- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #4.421
sende haklısın canım üzüldüm :gitme:burda özeline o kadar para yatırdığın halde ilgilenmiyolar ben 2 dktr değiştirdim bu yüzden Çok üzgünüm çoookşimdiki dktrum çok iyi nazar değmesinYok kalp atışını falan hiç duymadım kocaman oldu bebeğim bi kere ekranda göstermedi.Göstericek fırsatta yok.Kadının teki yanda hazırlanıyo yatıyosun kalkıyosun onu alıyo hemen falan.Ultrason için ayrı bir yerde sıra.Muayne için ayrı .Kalp atışını küçük olduğu için dinletmedi sanmıştım bende.Ağladım muayne çıkışı.Eşimi almadılar hiç yanıma zaten.İlk muaynemde öldüm sinirden.Eşimde maddi durumumuz sıkışık başka yapabileceğim birşey yok diyor. :gitme:
biz topik kertmesi olduk demikaydirigubbakcemile3amin canım cümlemizin inşallah
ha bu arada citosun kız olunca ben talibim çok önceden söyledim kaydirigubbakcemile3
erkek anneleri ona göre gelin bulun topikten kaydirigubbakcemile3
biz topik kertmesi olduk demikaydirigubbakcemile3
benim kız olursa yeri hazır ona göre denize söz verdimkaydirigubbakcemile3
canım sen hangi ilde yaşıyorsun büyük şehirlerde pek ilgilenilmiyor malesef büyük hastaneler hariçbilmiyorumkismilebizim burda ilk önce ana sağlığa gidiliyor ordan hastaneye sevk oluyor ana sağlıkta bile ultrasonla güzelce muayene ettiler beni ilk gittiğimde :umursamaz:Peki devlet hastanesine giden arkadaşlar size bebeğinizin kalp atışları dinletildi mi?Devlethastanesi olduğu için muayeneler kısa kısa oluyo ondan mı dinletmediler bana yoksa doktorun ilgisizliğinden mi ?
Zap Zup cum ben 5.haftada gittim ilk gidişimdi keseyı gorduk
7.haftada gittim bebegı gordu nokta şeklinde :))
doktorum bı sıkıntım olmazsa 4 hafta gelmeme gerek olmadıggını soyledı
11.haftada gıttım bebegım cok buyumustuu ınananmadım
12.haftada ikili test için gitim.
test sonucunu telefonla konustuk,çok sukur bısey yok,17.hafataya kadar gelmeyebılırsın dedı doktor,sormadım ama sanırım 3lu test olacak o haftada.
benım gordugum kadarıyla bı sıkıntın sıkayetın olmadıgında ayda bır yeterlı oluyor bırde test zamanlarını takıp etmelısın.
Yok kalp atışını falan hiç duymadım kocaman oldu bebeğim bi kere ekranda göstermedi.Göstericek fırsatta yok.Kadının teki yanda hazırlanıyo yatıyosun kalkıyosun onu alıyo hemen falan.Ultrason için ayrı bir yerde sıra.Muayne için ayrı .Kalp atışını küçük olduğu için dinletmedi sanmıştım bende.Ağladım muayne çıkışı.Eşimi almadılar hiç yanıma zaten.İlk muaynemde öldüm sinirden.Eşimde maddi durumumuz sıkışık başka yapabileceğim birşey yok diyor. :gitme:
o zaman bizde kız avına çıkarız:jeyyar:burda bulamazsak öbür topiklere göz atarızkaydirigubbakcemile3evet topik kertmesi bizimkisi
ay birde seninde erkek oluyormuş kaydirigubbakcemile3
o zaman bizde kız avına çıkarız:jeyyar:burda bulamazsak öbür topiklere göz atarızkaydirigubbakcemile3
inşallah canım:Saruboceq:ben özele gıdıyorum, rahat edıyorum ama benımde acaba acıl bı durum yasarsam pişman olurmuyum dıye kafama takılıyor. cunku en guzel özel hastane bıle bı dogum hastanesı kadar olamaz....
hepımız sağsalım kucağımıza alalım ınsallahh ne zor işmişşş
ewet 2011 de erkek nüfusuna bayağı bi katkıda bulunmuş olucak bu topik:lepi:Bu gidişle bu topikten bulamayacağız gibi erkek kaynıyor maşallah kaydirigubbakcemile3
ben özele gıdıyorum, rahat edıyorum ama benımde acaba acıl bı durum yasarsam pişman olurmuyum dıye kafama takılıyor. cunku en guzel özel hastane bıle bı dogum hastanesı kadar olamaz....
Yok kalp atışını falan hiç duymadım kocaman oldu bebeğim bi kere ekranda göstermedi.Göstericek fırsatta yok.Kadının teki yanda hazırlanıyo yatıyosun kalkıyosun onu alıyo hemen falan.Ultrason için ayrı bir yerde sıra.Muayne için ayrı .Kalp atışını küçük olduğu için dinletmedi sanmıştım bende.Ağladım muayne çıkışı.Eşimi almadılar hiç yanıma zaten.İlk muaynemde öldüm sinirden.Eşimde maddi durumumuz sıkışık başka yapabileceğim birşey yok diyor. :gitme:
ben devlette bır doktora gıdıyorum...
ama 3. de buldum bu doktoru...ılk ıkısı acayıp gıcıktı...hiç soru sorulmuyordu..bunu tavsıyyeyle buldum..çok memnunum...oglumu ozelde dogurdum...ama bu doktor ozeldekı doktordan daha ılgılı masallah..
şimdı oturdugum yerde guvenebılecegım bır özel hastahane zatten yok ..
ıkılı testıme 80 tl odedım ben...
uçlu testı ozel labaratuar 60 a yapacakmış oyle soyledı..ama bazılarından uçluyu devlet hastanesı yapıyor dıe duydum..sormak lazım doktora..
anladım canım
evet ya...kız benden gelsın demii...
gelın olur sızın oğlanlardan bırıne..
bana bi doktor şunu dedi
erkek boşaldığında bir madde varmış meninin içinde ve o düşüğe sebep oluyormuş...çünkü rahmin kasılmasına yol açıyormuşş
hele hele ben 5 yıl sonra ve tüp bebekle elde ettim bu bebeği...hiç kusura bakmasın manuel takılsın...çok istiyosa...
ben özele gıdıyorum, rahat edıyorum ama benımde acaba acıl bı durum yasarsam pişman olurmuyum dıye kafama takılıyor. cunku en guzel özel hastane bıle bı dogum hastanesı kadar olamaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?