2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayy..bende sevmıyorum takım olan cicileri..
çok gerekırse 1 tane taraftar tulumu yeter derım..

2 tane abim var benim küçükken onlar futbol takımında oynardı babamla bende maçlarını izlemeye giderdik ordan kalma futbol tutkusu bekarken maçlara giderdik arkadaşlarla annemde babama eşlik eder evde hep dizisi olsa bile babamı kırmazdı beraber izlerledi ama şimdi eşimden dolayı ilgilenemiyorum sinir oluyor ama baştan demiştim ona kızımızda olsa oğlumuzda bir tanede olsa giydirip çekecem fotolarını bende hastane çıkış kıyafetinde karar verdim eşimde sana inat gider gs forması alıp veririm hemşirelere onu giydirirler bak diyor kaydirigubbakcemile3 delikafadulden delikafadulden

akannehir akannehir akannehir akannehir
gıydırırse hemşireler gorursun..akannehir

delikafadulden sırnaşık şey :roflol:

ben hastane çıkışı sarılı beyazlı bir takım aldım.hem henüz cinsiyetini bilmediğim için,hem de hastanede kızlar pembe erkekler mavi olacak ağırlıklı olarak diye tahmin ediyorum ve benim bebeğim farklı giyinsin istiyorum.

bu arada denizcim seni tebrik ederim,doktorun cinsiyet tahmini yapmış.sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

bende almadım..
ama farklı bır renk ısterım bende..
erkekler mavı kızlar pembe..
oglumda mavı almıştı arrabalar...ben 5 aylık hamıleyken 2 takım hastane çıkısı gelmıstı..bırı turuncu beyaz..dıgerı mavı..
ben almaya fırsat kalmamıstı..
sempatiksalakcinni

ben de hediye olarak bol bol zıbın takım,tulum filan gelir diye düşünüyorum.hem eşimin ailesi hem de benimkiler heyecanla cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorlar.sanırım onların renk tercihleri bu yönde olacak.halbuki ben farklı renkleri tercih ederim.

evet..
çok gelıyor hedıye..
genelde pıjama tk..tulum..bady ..
ama bebek dogduktan sonra çok ıhtıyac oluyor ınankı..habıre ust bas degıstırıyorsun..

merhaba tatlı anneler,
epeydir giremedim ama okuyabildiğim kadarıyla birçoğunuz ikili testleri yaptırmışsınız. sorun da yok maşallah. bundan sonrası da sağlıklı ve keyifli geçer umarım. doktorların cinsiyet tahmini bile var ne güzel, şanslı anneleri kutlarım.
bizim dr randevumuz pazartesi ama çoookk özledim bebişimi. bu kadar uzatmasa şu doktorlar arayı, en geç 15 günde bir görsek bebişleri. ya da 20. haftaya varalım da hareketlerinden anlayabilelim iyi olduklarını, değil mi ama??? :CüvCüv:
benim de göbüşüm büyüdü:CüvCüv:

senındemı buyudu..
ohh göbüşler buyuyorr...:lepi:

bizimkiler de cinsiyetini bekliyordu annem hemen örmem ben bişiler dedi ama eşimin annesi cinsiyeti belli olsada örsem diyordu geçen söyledim ama kesin değil dedim bu akşam gideceğiz bir bakmışım başlamış oluyormuş kaydirigubbakcemile3

off..çok hamaratlar senınkıler...
şimdıden baslarlarsa 9 ayın sonunda kocaman bır gardrobu olur senın bebegın..maşallah...
bende orgu sevıyorum..öruyorum...bızım anneanne babannede örgu sever..
bırde kış bebeklerı olacaklar hayırlısıyla..örgü şart..

göbüş topiğimize resim bekliyoruz o halde :CüvCüv:

en kısa zamanda...

benim de kardeşim epey birşey almış yeğenine. genelde turunculu, yeşilli, sarılı falan ama mavililer de var. çünkü o erkek olacağından emin, hatta kendi beğendiği, istediği isimle bahsediyor bebişimden. çok cadı bir teyzesi olacak bebişimin :dance:

kaynanam bana örüyor hep ben tek gelinim şuanda kızı da yok bir de senin örgün çabuk bitiyor diyor geçen yiğeninin eşine şal başlamış öremedim diyor bırakmış bana yelek örmüş hemende bitirmiş maşallah iki tarafında ilk torunu oalcak o yüzden baya hevesliler :hulya: :hulya:

ay benim bebişimin hiç bir şeyi yok daha teyzesi de yok halası da ( amcası ve dayıları anlamaz cicilerden kaydirigubbakcemile3 4. aydan sonra almayı düşünüyoruz biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…