• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba.. benimde göğüs uçlarım müthiş kaşınıyor.. vazelin sürüyorum bende.. işyerinde de bazen kaşıyacak gibi oluyorum heryerde kamera var...sonradan aklıma geliyor tutuyorum kendimi akannehir

mrb arkadaşlar inşallah herkes iyidir.ben bugün mıtluyum çünkü dün yağmur yağdı bugün hava bulutlu ve buna da bağlı olarak sanırım bugün bu vakte kadar bulantım olmadı.bugün arkadaşlar hep soğuktan şikayet ediyordu ben de amannn hava böle olsun yağmur yağsın da ben çıplak ta gezerim diyodum.sıcağa hiç dayanamıyom çünkü soğuğun gözünü sevim.cmt de ben dra gitcem ikili test yapılcak sanırım.belki bebişlerimin cinsiyeti de belli olur.inş herşey ii çıkar

Benim sinirlerim çok bozuk .Eşimin ailesi bunaltıyor bi aydır zırt pırt geliyorlar.Zaten halsizim zarzor 2 katlı evi temizliyorum gelip içine edip gidiyorlar evin şuan gene buradalar.Sinirlerim öyle bozukki öööyle oturuyorlar noluyosa

Benim sinirlerim çok bozuk .Eşimin ailesi bunaltıyor bi aydır zırt pırt geliyorlar.Zaten halsizim zarzor 2 katlı evi temizliyorum gelip içine edip gidiyorlar evin şuan gene buradalar.Sinirlerim öyle bozukki öööyle oturuyorlar noluyosa

canım belki söylemesi kolay diyeceksin ama canını sıkmamaya çalış.çünkü bundan sen ve bebeğin zarar görüyorsunuz.eşine anlat durumunu onların yanında da halsizliğini belirt belki anlarlar

canım belki söylemesi kolay diyeceksin ama canını sıkmamaya çalış.çünkü bundan sen ve bebeğin zarar görüyorsunuz.eşine anlat durumunu onların yanında da halsizliğini belirt belki anlarlar

Canım benim nerde anlayış gösterecek birde surat asıyorsun devamlı insanlara diye kızıyor.İki adımlık yer bi de gelip kalıyorlar.Misafir masamda yemek yiyoruz falan bide onlar gidince gene temizlik yapmam gerekiyor.Bi de çok sıkılıyorum yanlarında öyyyle köm köm oturuyoruz.Misafir ağırlayamıyorum tek başıma hoşgeldine geliyorlar hemen .Benim ailem geldi onlara hoşgeldine geldiler.Sabahtan akşama kadar buradalar yarında gelirler sonra gidecek ailem zaten hiç yalnız bırakmıyorlar insanın huzurunu kaçırıyorlar

2 gündür gözlerim ve başım ağrıyor. akşam ışık bile rahatsız ediyordu. Erkenden uyudum sabah yine ağrıyordu gözlerim. Normalde gözlük kullanıyorum. ınternetten ufak bir araştırma yaptım hamilelikte geçici görme bozukluğu, gözlük kullananlarda numara değişikliği, gözde kuruluk olabiliyormuş. 1-2 gün daha devam ederse doktora gidicem. Sizlerde var mı böyle şikayetler

Selam kızlar doktordan geldim
bebişimizi gördük 5 cm olmuş kıpır kıpırdı doktor erkek diye tahmin etti ama 1 ay sonra kesin söyleriz bir şey alma yapma şimdiden dedi ense kalınlığı ve burun kemiği normal çıktı
ikili test için kan verdik sonucu yarın çıkacakmış
tansiyonum yüksek çıktı sadece bir hafta boyunca ölçüp haftaya tekrar gideceğim

bebişimizi gördük 5 cm olmuş kıpır kıpırdı doktor erkek diye tahmin etti ama 1 ay sonra kesin söyleriz bir şey alma yapma şimdiden dedi ense kalınlığı ve burun kemiği normal çıktı

oh ne güzlel içiniz rahatladı. Bİzde haftaya cuma gidicez ikili teste merakla bekliyoruz.

gözün aydın canımm darısı başımıza:)) sen erkek istiyordun zaten değilmi??? hadi hayırlısı olsun

oh ne güzlel içiniz rahatladı. Bİzde haftaya cuma gidicez ikili teste merakla bekliyoruz.

gözün aydın canımm darısı başımıza:)) sen erkek istiyordun zaten değilmi??? hadi hayırlısı olsun

teşekkür ederim kızlar erkek hissediyordum ama kız istiyordum ama öyle gördüm ya hiç önemi yok pipisini yerim ben onun kaydirigubbakcemile3 delikafadulden delikafadulden

benimde gözlerim çok kuruyo o yüzdende devamlı yanma halinde çok şükür baş ağrılarım yeni yeni geçmeye başladı şu zor günleri bi atlatalım sonra cinsiyet keyfine başlarız kızlar inş sağlıklı olsunlarda bizim ağrılarımız önemli deil onlar için herşeye dayanırız

merhaba kızlar,hepinize teşekkür ederim sevincimi paylaştığınız için.

doktordan güzel haberlerle gelen tüm arkadaşların gözü aydın.darısı diğer arkadaşların başına.

bu arada bende de baş ağrısı var.hergün işten eve ağrıyla geliyorum.

teşekkür ederim kızlar erkek hissediyordum ama kız istiyordum ama öyle gördüm ya hiç önemi yok pipisini yerim ben onun kaydirigubbakcemile3 delikafadulden delikafadulden

ayyy bende ilk günden beri erkek hissediyorum ama deli gibi kız istiyorum:))) ilk bebişim olacağı için sağlıklı olsun önce ikincisinde tutar diyorum:)))

Back
X