- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #4.781
hadi gözünaydın canım
doğumgünün kutlu olsun ALLAH bebişinle ve sevdiklerinle nice mutlu yaşlara erdirsinopuyorumnanaktan
1 veya 2 mola olur heralde molalarda yururum ama otobuste sanmıyorum cnım yaa,kesın ayaklarım da şişerr zaten..
inşallah sıkıntılı olmaz canım :Saruboceq:dönünce yazarım size yolculugumun nasıl geçtiğini anneannemde ınternet yok çunku.
KIZLARRR SELAMMM
bugün benim doğum günümmmm ve en güzel hediyeyi biraz önce sağ alt kasığımda titremelere neden olan bebişimden aldımm çok duygulandım.. sizleri okurken bende hissedebilsem diyordum dualarım kabul oldu.. hepiniziii çokk öpüyorum...
aynen öyle cnm kimsede olmadı galiba bu göbüş son ayda ki halimi düşünemiyorum bile doğuma nasıl giderim artık orası meçhul işte
Doğum günün kutlu olsun canım bebişin ne güzel kutlamış bir sonra ki sene inşallah öperek kutlar opuyorumnanaktan
teşekkür ederimm denizcimmm... sayende herşeyimizi burda paylaşıyoruz.. umarım ileride de bebişlerimizin ilk heyecanlarını gene burada birlikte yaşabiliriz.. çok öpüyorum seni..olumunekankayizsmile
canım ben de 6 saatlik yere gidip geldim hiç bişey olmadı öle ayaklarım falan da şişmedi.aklına kötü şeyleri getirme iyi düşün iyi olsunaklinialirimsmile
doğum günün kutlu olsun suhancımma.s. ben bu yıl da bebişimle kutlayamıycam belki o da annesine bi hediye verir içerdenalkisalkisalkis
loliss canım
hayırlı olsun:))inşallah kan tahlillerinde temizdir.
deniz canım
normalde hep 12.haftadan sonra azalır derler ama
reflü felan yoktu sende değil mi?
fazla yemiş olabilirmisin?
loliss canım
hayırlı olsun:))inşallah kan tahlillerinde temizdir.
deniz canım
normalde hep 12.haftadan sonra azalır derler ama
reflü felan yoktu sende değil mi?
fazla yemiş olabilirmisin?
sağol canımm.. inşallah hiç bir hediye onu hissetmekten daha özel değil.. umarım sanada bende kutluyorum annecim diye işaret verir....opuyorumnanaktan
ya hiç bir şeyim yoktu elime yıkamak için lavaboya gittim büyük bir iştahla yediğim yemeği çıkardım :kedi: çok tutmaya çalıştım ama nafile kafamçokkarıştı :gitme:
yerimsenibensağol şekerim,haklısın kotu dusunmemek lazım.6saat nolacakkkkaydirigubbakcemile2
zayıf olup gobışımın çıkmış olmasını ısterdım,,,ama kendı göbegım zaten oldugundan bebışım bı turlu bellı olmuyorr
slmm hanımlar nasılsınızz
ayyy kızlar çok kötü başım dönüyor zor adım atıyorum ve akşama ankaradan yemekli görümcemler geliyo ne yapcam ben yaa evde yalnızım da-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?