• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bişey soracam ben yarın Anneanneme zıyarete gıdecem Annemle bırlıkte. 6,5saat otobus yolculugu yapacam.Hıc doktoruma sormadım acaba bı sıkıntı olurmu kiikafamçokkarıştı

bişey soracam ben yarın Anneanneme zıyarete gıdecem Annemle bırlıkte. 6,5saat otobus yolculugu yapacam.Hıc doktoruma sormadım acaba bı sıkıntı olurmu kiikafamçokkarıştı

ben dra yolculuğu sorduğumda riskli demişti ama benim bundan önce düşük oldu ve bu da ikiz hamilelik ondan olabilir.canım bence ulaşma imkanın varsa dra telefon aç en sağlıklı cevabı o verir.ulaşamazsan doktorsitesi diye bi site var ben de burdan bi arkadaştan duymuştum.soru sorunca uzmanlar hemen yanıtlıyo benim sorumu bikaç saatte yanıtladı onlara bi sor.olumunekankayizsmile

KIZLARRR SELAMMM
bugün benim doğum günümmmm ve en güzel hediyeyi biraz önce sağ alt kasığımda titremelere neden olan bebişimden aldımm çok duygulandım.. sizleri okurken bende hissedebilsem diyordum dualarım kabul oldu.. hepiniziii çokk öpüyorum...:nazar:

Doğum günün kutlu olsun canım bebişin ne güzel kutlamış bir sonra ki sene inşallah öperek kutlar opuyorumnanaktan

canım ben de bu ayın 21 inde yola çıkacağım bizim ki daha uzak mesafe doktorum hiç sorun olmaz dedi hamilesiniz diye gezmeyeceksiniz diye bir şey yok dedi 20 sinde tekrar kontrole gideceğim o zaman da bir problem yoksa çıkabilirmişim yola

ya hiç bir şeyim yoktu elime yıkamak için lavaboya gittim büyük bir iştahla yediğim yemeği çıkardım :kedi: çok tutmaya çalıştım ama nafile kafamçokkarıştı :gitme:

canım ben de bu ayın 21 inde yola çıkacağım bizim ki daha uzak mesafe doktorum hiç sorun olmaz dedi hamilesiniz diye gezmeyeceksiniz diye bir şey yok dedi 20 sinde tekrar kontrole gideceğim o zaman da bir problem yoksa çıkabilirmişim yola

evett benımkıde hep oyle konusuyor koşu bandını sordum bebege zarar verır mı,hanı elekrık yukluyorya vucuda dıye.Yok yok sen keyfıne bak.senı rahatsız eden seylerı yapma,onun dısında rahat ol dıyor.sağsalım gıder gelırız ınsallahh

KIZLARRR SELAMMM
bugün benim doğum günümmmm ve en güzel hediyeyi biraz önce sağ alt kasığımda titremelere neden olan bebişimden aldımm çok duygulandım.. sizleri okurken bende hissedebilsem diyordum dualarım kabul oldu.. hepiniziii çokk öpüyorum...:nazar:

KIZLARRR SELAMMM

Suhan'cim doğum günün kutlu olsun,nice mutlu yıllara eşinle ve bebişinle,ne güzel o da annesinin doğum gününü kutlamış,bende heyecanla bekliyorum o kıpırtıları,titremeleri duymayı.

hepinize teşekkür edecektim ki aynı yazı birdaha çıktı aklinialirimsmile çok sağolun arkadaşlar allah birdahaki doğum günlerimizi bebişlerimizle kutlamayı nasip etsin... a.s.

KIZLARRR SELAMMM
suhancığım doğum günün kutlu olsun canım
a.s.

canım benim doktorumda o gün bi gelsin hele konuşalım dedi
sonra gidebilirsin demişti,benim gideceğim yer 8.5 saat :bbo:
ya hiç bir şeyim yoktu elime yıkamak için lavaboya gittim büyük bir iştahla yediğim yemeği çıkardım :kedi: çok tutmaya çalıştım ama nafile kafamçokkarıştı :gitme:
canım geçmiş olsun
hayırdır,bulantıların hiç olmuyordu :((
bişey dokundu sanırım

öncelikle çok sağol canım... opuyorumnanaktan
dr. yolculuğu bana 4 aya kadar yasakladı sonra yürümek kaydıyla uzun yolculuklara çıkabileceğimi söyledi... otobüste rahat yürüyebilecekmisin ?

Suhan'cim doğum günün kutlu olsun,nice mutlu yıllara eşinle ve bebişinle,ne güzel o da annesinin doğum gününü kutlamış,bende heyecanla bekliyorum o kıpırtıları,titremeleri duymayı.

teşekkür ederim nevacım.. bilmiyorum 2-3 kez sanki duyayım diye hopladı orası nasıl anlatılır ki bu duygu mutlaka herkesin yaşaması gerek...opuyorumnanaktan

öncelikle çok sağol canım... opuyorumnanaktan
dr. yolculuğu bana 4 aya kadar yasakladı sonra yürümek kaydıyla uzun yolculuklara çıkabileceğimi söyledi... otobüste rahat yürüyebilecekmisin ?

1 veya 2 mola olur heralde molalarda yururum ama otobuste sanmıyorum cnım yaa,kesın ayaklarım da şişerr zaten..
inşallah sıkıntılı olmaz canım :Saruboceq:dönünce yazarım size yolculugumun nasıl geçtiğini anneannemde ınternet yok çunku.

merhabalar herkese...bugün bebişimle ikili testimizi yaptırdık ense kalınlığımız normal çıktısositososito inşallah kan testimiz de iyi çıkar:Saruboceq: yaaa ben henüz 1 gram bile alamadım böööle kocaman göbüşleri olan hamişlere çok özeniyorum ben de istiyoruuuuuuuuuuuuuuummmdelikafadulden

Back
X