2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba herkese,

2011 Ocak annesi olacağımın müjdesini verdi doktorlar bana da. Biraz geç üye oldum buraya, 10 hafta 4 gün oldu hamilelik sürecim. Keyifli ama bir o kadar da yoğun tempoda bir hamilelik dönemi geçiriyorum ve heyecanla bekliyorum bebişimizi kollarımıza alacağımız zamanı :CüvCüv:

Tüm annelere de sabır ve sağlık diliyorum buradan. Bu tanışma mesajımız olsun zaman içerisinde sık sık uğrarım buralara :)

Son düzenleme:

hoş geldin aramıza ilk sayfada listemiz var gerekli bilgileri verirsen ekleyeyim listemize

Hoşbuldum teşekkür ederim :) Bilgileri iletiyorum az sonra pm'le.

Öğrendim ki pm ile iletemiyormuşum :) Yeni gelenlerin baya baya bir mesaj atması gerekliymiş. Şu durumda isterseniz buradan iletebilirim.

SAT: 8 Nisan
Tahmini doğum : 13 Ocak
Hamile Kaldığı Kilo: 81
Bebişimizin henüz cinsiyetini bilmiyoruz :)

Son düzenleme:
slm guzel hamisler nabersiniz bende uzun suredir girememistim
bebisim yarin tam 11 haftalik olacak hayirlisiyla ama hala bulantilarim ve istifra etmem bir turlu gecmedi
12. haftanin sonunda hastaneye gitmeyi dusunuyorum insallah sansliyizdirda bebegimin cinsiyetini ogreniriz :Saruboceq:

kyle123 canım çok üzüldüm Rabbim herşeyin hayırlısını versin
benimde doğumdan sonra kaybettim ilk bebeğimi
şimdi rabbim yeniden verdi inşallah sanada nasip eder çok zor biliyorum ama kafaya takmamaya çalış olurmu

Hoşgeldin BanuTolga. Ocak anneleri çoğalınca çok mutlu oluyorummm,,:teytey:

kızlar öğrenebilcez mi acaba 12 hafta da? Bazısı öğrenirsin diyo bazısı erken diyo. Bizim 10 kişiden 8 iş kız diyor. Bide bu arada herkes mide bulanmasından şikayet ediyorya bende hiç bulantı filan yok ama ben korkuyom bazen bulansa bebeğim benimle gibi gelcek. Bazen acaba diyorum. Onun için çok üzülmeyin bebeğiniz size işaret veriyor.

12 haftada cinsiyet söylemek için çok erkenmiş. işte yüzde 50 lik bir tahmin var.. ama ona da fazla güvenmemek gerekiyor.. bu cumartesi bende 12 haftadan gün alacağım..çok heyecanlıyım.. hem bebişimi göreceğim için hem de testler için..cinsiyetini tahminde olsa merak ediyorum :))) opuyorumnanaktan

merhaba kızlar gecmısı okudum bıraz sanırım hersey yolunda bulantılarım sonucu yaklasık yarım saat oncekolumdan serumu cıkartabıldık.cok halsızlesmıstım gecede mıde agrısından uyuyamadım sanırım cok ıstıfra ettıgım ıcın mıdem agrımaya baslamıstı

bende çok merak ediyorum ama emin olmadan söylemiyomuş dr lar..12+2 de gideceğim bende belli olmaz bebişler belki şaşırtır bizi gösterirler ne olduklarını :))

çok geçmiş olsun canımm..umarım bu haftadan sonra daha iyi olursun...

çok geçmiş olsun canım yaa az kaldı 1 ay sonra geçer hepsi inşallah

geçmiş olsun tatlım inşallah biran önce geçer bulantıların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…