2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben de 6 saatlik yere gidip geldim hiç bişey olmadı öle ayaklarım falan da şişmedi.aklına kötü şeyleri getirme iyi düşün iyi olsunaklinialirimsmile

doğum günün kutlu olsun suhancımma.s. ben bu yıl da bebişimle kutlayamıycam belki o da annesine bi hediye verir içerdenalkisalkisalkis

canım ben de 6 saatlik yere gidip geldim hiç bişey olmadı öle ayaklarım falan da şişmedi.aklına kötü şeyleri getirme iyi düşün iyi olsunaklinialirimsmile

yerimsenibensağol şekerim,haklısın kotu dusunmemek lazım.6saat nolacakkkkaydirigubbakcemile2

zayıf olup gobışımın çıkmış olmasını ısterdım,,,ama kendı göbegım zaten oldugundan bebışım bı turlu bellı olmuyorr

doğum günün kutlu olsun suhancımma.s. ben bu yıl da bebişimle kutlayamıycam belki o da annesine bi hediye verir içerdenalkisalkisalkis

sağol canımm.. inşallah hiç bir hediye onu hissetmekten daha özel değil.. umarım sanada bende kutluyorum annecim diye işaret verir....opuyorumnanaktan

loliss canım
hayırlı olsun:))inşallah kan tahlillerinde temizdir.

deniz canım
normalde hep 12.haftadan sonra azalır derler ama
reflü felan yoktu sende değil mi?
fazla yemiş olabilirmisin?

ya hiç bir şeyim yoktu elime yıkamak için lavaboya gittim büyük bir iştahla yediğim yemeği çıkardım :kedi: çok tutmaya çalıştım ama nafile kafamçokkarıştı :gitme:

denizcim olabiliyor bende hala, çok hızlı ve yağlı yemek yersem çıkarmıyorum ama öğürme geliyor.. hemen renny içiyorum .. geçmiş olsun canım biraz dinlen..

ayyy olsun kız asıl bizde garip duru senin vücut da olduğundan garip durmaz.ben son aylarımda(ki inşallah çıkar da göbüş)futbol topu yutmuş gibi dururum heraldesırnaşık şey

ayyy kızlar çok kötü başım dönüyor zor adım atıyorum ve akşama ankaradan yemekli görümcemler geliyo ne yapcam ben yaa evde yalnızım da-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…