- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #4.881
hoşgeldin aramıza hayırlı olsun canım yoksa bebekler ikiz mi?cisiyetleri belli mi?
bu arada herkesciklere günaydınlarkaydirigubbakcemile3
slm kızlar
vuslatcım senin doğum bize göre daha erken olur sanırım
ikizler bikaç hafta erken oluyor ya
dr bana 20 aralık 20 ocak arası bekliyoruz
büyük ihtimalle ocakın ikinci haftası dedi
Merhaba hanimlar herkes iyidr umarim. Ben Dun geceyi yine acilde gecirdim hafif bir kanamam oldu cok endiselendik ama sukurler olsun bebegim cok iyi ve kanama bebekten kaynaklanmiyormus. Simdi iyiyim ins tekrarlamaz. Rabbim hepimizin meleklerini korusun :Saruboceq: ayrica dogum tarihim 23 ocaktan 31 ocaga degistirildi belki de subat annesi olacagim :uhm:
Merhaba hanimlar herkes iyidr umarim. Ben Dun geceyi yine acilde gecirdim hafif bir kanamam oldu cok endiselendik ama sukurler olsun bebegim cok iyi ve kanama bebekten kaynaklanmiyormus. Simdi iyiyim ins tekrarlamaz. Rabbim hepimizin meleklerini korusun :Saruboceq: ayrica dogum tarihim 23 ocaktan 31 ocaga degistirildi belki de subat annesi olacagim :uhm:
geçmiş olsun canım.
ben de doktordan geldim,bebişimi gördüm herşey çok güzel dedi doktorumuz gelişimi çok iyi dedi,yüzüstü yatıyodu ilk baktığımızda sonra pıt diye sırtüstü döndü,çok güzeldi
çok mutlu oldum bugün,çok şükürkaydirigubbakcemile2
maşşallah bebeğine dr cinsiyetiyle ilgili bişey söledimi?
yaaaaaaaaaaaaaselamm canımm benim dahaa belli olmadııı haftaya cumartesi belli olacak nasipse..
neden oyle yazdırmak ıstersın..merak ettım bende..kızlar acaba çocuğu doğduğu günü geç yazdırsak yazmıolar mı mesela aralık 25inde falan doğarsa ben ocak yazdırmak isterim
korkma canım..bende doğumdan pek korkmuyorum.sağlığım elverdiği sürecede normal doğumdan yanayım.ilk bebeğimi kaybettiğimde kürtajım anestezisiz yapılmıştı ve çok canım yanmıştı.ozaman ebelere sordum doğum bu kadar zor mu diye hayır demişlerdi.buda bana ayrı bir cesaret kattı.bakalım hayırlısı olur inşaallah:Saruboceq:
haydı hayırlısı...olumunekankayizsmilekızlar biliyo musunuz bu gece rüyamda bebeğimi gördüm hem de bu ikinci oldu:gitme: nasıl güzel bi bebekti anlatamam ikisi de oğlandı ama ilk gördüğüm sarışındı ve aynı babasına benziyodu dün gece gördüğüm de esmerdi kapkara kocaman gözleri vardı bana benziyodu kaydirigubbakcemile2 ufff çok güzeldi yaaa alkisalkisalkisgaliba benimkioğlan olcak
çok gecmıs olsun..benımde senın haftanda çok azz olmustu..ılaç vermıstı tedbır olarak..allahtan bırdaha tekrar etmedı..dıkkat et..yat dınlen..Merhaba hanimlar herkes iyidr umarim. Ben Dun geceyi yine acilde gecirdim hafif bir kanamam oldu cok endiselendik ama sukurler olsun bebegim cok iyi ve kanama bebekten kaynaklanmiyormus. Simdi iyiyim ins tekrarlamaz. Rabbim hepimizin meleklerini korusun :Saruboceq: ayrica dogum tarihim 23 ocaktan 31 ocaga degistirildi belki de subat annesi olacagim :uhm:
oooosağol canım,erkek gibi görünüyor dedi
slm güzel anneler..mşşllh her gecen gün bi yenilik.. Yeni gelenler hoşgelmişler,cinsiyetleri belli olanlar gözünüz aydın..
Lolis cnm ben de bugün ilginç bi rüya gördüm..Güya ikili test için doktora gitmişiz (bu arada ayın 19 unda dua edin inş) ultrasonda eşim pat diye aa kız diyo (kız istiyoz ya :)) doktorda kızla ne alakası var diyor nasıl yapıyosa bi anda,rüya işte çocugu sırt üst çeviriyo pipisini bi aletle tutarak gösterio bahk bu göbek kordonu olmadıgıa göre ne, diye..Ben ve annem ultrasona bakarak aa erkek diyoruz..
Uyandıgımda güldüm iyice ne stratejik riyalar görüyorum diye :))
ayyy allah iyiliğini varsin çooooooooooooooook güldümsırnaşık şey inşallah sağlıklı sıhhatli olurlar da gerisi boş...biz aslında kız olsun istiyoruz çok şeker oluyolar diye ama erkek de olsa çoook sevincez tabikihihoyyyt yaaa ultrason fotolarına bakınca eşimle bu oğlan diyoz nedense:uhm:
rüyalarda rakip tanımıyom :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?