- Konu Sahibi teknekazintisii
- #4.761
bişey soracam ben yarın Anneanneme zıyarete gıdecem Annemle bırlıkte. 6,5saat otobus yolculugu yapacam.Hıc doktoruma sormadım acaba bı sıkıntı olurmu kiikafamçokkarıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bişey soracam ben yarın Anneanneme zıyarete gıdecem Annemle bırlıkte. 6,5saat otobus yolculugu yapacam.Hıc doktoruma sormadım acaba bı sıkıntı olurmu kiikafamçokkarıştı
KIZLARRR SELAMMM
bugün benim doğum günümmmm ve en güzel hediyeyi biraz önce sağ alt kasığımda titremelere neden olan bebişimden aldımm çok duygulandım.. sizleri okurken bende hissedebilsem diyordum dualarım kabul oldu.. hepiniziii çokk öpüyorum...![]()
canım ben de bu ayın 21 inde yola çıkacağım bizim ki daha uzak mesafe doktorum hiç sorun olmaz dedi hamilesiniz diye gezmeyeceksiniz diye bir şey yok dedi 20 sinde tekrar kontrole gideceğim o zaman da bir problem yoksa çıkabilirmişim yola
ya hiç bir şeyim yoktu elime yıkamak için lavaboya gittim büyük bir iştahla yediğim yemeği çıkardım :kedi: çok tutmaya çalıştım ama nafile kafamçokkarıştı :gitme:
ya hiç bir şeyim yoktu elime yıkamak için lavaboya gittim büyük bir iştahla yediğim yemeği çıkardım :kedi: çok tutmaya çalıştım ama nafile kafamçokkarıştı :gitme:
aaa, bı an tıksındın mı kııbilmiyorumkismile,
:Saruboceq:
ayy geçmiş olsun canım o bulantı ve kusma kadar gıcık bişey yok.inş bi daha olmaz
KIZLARRR SELAMMM
bugün benim doğum günümmmm ve en güzel hediyeyi biraz önce sağ alt kasığımda titremelere neden olan bebişimden aldımm çok duygulandım.. sizleri okurken bende hissedebilsem diyordum dualarım kabul oldu.. hepiniziii çokk öpüyorum...![]()
suhancığım doğum günün kutlu olsun canımKIZLARRR SELAMMM
canım benim doktorumda o gün bi gelsin hele konuşalım dedibişey soracam ben yarın Anneanneme zıyarete gıdecem Annemle bırlıkte. 6,5saat otobus yolculugu yapacam.Hıc doktoruma sormadım acaba bı sıkıntı olurmu kiikafamçokkarıştı
canım geçmiş olsunya hiç bir şeyim yoktu elime yıkamak için lavaboya gittim büyük bir iştahla yediğim yemeği çıkardım :kedi: çok tutmaya çalıştım ama nafile kafamçokkarıştı :gitme:
suhancığım doğum günün kutlu olsun canım
a.s.
sağol dirimcimm...kaydirigubbakcemile5
Suhan'cim doğum günün kutlu olsun,nice mutlu yıllara eşinle ve bebişinle,ne güzel o da annesinin doğum gününü kutlamış,bende heyecanla bekliyorum o kıpırtıları,titremeleri duymayı.
suhancım cnm doğum günün kutlu olsun bebiş de anneye bi hediye wermiş kuzusuzhihoyyyt
öncelikle çok sağol canım... opuyorumnanaktan
dr. yolculuğu bana 4 aya kadar yasakladı sonra yürümek kaydıyla uzun yolculuklara çıkabileceğimi söyledi... otobüste rahat yürüyebilecekmisin ?