2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canım tahminin tutmamış oldu

sorma denizcim,herkes kız tahmini yaptı hatta bir arkadaşım falıma bakmıştı kesin kız dedi bende şartlandım,rüyamda kız bebek görmeler falan ,doktor cinsiyeti söyleyince şok oldum yani kendimi o kadar inandırmışım ki sonra utandım oğlumdan vicdan azabı çektim biraz,ultrasonda bizde gördük pipisini kaydirigubbakcemile3 birde rahat yatıyor maşallah bacak bacak üstüne atmış

bulantılarım tamamen geçti diyemem ama 2-3 günde arada bir oluyor,yemek falan yapıyorum artık ve kendimi biraz daha iyi hissediyorum,bir sonraki randevum 10 ağustosta,tabii ikili teste bir şeyler çıkmazsa inşallah:Saruboceq:doktorum üçlü test yapmayacak,tetanoz aşısını da sordum kendisine mecbur değilsin dedi eskiden doğımlar evde yapıldığı için paslı makas vs. yüzünden mecbur tutmuşlar aşıyı 7.ayda yapılıyormuş bana bıraktı istersen yaptır istersen yaptırma hastalarımı mecbur tutmuyorum ve hiç bir hastam da yaptırmıyor,sen bilirsin dedi.

selam hangi doktora gidiyorsun enimopa

oğlum çok bariz pipisini gösterdi bize kaydirigubbakcemile3 doktor %100 erkek dedi hatta 3 boyutlu ultrasondan da baktık aynı zamanda şimdiden oğlumun cd'si çıktı izleyip duruyoruz kaydirigubbakcemile3
ooo..sende ogrenmıssın cınsıyet..
ben ogrenemedım..
bırkaç kısı kaldık ogrenmeyen galıba...
hayırlı evlat olsun nevacıgım..

BU ARAD BEBEKLERINI KAYBEDEN ARKADASLARIMA SABIR DILIYORUM..ALLAH INŞALLAH YENIDEN SAGLIKLI HAMILELIKLER NASIP EDER İKİ ARKADASIMADA..

OHH BEBEGINDEKI KEYFE BAK..BACAK BACAK USTUNDE akannehir kaydirigubbakcemile3

merhaba, 12. haftada o kadar net gözüküuo mu herşey:) ne sevimli ya Allah tamamına erdirsin :)

OHH BEBEGINDEKI KEYFE BAK..BACAK BACAK USTUNDE akannehir kaydirigubbakcemile3

tşkler arkadaşlar:) oğlum çok uykucu doktor amcası uyandırmaya çalıştı 1-2 saniye uyanır gibi oldu tekrar uyudu eşim hemen dedi benim oğlum olduğunu nasılda belli kaydirigubbakcemile3 kendileri uyumayı çok sever de bebekler 20 dakika uyuyup 15 saniye uyanık kalırlarmış o 15 saniyeyi yakalamak çok zor dedi yoksa zaman nasıl geçsin içerde değil mi?

bende 5 ay once düşük yasadım..
aynen boyle olmustu...allah bebeklerımızı korusun..

babasına cekmıs senın oğlun..
bebekler 20 dakka uyuyup 15 sanıyemı uynık kalırmıs..
bunu yenı ogrendım nevacım..
ıçerde zaman nasıl geçsın..karanlıkta habıre uyuyor sıpalar demek ki..

kaydirigubbakcemile3ay öylemiymiş bende ilk defa duyuyom bizimkide ilk gittiğimizde uyuyordu dktr aletle bastırınca kıpırdandı oğluşun hayırlı olsun canım topikte pipililer çoğaldı

Allah yardımcımız olsun canım ya
bende belirti olmadı mı acaba dedim
insan herşeyden korkar hale geldi ya

kızlar ben de annemin yanındayım kaç haftadır
yemek yapamıyorum,tiksiniyorum
yaptığım yemeği yiyemiyorum
iyiki misafir gelmiyor
aç kalacaklar hepten,canım bişeyde yapmak istemiyor :kedi:

uyumayıda mı bilirmiş sıpalar ya:)
hay maşallah hepsine

kızlar sizin çin takvimi tuttu mu peki:)

ya benim ikiz ya çin takvimine göre kız rus takvimine göre erkek çıkmıştı ben de galiba bi kız bi erkek olcak demiştim ama drbiri%99kız diğeri de kıza benzio dedi inş diğeri erkek olur tabi hayırlısıyla çünkü bi kızım daha var zaten

::Slm güzel anneler..Mşşllh bebişler uykucu bi yandan, cinsiyetlerini de gösteriyolar hea :))
Şöle bi bktım da ikizler hariç genelde erkek çıkmış sanırım bebişler..Bakalım bizimki ne olacak

ay neva sen kaç haftalıksın cinsiyet öğrenmişssin hayırlı olsun canım oğlun

teşekkürler canım,12+4 olduk bugün,cumartesi öğrendik cinsiyetini:)

kaydirigubbakcemile3ay öylemiymiş bende ilk defa duyuyom bizimkide ilk gittiğimizde uyuyordu dktr aletle bastırınca kıpırdandı oğluşun hayırlı olsun canım topikte pipililer çoğaldı

evet aynen biraz kıpırdandı tekrar uyudu:)

benim ne çin takvimi ne rus takvimi tuttu ikisinde de kız çıkmıştı ama oğluşum geliyorkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…