2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tesekkur ederım canımsen bıraz daha ılerıdesın varmıydı bulantın azaldımı bıraz tesellıye cok ıhtıyacım var

benim 10 haftadan itibaren bulantım azaldı yalnız midemde yanma vardı.. onun içinde dr. rennie nin şurubunu verdi... o iyi geldi bana.. bugün biraz gene midem bulandı ama şu sıralar daha iyiyim.. çok sık olmamakla beraber arada bebişim bende buradayım diye hatırlatıyor heralde....Oyüzden 10 haftadan sonra azalacaktır.. merak etme canım..

canım yazdıkların cok ıyı geldı cok tesekur ederım cunku gercekten psıkolojımde bozuldu sanırım. mıde bulantıları yuzunden aglıyorum süreklı içiinden çıkılmaz bır hal aldı kafamçokkarıştı

çok geçmiş olsun canım seni gayet iyi anlıyorum ben de dün ilk defa kusmadan bir gün geçirmiştim.galiba artık rahatladım diye düşünürken bu sabah hiçbirşeyin değişmediğini anladım.bir de sende de oluyordur sanırım bulantı gece bile uykudan uyandırıyor beni uzun zamandır deliksiz uykuya hasretim

çok tşk ederım canım.dun gece hıc uyumadım diyebılırım artık mıdeme dokunamıyorum bıle agrıyor cıkarmaktan. gercekten bezmıs durumdayım bu günlerın bı:sinifsinif:ran önce gecmesını herseyden cok ıstıyorum canım.sende benım gıbısın.benı ıyı anlarsın

bu arada şafak 15 okulun bitmesi yani

az kalmış tatile.güzelce dinlenirsin artık.

ay kızlar en geç kontrol benimki sanırım temmuzun 3'nde gideceğim Allah izin verirse.tarama testlerim yapılacak.inşaallah o zamana kadar bir problem yaşamam ve herşey yolunda devam eder bebişimi sağlıklı bir şekilde alırım kucağıma.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq:

bu aralar kasıklarımda ara ara kasılmalar yaşıyorum.ve 2 gün önce sanki karnımda birşey hareket etti.şimdiden hareket eder mi acaba yoksa ben psikolojik olarak mı öyle hissettimbilmiyorumkismile

merhaba kızlarrrr:))) bebişler ve sizler iyisinizdir umarım... Çok sık giremiyorum artık biraz uzak kaldım sizden ama mesajları takip ediyorum:))) kızlar benim göbiş çıkmaya başladı baya.. Şu mustela lierac gibi kremleri benim doktorum önermedi.. para tuzağından başka birşey değil dedi.. önemli olan cildinizin nemli kalması bunun için bebe yağı, badem yağı veya vazelin kullan daha faydalı olur dedi..
Bu arada artık minicik olan gögüslerim tavan yaptı bugün gidip yeni sütyen aldım alttan destekli.. Bakalım çatlak korkusu bir yandan sarkma korkusu bir yandan:))) bebişim sağlıkla gelsinde hiçbirinin önemi yok aslında.. cok öptüm herkezii

bu aralar kasıklarımda ara ara kasılmalar yaşıyorum.ve 2 gün önce sanki karnımda birşey hareket etti.şimdiden hareket eder mi acaba yoksa ben psikolojik olarak mı öyle hissettimbilmiyorumkismile

bugün okumaya başladığım kitapta ilk bebekleri olan anneler 20. haftada, ikinci bebekleri olan anneler 16. haftada hissedermiş... Bundan önce hissedilenler bağırsak hareketleriymiş.. ben kitabın yalancısıyım:)

teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için.zaten bir kere oldu o hareketlenme demekki bağırsaklarım samba yapıyormuş kaydirigubbakcemile3

günaydınnn anneler ve bebişlerr...
Ben artık vitamini içmekte zorlanıyorum. Akşamları içiyorum sabah midem bulanıyor diye..Ama Boğazımda takılıyor sanki içincede midem hafif bulanmaya başlıyor.. Acaba psikolojik mi ?bilmiyorumkismile

canım ben hıc ıcemıyorum vıtamın ablamda doktor oda demıstı mıden bulanırken ıcmek cok zor cunku arttıtıyormus bulantıyı

günaydın kızlar,
benimde ara ara bulantılarım devam ediyor ama çok değil hafifledi artık sadece geceleri uyuyamıyorum bir türlü sebebini bilmiyorum.
3 Temmuzda ikili testlerim var doktorum o gün cinsiyeti de öğrenebileceğimizi söyledi,hayırlısı artık.

canım merhaba ben daha randevu almadım bebıslerımız aynı sanırım bende 3 temmuza alayım dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…