2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar geçen hafta büyükbabamı kaybettik büyükbabam ölmeden 3 saat önce amcamın kızı oldu :gitme: neyseki haberini alıp öyle vefat etti bende dayanamadım cenazede rahatsızıp hastenede yattım aşırı mide bulantısından cumartesi ikili test için ultrasonu çektirdik bebişim çok iyi şükür yanlız iki zar ayrıkmış bende 16 haftaya kadar birleşmesi gereki takip önerdi ultrason çeken doktor ogün 12 hf 5 gün çıktım onların hesabına göre 13 haftalıgım şimdi ben böylemi devam etcem

başın sağolsun canım

cnm başınız sağolsun... bak bebişin de iyimişş inş daha da iyi olucak. hiçbişeyi kafana takmamaya çalış biliyorum zor ama olumsuz şeylerden bebeğinde etkilenir.
kendini oyalayacak bişeyler bulmaya çalış bak zaman daha çabuk geçecek.biz herzaman burdayız birbirimize destek olmak için :1hug:

günaydın güzel annişler mutluluk dolu bir hafta diliyorum hepimiz içinopuyorumnanaktan
elifcim başın sağolsun canım:teselli:bebişinin iyi olduna sevindim bu zar ayrımı nedir ne zararı var anlamadımfisfisfis

günaydın güzel annişler mutluluk dolu bir hafta diliyorum hepimiz içinopuyorumnanaktan
elifcim başın sağolsun canım:teselli:bebişinin iyi olduna sevindim bu zar ayrımı nedir ne zararı var anlamadımfisfisfis

sağol canım raporumda şöyle yazıyo bende bilmiyorum amniyon zarın korionik zardan ayrı oldugu izlenmiştir takibi önerilir 16.haftaya kadar sürüyo birleşmesi dedi takibi gerekli dedi inş kötü bişi değildir

kızlar bi sorum olacaktı...
ben çizelgeyi ticker ı değiştirmek istiyorum lilypie de yaptım bitane ama adres çubuğunu kopyalayamadım :bbo: nasıl olacaktı?? bilmiyorumkismile

günaydın annişler...

remziye 44 ve eelifes başınız sagolsun...allah sevdiklerinize uzun ömür versin..
yeni bir iş günü hiç çekilmiyor sanki dinlenemiyorum.. hep böyle yatasım var.. buarada gün sayıyorum 5 gün kaldı..çok özledim bebişimi..1 ay geçmek bilmedi..

kızlar bi sorum olacaktı...
ben çizelgeyi ticker ı değiştirmek istiyorum lilypie de yaptım bitane ama adres çubuğunu kopyalayamadım :bbo: nasıl olacaktı?? bilmiyorumkismile

oh be değiştirdim sanki daha güsel oldu aklinialirimsmile

günaydın arkadaşlar,
yakınlarını kaybeden arkadaşlara sabır diliyorum,Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah.
Dün annemde kaldım,evimiz badana oldu,doktorum 48 saat içeri girmeyeceksin dediği için bugünde annemde kalacağım,şimdilik iyiyiz oğlumla çok şükür,hepinize güzel bir hafta diliyorum :1hug:

kızlar günaydın

remziye başın sağolsun canım

canım seninde başın sağolsun

cancer canım oğlun olucakmış
hayırlı olsun

başınızsağolsun canım.ALLAH rahmet eylesin.ikizarın ayrık olması neymiş ki önemli bişey mi acaba?
günaydınlar herkesekaydirigubbakcemile3

günaydın herkese
kızlar başınız sağolsun,allah rahmet eylesin.
hava çok sıcak burda ya gece uyuyamıyorum,uyuyamadıkça da başım ağrıyoralsanaalsanasmile

anladım canım inşlallah kötü değildir :Saruboceq:

günaydın herkese
kızlar başınız sağolsun,allah rahmet eylesin.
hava çok sıcak burda ya gece uyuyamıyorum,uyuyamadıkça da başım ağrıyoralsanaalsanasmile
o dert bendede var canım gece çok sıkıntı basıyor uyumak mümkün değil sabaha karşı uyuyorum ancak doğuma yakın temelli uykusuz kalıcaz mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…