- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #4.281
hayırlı olsun canım tahminin tutmamış oldu
günaydın kızlar...ben 14 haftalığım adam.demek senin doktor liearac önermedi aslında reçetesinde de 3 aylıktan itibaren kullanabilirsiniz yazıyor.gördüğümüz gibi her doktor farklı mesela benim doktorum da kilo konusunda çok takıntılı ben de henüz hiç kilo almadım ama her gün 1 yumurta 2 bardak süt 1 kase yoğurt peynir ve et zorunlu dedi.ben henüz süt olayına giremedim ama ona da 1-2 güne başlarım anca geçti bulantılarım.valla bence doktorumuza güvenelim ve kafamızı karıştırmayalaım arkadaşlar
ooo..sende ogrenmıssın cınsıyet..oğlum çok bariz pipisini gösterdi bize kaydirigubbakcemile3 doktor %100 erkek dedi hatta 3 boyutlu ultrasondan da baktık aynı zamanda şimdiden oğlumun cd'si çıktı izleyip duruyoruz kaydirigubbakcemile3
sorma denizcim,herkes kız tahmini yaptı hatta bir arkadaşım falıma bakmıştı kesin kız dedi bende şartlandım,rüyamda kız bebek görmeler falan ,doktor cinsiyeti söyleyince şok oldum yani kendimi o kadar inandırmışım ki sonra utandım oğlumdan vicdan azabı çektim biraz,ultrasonda bizde gördük pipisini kaydirigubbakcemile3 birde rahat yatıyor maşallah bacak bacak üstüne atmış
kızlar benim göbüş zaten vardı şimdi hepten şiştim...göbeği yağlamaya başladınız mı?bir de yağlananlar ne kullanıyorlar?
merhaba, 12. haftada o kadar net gözüküuo mu herşey:) ne sevimli ya Allah tamamına erdirsin :)
ooo..sende ogrenmıssın cınsıyet..
ben ogrenemedım..
bırkaç kısı kaldık ogrenmeyen galıba...
hayırlı evlat olsun nevacıgım..
BU ARAD BEBEKLERINI KAYBEDEN ARKADASLARIMA SABIR DILIYORUM..ALLAH INŞALLAH YENIDEN SAGLIKLI HAMILELIKLER NASIP EDER İKİ ARKADASIMADA..
OHH BEBEGINDEKI KEYFE BAK..BACAK BACAK USTUNDE akannehir kaydirigubbakcemile3
dirimcim düşükte belirti oluyo ben geçen sene düşük yapmıştım.sabah kalktığımda belim ayrılvak gibi ağrıyodu okulda leke geldi daha sonra eve geleyeim falan deken resmen adet gibi kanama olmuştu dra gittik kalp atışı var diyip iğne yapmıştı ama akşam iice kanama ve sancı artınca acile gittik bebek düşmüştü eşi kalmıştı onu da kürtajla aldılar.
tşkler arkadaşlar:) oğlum çok uykucu doktor amcası uyandırmaya çalıştı 1-2 saniye uyanır gibi oldu tekrar uyudu eşim hemen dedi benim oğlum olduğunu nasılda belli kaydirigubbakcemile3 kendileri uyumayı çok sever debebekler 20 dakika uyuyup 15 saniye uyanık kalırlarmış o 15 saniyeyi yakalamak çok zor dedi yoksa zaman nasıl geçsin içerde değil mi?
kaydirigubbakcemile3ay öylemiymiş bende ilk defa duyuyom bizimkide ilk gittiğimizde uyuyordu dktr aletle bastırınca kıpırdandıtşkler arkadaşlar:) oğlum çok uykucu doktor amcası uyandırmaya çalıştı 1-2 saniye uyanır gibi oldu tekrar uyudu eşim hemen dedi benim oğlum olduğunu nasılda belli kaydirigubbakcemile3 kendileri uyumayı çok sever debebekler 20 dakika uyuyup 15 saniye uyanık kalırlarmış o 15 saniyeyi yakalamak çok zor dedi yoksa zaman nasıl geçsin içerde değil mi?
Allah yardımcımız olsun canım yadirimcim düşükte belirti oluyo ben geçen sene düşük yapmıştım.sabah kalktığımda belim ayrılvak gibi ağrıyodu okulda leke geldi daha sonra eve geleyeim falan deken resmen adet gibi kanama olmuştu dra gittik kalp atışı var diyip iğne yapmıştı ama akşam iice kanama ve sancı artınca acile gittik bebek düşmüştü eşi kalmıştı onu da kürtajla aldılar.
Allah yardımcımız olsun canım ya
bende belirti olmadı mı acaba dedim
insan herşeyden korkar hale geldi ya
kızlar ben de annemin yanındayım kaç haftadır
yemek yapamıyorum,tiksiniyorum
yaptığım yemeği yiyemiyorum
iyiki misafir gelmiyor
aç kalacaklar hepten,canım bişeyde yapmak istemiyor :kedi:
uyumayıda mı bilirmiş sıpalar ya:)
hay maşallah hepsine
kızlar sizin çin takvimi tuttu mu peki:)
bizimkine war daha cnm
ay neva sen kaç haftalıksın cinsiyet öğrenmişssin hayırlı olsun canım oğlun
kaydirigubbakcemile3ay öylemiymiş bende ilk defa duyuyom bizimkide ilk gittiğimizde uyuyordu dktr aletle bastırınca kıpırdandıoğluşun hayırlı olsun canım topikte pipililer çoğaldı
Allah yardımcımız olsun canım ya
bende belirti olmadı mı acaba dedim
insan herşeyden korkar hale geldi ya
kızlar ben de annemin yanındayım kaç haftadır
yemek yapamıyorum,tiksiniyorum
yaptığım yemeği yiyemiyorum
iyiki misafir gelmiyor
aç kalacaklar hepten,canım bişeyde yapmak istemiyor :kedi:
uyumayıda mı bilirmiş sıpalar ya:)
hay maşallah hepsine
kızlar sizin çin takvimi tuttu mu peki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?