- 25 Nisan 2009
- 34.385
- 39.879
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #3.701
gunaydın kızlar bugun doktora gıttık testler ıcın ama bebegın durusu uygun olmadıgı ıcın haftaya cagırdı bunun dısında hıcbır sorun yok Allaha cok sukur gece tuhaf tuhaf ruyalar gordum cok stres yaptım sanırım tamogrenemedık yıne ama olsun en azından gorduk bebısımızı ellerını yuzune cekmıs ole uyuyordu kalbınıde dınledık yıne 4.5 cm olmus:)ınsallah zaman cabuk gecer haftaya kadar nasıl beklıyces
2011 Ocak Annelerinin Göbüşleri... - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
kızlar göbüş topiğimizi de açtım haydi resim paylaşmaya :))))
ohh maşşallah göbüşler buyumus...
13 haftadayız canım
günaydın kızlarrr
evet canım bende baktım benimki çıkmadı daha çıksın koyacam bende
bu arada dilayın oğlu oluyomuşş
evet tahminler tuttu hayırlısı olsun bizim için
iyim canım bulantılarım yok çok şükür
sadece arada bi lavabo gördüm ama bunada şükür çok kötü olanlar var
sen nasılsın ?
düzelir tamamıyle inşallah
canım söylemedi dr ya aslında ben sormayı unuttum miniğimi görünce çok heyecanlanıyorum
ona bakarken sordu dr sormak istediğin bişey var mı diye yok dedim bende:)) belkide görmüştü ne olduğunu ama sonuçlarım çıkmadı henuz perşembe alacam inş. ozaman sormayı düşünüyorum..
aaa denizcim erkek mi dedi gözünüz aydınn sağlıkla gelsin inşallahh
evet canım ama bir ay sonra kesin diyelim dedi benimkide herkese yaymaya başladı hevesle
amin canım cümlemizin ki :Saruboceq:
canım bişi soracağım ikili test için kan verirken karnın açmıydı ?
maşallah bebişine...
haftaya ıkılı test ıçınmı gıdecektın...
günaydın canım a.s.bazılarının iç karnı geniş oluyormuş o yüzden göbek belli olmuyormuş seninde öyle galiba zemuszemus
günaydın sirinemm bebişini görmüşün gözün aydın canım kaydirigubbakcemile5stres yapma canım haftaya olur artık sağlık olsun inşallah sende hayırlısıyla geçersin testten:Saruboceq:bulantın ne alemde geçtimi biraz benimki geçti artık arada hafiften oluyor o kadarboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?