmaktan olduğunu sanmıyorum canımgeçmiş olsun canım
ağrı sürekli mi oluyor?
bendede ağrı oluyor ama ara ara giriyor ağrı
ağrı hafif ve fisfisfisara ara oluyor...ayaklarımı uzatınca rahatlıyorum.. sürekli oturmaktan da olur mu acaba??
çünki bende de ilk başlarda oluyordu
sopa yutmuş gibi oluyordum bide
gözün aydın canım benimmerhaba arkadaşlar. öncelikle topiğiniz hayırlı olsun. bende 2010 ocak annesi olarak yola çıkıp oğlumun suyumu patlatmasıyla 2009 aralığında bebeğimi kucağıma alanlardanım. sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım.
inşallah hayırlısıyla büyütürsün
gözün aydın canım
canım inşallah geçercanım normalmiş o ağrılar rahim genişlediği için bende de ara ara oluyor oturmaktan da olabilir bende sürekli oturuyorum ama bazen kalkıp yürüyorum ofisin içinde
bugünde sanki vajinamdan kazık soktular birden karnıma kadar sanki o nasıl bir ağrıyda anlatamam krapm girdi sanırım kasıldı ya da
bebek hareket ediyor desene
bende devam ediyor canım ama benimki 8 haftalım dahakızlar göğüslerinizde ki hassasiyet devam ediyor mu benim bir kaç gündür yok ağrıda yok korkmaya başladım doğrusu doktora 24 ünde gideceğim 10 günüm var daha en son 18 mayıs da gitmiştik eyvahedigeldismile
belki seninde 11 haftalık olduğu için bitmiştir.
canım yiyebiliyorsan 2-3 tane kayısıyla birlikte su içkızlar merhaba çok fena kabızlık problemim var bundan kurtulmak için bi yönteminiz varmı ben hala dogru dürüst bişey yiyemiyorum yediğimdede midem yanıyo ve bulanmaya deam ediyo bide folik asidi ne zamana kadar kullanacaz doktor edişti ama unuttm
kızlar merhaba söze nasıl başlayacağım bilemiyorum ama bugün 2 doktora gittim malesef bebeğimin kalbi durmuş yarın alacaklar çok üzgünüm
canım çok üzüldüm allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşlallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın
kızlar merhaba söze nasıl başlayacağım bilemiyorum ama bugün 2 doktora gittim malesef bebeğimin kalbi durmuş yarın alacaklar çok üzgünüm
canım ne diyecemi bilemiyorum çok üzgünüm :gitme:hakkında hayırlısı rabbim daha hayırlı evlat versin sana :teselli:kızlar merhaba söze nasıl başlayacağım bilemiyorum ama bugün 2 doktora gittim malesef bebeğimin kalbi durmuş yarın alacaklar çok üzgünüm
canım inan bana çok üzüldüm Allahım inş en kıza zamanda tekrar verir ne diyeceğimi bilemedim
ben bile hala inanamıyorumki canım ya zaten kalbi yavaş atıyor demişti doktor kalbi yavaş atanların %80 nini kaybediyoruz dedi doktor hayırlısı artık
canım ne diyecemi bilemiyorum çok üzgünüm :gitme:hakkında hayırlısı rabbim daha hayırlı evlat versin sana :teselli:
Şekercim yakaladım seniii ben geldiiim
deniz 24 unde kntrolun varmış ikili test yapılacak mı ozamanbilmiyorumkismile
yok canım yaa gelmedi hala neti bağliicak olanlar bu akşam kısmetse gelceklermiş internetsiz olmuyo çok sıkıldımelifff h.g canım yaa nerelerdesin sen kayıppp bağlattın mı eve az önce baktım ben diğer topiğe ama yoktun
kızlar bende bu cuma kontrole gideceğim ikili test yapılacak 12. haftanın içinde olacağımö inş herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?