2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iki üç gündür hiç iştahım yok daha kahvaltı yapmadım ama şimdi vicdanım el vermiyor gideyim de bir şeyler hazırlayayım kendime tek başıma yemeği de hiç sevmiyorum

tek başına yenmiyo canım ama yemek zorundayız napalımm
1 kilo vermişim ben bu ay dr neden verdin dedi hemen dedim alırım ben onu geri sen korkma :))
afiyet olsun sanada canım

selam kızlar; dün ikili test sonucumu aldım doktor çok iyi sonuşlar dedi çok şükür bunu da atlattık insan rahatlıyor darısı bekleyenlerin başına :CüvCüv:

selam kızlar
bende bişeyler yemek için zorlananlardanım... yemek yemediğimde midemde müthiş yanma oluyor.. sürekli bişeyler atıştırmak zorunda kalıyorum.. bakalım nezamana kadar böyle devam edecek.. bu arada kilom 58 lerde... hala 1 kilo fazlalıkta görünüyorum...

arkadaşlar bu kaşıntılar için bepanthol lotion u duyan oldumu aranızda.. Dr. danışmadan aldım ve kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım...

herkese merhaba
ben henüz yaptırmadım ikili testimi,2 hafta sonra randevumuz.göbüş topiğimiz de açılmış hayırlı olsun ama ben de göbek filan yok henüz dümdüz,kimse inanmıyor hamile olduğuma denizcim bebeğin cinsiyeti belli ne güzel benimkine de erkek demişti doktor ama kesin diyemem dedi,ama benim de içime erkek doğuyor.hayırlısı olsun hepimizekaydirigubbakcemile3

sağol canım ama bizim kide siz yinede bir şey almayın erkek diye dedi bir ay sonra kesin söylerim dedi ama erkek gibi dedi gamyoncuiremsu

arkadaşlar bu kaşıntılar için bepanthol lotion u duyan oldumu aranızda.. Dr. danışmadan aldım ve kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım...

ben duymadım canım sorcaktım doktoruma unuttum perşembe günü sınucu göstermeye gideceğim o zaman soracam

birde kızlar folik asidi bıraktık elevite devam

kızlar benim kociş futbol takımı tutmuyor ben ondan fanatiğim yani erkek diye hastane çıkış setini fenerbahçeli alalım dedim ya nasıl kadınsın sen diyor kaydirigubbakcemile3 ben çocuğumu futbola meraklı yetiştirmeyeceğim diyor benim içinmde var ama ilk kıyafeti fenerbahçeli olsun istiyorum bide D&R dan FB güncesini alacam yavruma çok şirin

selam kızlar; dün ikili test sonucumu aldım doktor çok iyi sonuşlar dedi çok şükür bunu da atlattık insan rahatlıyor darısı bekleyenlerin başına :CüvCüv:
tesekkur ederız patruska..
benım sonuç çıkmıs..pazartesı alcam bende ınşallah..

bende yıyemıyorum..ama yınede kendımı zorluyorum..onlar saglıklı olsunda bız yemeye calısırız..olumunekankayizsmile

buarada test yaptırmayan neredeyse kalmadı sanırım.. HERKESİN GÖZÜ AYDIN DİYELİM.....Allah sorunsuz devam ettirsin inşallah..
ay ınşallah canım..tek dılegım bu...herkesın saglıkla gelsın bebişllerii

teşekkür ederim kızlar hayırlısı olsun inşalah hepimiz hep güzel haberler alırız
ohh maşallah..oglun oluyormus..hayırlı olsun..
ben onu yaklasık 10 yıldır alıyorum..herzaman kullanırım..yuzumdede kullanıyorum..sıvılcede yapmıyor...
ayrıca kozmetık bır urun degıl..
ama karın bolgemde bebe yagı kullanmayı düşünüyorum..bepantolde ıyı gelır canım..

ayy..bende sevmıyorum takım olan cicileri..
çok gerekırse 1 tane taraftar tulumu yeter derım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…