- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #4.301
canım ben ömer südekana gidiyorum biliyormuusn sen hangi doktora gidiyorsun?
hayırlısı olsun inşallah önce sağlıklı olsunya benim ikiz ya çin takvimine göre kız rus takvimine göre erkek çıkmıştı ben de galiba bi kız bi erkek olcak demiştim ama drbiri%99kız diğeri de kıza benzio dedi inş diğeri erkek olur tabi hayırlısıyla çünkü bi kızım daha var zaten
deniz sana da geçmiş olsun ya nerden çıktı mide bulantısı falan. yoksa bebişin saçları şimdiden uzamaya mı başladı?:roflol: umarım en kısa zamanda düzelir.
Sağol canım nazar değdi diyorum kendi kendime
biz cinsiyetini öğrendik ama pek bir değişiklik olmadı zaten eşya almaya geç başlayacağım
nasip olursa iki ay sonra kendi evimize taşınacağız o zaman almaya başlarız
yeni eviniz hayırlı olsun, güle güle oturun. hayatınızda yeni bir dönem yeni bir yerde başlayacak, ne güzel!
cuma öğleden sora doktora gittik bizde. İkili testi yaptırdık ense kalınlığı iyi çıktı ama kan tahlili sonuçlarını perşembe çıkacakmış. Cinsiyet konusunda doktro birşey söylemedi bizimde aklımıza gelmedi açıkcası. Zaten pek öğrenmek istemiyoruz da ama etraftan çok baskı var öğrenicez galiba
Bizim ufaklık yine bir hafta daha ilerde çıktı ama doktor bu beklene doğum tarihi 1 hafta öne alınacak demek değil dedi zaten doğum beklenenden 2 hafta öncesi ile 1 hafta sonrasında herhangi bir günde olabilri dedi
bi arkadaş cinsiyetini doğana kadar öğrenmemiş
süpriz olmuş:)
sanırım ben ozamana kadar bekleyemezdim
kesin benimkide poposunu döner:))
göstermez:)
ecedemir ense kalınlığı normal çıkmış canım sevindim
inşallah tahlillerde normal çıkar hep
deniz canım hayırlı olsun
inşallah yeni eviniz ve bebeğiinizle güle güle oturursunuz canım
kızlar bu ikili test dediğiniz kan tahlili aslında öyle değil mi?
cinsiyet öğrenen anneler, aranızda ikili test sırasında ölçülen free beta hcg değerini bilen var mı?dr her ne kadar inkar etse de, ben bunun bir gösterge olabileceğine inanıyorum. Zaten bilimadamları henüz tam kanıtlayamamış ama üstünde çalışıyorlar sonuçta!çin takviminden daha bilimsel olabilir??
merhaba annişler uzuuuun bi aradan sonra tekrar geldim ararnızakaydirigubbakcemile2 maşşallah bebişlerin cinsiyetleri belli olmuş hepsi de oğlanrandevu alabilirsem belki ben de yarın öğrenirim:Saruboceq:
Sağol canım nazar değdi diyorum kendi kendime
biz cinsiyetini öğrendik ama pek bir değişiklik olmadı zaten eşya almaya geç başlayacağım
nasip olursa iki ay sonra kendi evimize taşınacağız o zaman almaya başlarız
bi arkadaş cinsiyetini doğana kadar öğrenmemiş
süpriz olmuş:)
sanırım ben ozamana kadar bekleyemezdim
kesin benimkide poposunu döner:))
göstermez:)
ecedemir ense kalınlığı normal çıkmış canım sevindim
inşallah tahlillerde normal çıkar hep
deniz canım hayırlı olsun
inşallah yeni eviniz ve bebeğiinizle güle güle oturursunuz canım
kızlar bu ikili test dediğiniz kan tahlili aslında öyle değil mi?
cinsiyet öğrenen anneler, aranızda ikili test sırasında ölçülen free beta hcg değerini bilen var mı?dr her ne kadar inkar etse de, ben bunun bir gösterge olabileceğine inanıyorum. zaten bilimadamları henüz tam kanıtlayamamış ama üstünde çalışıyorlar sonuçta!çin takviminden daha bilimsel olabilir??
eviniz hayırlı olsun denizcim.senin burdaki fotoğrafını kavak yellerindeki mineye benzetiyorum belki hiç alakası yoktur ama bu foton benziyo mu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?