- 25 Nisan 2009
- 34.385
- 39.879
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #3.761
en kısa zamanda...
benim de kardeşim epey birşey almış yeğenine. genelde turunculu, yeşilli, sarılı falan ama mavililer de var. çünkü o erkek olacağından emin, hatta kendi beğendiği, istediği isimle bahsediyor bebişimden. çok cadı bir teyzesi olacak bebişimin:dance:
evet..
çok gelıyor hedıye..
genelde pıjama tk..tulum..bady ..
ama bebek dogduktan sonra çok ıhtıyac oluyor ınankı..habıre ust bas degıstırıyorsun..
ıçıne dogmustur canım belkı kardesının...
oglun olacagını hıssetmıstır..
benımde oglum olacagı ıçıme dogmustu...oglum oldu..
şimdi ise kızım olsun ıstıyorum...hayırlısı bakalım..herhalde bır ay sonrakı kontrolde soyler doktorum...
canım benım..ruyanı okudum..çok sekersın..
olabilir, ben de onun hislerine çok güvenirim zaten.
allah senin de gönlüne göre versin inşallah.
benim için hiç farketmez diyorum ama bana hep "oğlun olacak" dedikleri için herhalde rüyamda hep erkek görüyorum. gamyoncuiremsu
dun sabaha karsı da öyle gördüm ama ben bebeğime bir türlü sahip çıkamıyordum, onu bir yerlerde unutup duruyordum. sonra bulduğumda da üstü başı kirlenmişti kakasıyla. ben de "aman eve gidelim de ben bebişimin karnını doyurayım, üstünü temizleyeyim" gibi laflar ettikçe o da gülümsüyordu. sonra 40 günlük bebek dile gelip "annem siz ben rahat edeyim diye bana araba almışsınız, cici giysiler almışsınız, bundan sonra da sana bir arabayla ferah giysiler alalım" diyordu.
ben acaba sorumsuz bir annemi olacağım diye gerginlikle uyandım ama bebeğimin beni düşünmesi de beni çok duygulandırdı çoookk...
mrb kızlar bugün dra gittik.bebişlerimi gördüm 59ar gram olmuşlar boyları6.97cm ile7.04cm.dr biri yüzde 99kız diğeri de kıza benziyo dedi.galiba tahminlerim tutacak.ense kalınlıkları normal çıktı 2litesti devlet karşılamıyo ama istersen yapalım biz genelde 3lü yapıyoruz dedi.ben de yaptırmadım.mide yanmama rennie verdi.bebişleri görmek çok güzeldi evde kızlar kabilesi kurcaz galiba 1 kızım vardı 2de gelirse inşallah çoğunluk olcaz vallakaydirigubbakcemile3
mrb kızlar bugün dra gittik.bebişlerimi gördüm 59ar gram olmuşlar boyları6.97cm ile7.04cm.dr biri yüzde 99kız diğeri de kıza benziyo dedi.galiba tahminlerim tutacak.ense kalınlıkları normal çıktı 2litesti devlet karşılamıyo ama istersen yapalım biz genelde 3lü yapıyoruz dedi.ben de yaptırmadım.mide yanmama rennie verdi.bebişleri görmek çok güzeldi evde kızlar kabilesi kurcaz galiba 1 kızım vardı 2de gelirse inşallah çoğunluk olcaz vallakaydirigubbakcemile3
oh oh bebişlerinide görmüşsün gözün aydın.2li testi bende yaptırmadım.doktorum ense kalınlığında anormallik çıkarsa 2li test isterim dedi.ense kalınlığını ölçtü bir problem çıkmadı Allaha şükür:Saruboceq:.o yüzden temmuzun 23nde 3lü test için gideceğim.a.s
canım kalp atışları dinlendikten sonra 11-14. haftalarda çağırıyorlar genelde ense kalınlığı ölçümü ve ikili tarama tesi için ben tam bir ay bir hafta sonra gittim kalp atışlarını duytuktan sonra
canım ilgin için teşekkür ederim.doktor beni 9. haftada çağırdı.niye çağırmış olabilir.5. 6. haftalarda gittiğimde alttan bakmıştı şimdi korkuyorum yine alttan bakar diye
kızlar slmm nasılsınız bişey sorucam biz salı çarşamba perşembe eşimle aywalığa gtmeyi düşünüorz gidş geliş 500 km bi problem olurmu bde oranın denizi felaket soğk bu sorun olurmu sizce
canım hiç korkma büyük ihtimal kalp atışını duymak için çağırmıştır.ben de 6. hafta da gittim 8. haftada tekrar çağırdı.kalp atışını gördük.inşallah sen de iyi haberle gelirsin:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?