2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende var arada çok nadır...hissedıyorum..herzaman olmuyor..
uzanıp yatınca ancak uzun bekleyıs sonrası farkedıyorum..bagırsak hareketlerı oluyor zatten..ama bebegınkı daha derınlerde oluyor..a.s

Herkese merhaba!

28,270 ıu/f 0,6029 MoM
benım free deger
ANLAYAN VARMI ACEP..
BAKALIM DOGRU ÇIKACAKMI FREE

adilemir senin free beta hcg 28 anladığım kadarıyla. eğer bu tez doğruysa seninki de erkek!
kız annesi de pek yok ki bir de tersten bakalım olaya.

Perinatoloji dergisinde 2005 yılında çıkan bir makaleden aldım şu cümleyi: "Although
free β-hCG and PAPP-A levels were higher in female fetuses the difference was not statistically significant." türkçesi kabaca "dişi fetuslarda free beta hcg ve papp-a seviyesi daha yüksek olsa da fark istatistiksel olarak çok da ayırt edici değildir." ayrıca kadınlar kulübünde de daha önce tartışılmış ama sonuç yok!

anladım canım
olsun napalım..oğlumun küçülmüşlerı ışe yarayacak...bu bebek erkek olunca abısının cıcılerını gıyecek..
saglıklı olsunda ben oğlumu öper koklar severım..kız olunca yenı bır gardrop düzülecektı zatten..olumunekankayizsmile

çizelgemı bılem pembe yapmısım..artık kız bebeke ne kadar heveslı oldugum ordanda ortaya çıkmıs..kaydirigubbakcemile3

kızlar ben bebek odası alıcam komple bebeğime sizlerde alıcakmısınız alıcak olanlar ne zman almayı düşünüo aceba bnm daha erken şuana kadr hç bişi almadm ama çok zor duruorum yaopuyorumnanaktan

kızlar ben bebek odası alıcam komple bebeğime sizlerde alıcakmısınız alıcak olanlar ne zman almayı düşünüo aceba bnm daha erken şuana kadr hç bişi almadm ama çok zor duruorum yaopuyorumnanaktan

benim kızım 4yaşında onun genç odası var evimizde4odalı olunca malesef bebiş odası olmayacak hatta beşikler bile 2tane olunca biri oturma odası diğeri yatak odasında olcak sen de bence 7aydan falan önce alma allah korusun ama bişe olcak olsa o odayı hiç açamazsın

Biz yeni eve taşınacağız inşallah bende komple oda takımı almak istiyorum çilek de bir tane beğendim bebek karyolası sonra yatak oluyor büyüyünce de kullanır yani ama 6-7. aydan sonra alırız sanırım cinsiyeti tem kesinleşsin biraz cici alırız şimdilik

evet hafta sonu bu işlerle uğraştık,bizim kendi evimiz ama biraz küçük hatta yatak odam sığmadı bile o yüzden sadece dört kapılı gardrop yatak odamda diğer parçası iki kapılı ise küçük odada,ayrıca küçük odada koşu bandı,televizyon ve birde çekyat var hatta yatak odası takımını değiştirip sürgülü takım mı alsak diye düşündük yeni bir masraf yani ama vazgeçtik,bir süre daha idare edeceğiz,sadece bambu beşiklerden alayım dedim çünkü bebek bir süre yanımızda olacak geceleri kalkıp küçük odaya gitmek ya da çekyatta yatmak olmaz yani kısaca oda yapamayacağım ilerde daha büyük eve geçtiğimizde ancak yapabilirim ki inşallah seneye bu vakitler bunun planını yapıyoruz,şimdilik idare edeceğiz,fiyatlara gelince bebek odaları 1800-2000-2300 diye gidiyor ,bambu beşikler ise 350-400-600 e kadar çıkıyor,çok güzel şeyler var,mothercare'de indirim başlamış dün uğradım ama şimdilik bir şey almadım,birde oto koltuğu ve çocuk arabası da baktık,çok çeşit var,insnaın kafası karışıyor ,aldıklarımızı ve indirimleri paylaşırsak iyi olur diye düşünüyorum,amanın ne çok yazmışım kafamçokkarıştı

Kızlar slm,
Benim free beta hcg eğerim 133, doktorum büyük ihtimalle erkek demişti, bilemiyorum artık, hayırlısı...
Birde tam kan sayımımda hemoglobin 10 çıkmış, demir hapını ikiye çıkartım.

hemen bir topik açalım bu konuyla ilgili süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…