- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #3.001
çok geçmiş olsun canım yaa az kaldı 1 ay sonra geçer hepsi inşallah
tesekkur ederım canımsen bıraz daha ılerıdesın varmıydı bulantın azaldımı bıraz tesellıye cok ıhtıyacım var
benim 10 haftadan itibaren bulantım azaldı yalnız midemde yanma vardı.. onun içinde dr. rennie nin şurubunu verdi... o iyi geldi bana.. bugün biraz gene midem bulandı ama şu sıralar daha iyiyim.. çok sık olmamakla beraber arada bebişim bende buradayım diye hatırlatıyor heralde....Oyüzden 10 haftadan sonra azalacaktır.. merak etme canım..
merhaba kızlar gecmısı okudum bıraz sanırım hersey yolunda bulantılarım sonucu yaklasık yarım saat oncekolumdan serumu cıkartabıldık.cok halsızlesmıstım gecede mıde agrısından uyuyamadım sanırım cok ıstıfra ettıgım ıcın mıdem agrımaya baslamıstı
çok geçmiş olsun canım seni gayet iyi anlıyorum ben de dün ilk defa kusmadan bir gün geçirmiştim.galiba artık rahatladım diye düşünürken bu sabah hiçbirşeyin değişmediğini anladım.bir de sende de oluyordur sanırım bulantı gece bile uykudan uyandırıyor beni uzun zamandır deliksiz uykuya hasretim
bu arada şafak 15 okulun bitmesi yani
bu aralar kasıklarımda ara ara kasılmalar yaşıyorum.ve 2 gün önce sanki karnımda birşey hareket etti.şimdiden hareket eder mi acaba yoksa ben psikolojik olarak mı öyle hissettimbilmiyorumkismile
bugün okumaya başladığım kitapta ilk bebekleri olan anneler 20. haftada, ikinci bebekleri olan anneler 16. haftada hissedermiş... Bundan önce hissedilenler bağırsak hareketleriymiş.. ben kitabın yalancısıyım:)
günaydınnn anneler ve bebişlerr...
Ben artık vitamini içmekte zorlanıyorum. Akşamları içiyorum sabah midem bulanıyor diye..Ama Boğazımda takılıyor sanki içincede midem hafif bulanmaya başlıyor.. Acaba psikolojik mi ?bilmiyorumkismile
günaydın kızlar,
benimde ara ara bulantılarım devam ediyor ama çok değil hafifledi artık sadece geceleri uyuyamıyorum bir türlü sebebini bilmiyorum.
3 Temmuzda ikili testlerim var doktorum o gün cinsiyeti de öğrenebileceğimizi söyledi,hayırlısı artık.
günaydın annişler baya erkencisiniz bugün opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?