- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #4.801
ayyy kızlar çok kötü başım dönüyor zor adım atıyorum ve akşama ankaradan yemekli görümcemler geliyo ne yapcam ben yaa evde yalnızım da-tatlicadiarzu-
ayyy kızlar çok kötü başım dönüyor zor adım atıyorum ve akşama ankaradan yemekli görümcemler geliyo ne yapcam ben yaa evde yalnızım da-tatlicadiarzu-
dıkkat ett kendınee benmde cok sık oluyor gecen tansıyonum dustu 7ye 5
tuzlu bıseyler atıstır ıstersen. mısafırlerıne fırında tavuk yapabılırsın 5 dk hazırlık suresı var gerısı fıında pısme suresı.bıde pilavvv o da zaten 15dk
ya kızlarr hepınızde hamıle hamıle ayy umarım kımsenın canı ıstememıstırr,hakkınızı helal edın vallaaopuyorumnanaktan dayanışma sözkonusu
makarna delikafadulden
bu akşam evde yoku de:dance:
selam kızlar gece hafıf kasık agrısı sıkayetım oldugu ıcın sabah doktoruma gıttık esımle neysekı bı sorun cıkmadı bebısımız ıyıymıs kıpır kıpırdı yıne.Bide doktorumuz bebeğinizin pipisi yok dedıkaydirigubbakcemile3 sanırım tahmınımde yanılıyorum.Kız gelıyor gıbı
ya baksanız ya kızımın adı elif sıla buna uygun 2tane kız ismi bulsanız ya ben serra ve berra buldum ama o da çok içime sinmedi yaşlılar falan anlayamaz söyleyemez sılaya uygun olur ama bilemiom elife uygun da bulsanız olur
hayırlısı olsun bakalım bizim kızlara arkadaş gelio bizim 3kıs oluyo kızlar kulübü kurcaz bizim evde katılırsanız beklerimolumunekankayizsmile
ASYA VE ALYA bayanssulusmile
selam kızlar gece hafıf kasık agrısı sıkayetım oldugu ıcın sabah doktoruma gıttık esımle neysekı bı sorun cıkmadı bebısımız ıyıymıs kıpır kıpırdı yıne.Bide doktorumuz bebeğinizin pipisi yok dedıkaydirigubbakcemile3 sanırım tahmınımde yanılıyorum.Kız gelıyor gıbı
ya baksanız ya kızımın adı elif sıla buna uygun 2tane kız ismi bulsanız ya ben serra ve berra buldum ama o da çok içime sinmedi yaşlılar falan anlayamaz söyleyemez sılaya uygun olur ama bilemiom elife uygun da bulsanız olur
gözun aydın canım cıddı bısey olmamasına sevındım.cınsıyetı de hayırlı olsun ,benımde kızım olacakk ,miniğim benımm:CüvCüv:
eda ve elayerimseniben
ALYA: 1. Yüksek yer, yükseklik. 2. Gök, sema.
vuslatcım gülce ve birce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?