2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba söze nasıl başlayacağım bilemiyorum ama bugün 2 doktora gittim malesef bebeğimin kalbi durmuş yarın alacaklar çok üzgünüm

kızlar merhaba söze nasıl başlayacağım bilemiyorum ama bugün 2 doktora gittim malesef bebeğimin kalbi durmuş yarın alacaklar çok üzgünüm
canım ne diyecemi bilemiyorum çok üzgünüm :gitme:hakkında hayırlısı rabbim daha hayırlı evlat versin sana :teselli:

ben bile hala inanamıyorumki canım ya zaten kalbi yavaş atıyor demişti doktor kalbi yavaş atanların %80 nini kaybediyoruz dedi doktor hayırlısı artık

evet hatırlıyorum canım inş en kısa zamanda sağlıkla bir bebek getirirsin dünyaya Allah çok büyük herşeyde bir hayır vardır derler :Saruboceq:

ahh canımmm çok üzüldümmmm
allah tekrarını yaşatmasınnn sende kendini çok yıpratmamaya çalış dr lar sağlıksız bebekler yaşamaz diyolar bidaha olur allahın izniyle

canım benim o kadar üzüldüm ki
hakkında hayırlısı olsun
inşallah bi dahakine daha sağlıklı bir hamilelik yaşarsın

elifff h.g canım yaa nerelerdesin sen kayıppp bağlattın mı eve az önce baktım ben diğer topiğe ama yoktun
yok canım yaa gelmedi hala neti bağliicak olanlar bu akşam kısmetse gelceklermiş internetsiz olmuyo çok sıkıldım
annemlere istanbula geldim dün gece bu akşam da köye gitçes
ewe döndüğümde inşallah bağlanmış olur
sen nasılsın canım nasıl gidiyo hayat,hamilelik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…