- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #3.721
ben kaldm cnm bnm daha ufakk
canımm kıyamamm sanaa... olsun hiçbir sorun olmadan sende atlatacaksın allahın izniyle :)))kaydirigubbakcemile5
benımkıde uyuyormus haftaya olcelım dedı doktor durusu uygun degılmıs
herkese merhaba
ben henüz yaptırmadım ikili testimi,2 hafta sonra randevumuz.göbüş topiğimiz de açılmış hayırlı olsun ama ben de göbek filan yok henüz dümdüz,kimse inanmıyor hamile olduğumadenizcim bebeğin cinsiyeti belli ne güzel benimkine de erkek demişti doktor ama kesin diyemem dedi,ama benim de içime erkek doğuyor.hayırlısı olsun hepimizekaydirigubbakcemile3
arkadaşlar bu kaşıntılar için bepanthol lotion u duyan oldumu aranızda.. Dr. danışmadan aldım ve kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım...
tesekkur ederız patruska..selam kızlar; dün ikili test sonucumu aldım doktor çok iyi sonuşlar dedi çok şükür bunu da atlattık insan rahatlıyor darısı bekleyenlerin başına :CüvCüv:
bende yıyemıyorum..ama yınede kendımı zorluyorum..onlar saglıklı olsunda bız yemeye calısırız..olumunekankayizsmileselam kızlar
bende bişeyler yemek için zorlananlardanım... yemek yemediğimde midemde müthiş yanma oluyor.. sürekli bişeyler atıştırmak zorunda kalıyorum.. bakalım nezamana kadar böyle devam edecek.. bu arada kilom 58 lerde... hala 1 kilo fazlalıkta görünüyorum...
ay ınşallah canım..tek dılegım bu...herkesın saglıkla gelsın bebişlleriibuarada test yaptırmayan neredeyse kalmadı sanırım.. HERKESİN GÖZÜ AYDIN DİYELİM.....Allah sorunsuz devam ettirsin inşallah..
ohh maşallah..oglun oluyormus..hayırlı olsun..teşekkür ederim kızlar hayırlısı olsun inşalah hepimiz hep güzel haberler alırız
ben onu yaklasık 10 yıldır alıyorum..herzaman kullanırım..yuzumdede kullanıyorum..sıvılcede yapmıyor...arkadaşlar bu kaşıntılar için bepanthol lotion u duyan oldumu aranızda.. Dr. danışmadan aldım ve kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım...
kızlar benim kociş futbol takımı tutmuyor ben ondan fanatiğim yani erkek diye hastane çıkış setini fenerbahçeli alalım dedim ya nasıl kadınsın sen diyor kaydirigubbakcemile3 ben çocuğumu futbola meraklı yetiştirmeyeceğim diyor benim içinmde var ama ilk kıyafeti fenerbahçeli olsun istiyorum bide D&R dan FB güncesini alacam yavruma çok şirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?