- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #4.921
merhaba kızlar geçen hafta büyükbabamı kaybettik büyükbabam ölmeden 3 saat önce amcamın kızı oldu :gitme: neyseki haberini alıp öyle vefat etti bende dayanamadım cenazede rahatsızıp hastenede yattım aşırı mide bulantısından cumartesi ikili test için ultrasonu çektirdik bebişim çok iyi şükür yanlız iki zar ayrıkmış bende 16 haftaya kadar birleşmesi gereki takip önerdi ultrason çeken doktor ogün 12 hf 5 gün çıktım onların hesabına göre 13 haftalıgım şimdi ben böylemi devam etcem
merhaba kızlar geçen hafta büyükbabamı kaybettik büyükbabam ölmeden 3 saat önce amcamın kızı oldu :gitme: neyseki haberini alıp öyle vefat etti bende dayanamadım cenazede rahatsızıp hastenede yattım aşırı mide bulantısından cumartesi ikili test için ultrasonu çektirdik bebişim çok iyi şükür yanlız iki zar ayrıkmış bende 16 haftaya kadar birleşmesi gereki takip önerdi ultrason çeken doktor ogün 12 hf 5 gün çıktım onların hesabına göre 13 haftalıgım şimdi ben böylemi devam etcem
günaydın güzel annişler mutluluk dolu bir hafta diliyorum hepimiz içinopuyorumnanaktan
elifcim başın sağolsun canım:teselli:bebişinin iyi olduna sevindim bu zar ayrımı nedir ne zararı var anlamadımfisfisfis
kızlar bi sorum olacaktı...
ben çizelgeyi ticker ı değiştirmek istiyorum lilypie de yaptım bitane ama adres çubuğunu kopyalayamadım :bbo: nasıl olacaktı?? bilmiyorumkismile
canım seninde başın sağolsunmerhaba kızlar geçen hafta büyükbabamı kaybettik büyükbabam ölmeden 3 saat önce amcamın kızı oldu :gitme: neyseki haberini alıp öyle vefat etti bende dayanamadım cenazede rahatsızıp hastenede yattım aşırı mide bulantısından cumartesi ikili test için ultrasonu çektirdik bebişim çok iyi şükür yanlız iki zar ayrıkmış bende 16 haftaya kadar birleşmesi gereki takip önerdi ultrason çeken doktor ogün 12 hf 5 gün çıktım onların hesabına göre 13 haftalıgım şimdi ben böylemi devam etcem
günaydn hanmlar başınız sağolsun kızlar kendinizi üzmeyin nasılsınızzz bebişler nasıll
anladım canım inşlallah kötü değildir :Saruboceq:sağol canım raporumda şöyle yazıyo bende bilmiyorum amniyon zarın korionik zardan ayrı oldugu izlenmiştir takibi önerilir 16.haftaya kadar sürüyo birleşmesi dedi takibi gerekli dedi inş kötü bişi değildir
o dert bendede var canım gece çok sıkıntı basıyor uyumak mümkün değil sabaha karşı uyuyorum ancak doğuma yakın temelli uykusuz kalıcaz mirmirmirmirgünaydın herkese
kızlar başınız sağolsun,allah rahmet eylesin.
hava çok sıcak burda ya gece uyuyamıyorum,uyuyamadıkça da başım ağrıyoralsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?