2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

lal cok cok gecmis olsun,bebegin iyi olmasina sevindim.Bende 9. haftamda yasadim kanama ve 1 hafta hastanede kaldim masallah benim bebiste iyi simdi.Cok dikkat etmelisin,sirt üstü yat,mümkün oldugunca ayaga kalkma,camasir bile asma.Bana doktorum bu ve daha fazlasini söylemisti,bayagi faydasini gördüm.

Cok tesekkur ederim yorumlariniz ve tavsiyeleriniz icin. Pek dinlenmem mumkun olmuyor camasirla da ugrasiyorum temizlikle de, kanamam devam etmedi cok sukur korktugum olmadi. Herkesin saglikli ve iyi olmasi cok guzel :) bizim de erkek mi kiz mi muammasi devam ediyor ben inatla erkek diyorum erkek hissediyorum.
Ayrica mérak ettigim bisey var kizlar ultrasonda bebeklerinizin basi ne tarafta ayaklari ne tarafta oluyor? Bbebegim iki hafta once basi sagda ayaklari soldaydi onceki gece gitigimizde basi solda ayaklari sagdaydi acaba bu kadar kucukken donmesi mumkun oluyor mu yoksa ultrason makinasi degisince ekran goruntusude degisiyor mu?

günaydın kızlar uzun zamandır yoktum.biraz okumaya çalıştım.herkes iyi maşalah. biz 10 gün önce kayınpederimi kaybettik eşim çok üzgün.tabii bende.ama herşeye alışılıyor.ikili testin sonucunu ancak aldık iyiymiş bir sorun yokmuş.doğru dürüst sevinemedik bile.

başınızsağolsun canım. ALLAH sabırlar versin

başınız sağolsun.

başınız sağolsun Allah rahmet eylesin

kızlar eşimle kahvaltı yaptık sonra kocişim çıktı evden araba pazarına gitti bende saat 2 ye kadar evimin işini yapacağım malum çalışan kadın olunca her şey pazara kalıyor akannehir 2 den sonra kocişim gelecek denize gideceğiz zemuszemus
görüşmek üzere canlarım kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile

merhaba canım. şuanda belli olmas nerde oldukları. çünkü içinde bulundukları alan geniş ve çok dönmeleri normal. hatta doktorum ense kalınlığını ölçecekti ama 15 dk uğraştı çok hareketli dedi ekrandan baktığımızda çok dönüyordu kaydirigubbakcemile3
ve bu kadar harekete benim bulantılarımın hala devam etmesi normalmiş...
Allah ım sağlıcakla kucağımıza almyı nasip etsinde en önemlisi o boshayallersmile
biz ikili tarama testimizide yaptık sonuçlar iyi çıktı. 1 ay sonra 3 lü tarama yapılacakmış inş tüm sonuçlar hepimisin iyi çıkar. :Saruboceq:

canım başınız sağolsun.. Allah başka acılar yaşatmasın...:teselli:

ayy ben o kadar donebilecegini pek dusunmedim sadece el kol hareketleri oluyor zannediyordum. Demekki hissettigim kipirtilar bebegimin donmesinden kaynaklaniyor :)
test sonuclarinin guzel cikmasina sevindim canim bu cuma da bizim testlerimiz yapilacak ins sorunsuz cikar bizim de :Saruboceq:

başın sağolsun.allah rahmet etsin.bizimde düğünümüz vardı onun telaşı vardıonla uğraştık.g

eçmiş sayfaları okumaya çalışıyorum ama maşallah o kadar ilerlemişsiniz ki bitiremiyorum.benimde 10. hafta bitti.haftaya ikili test yapılacak çok heyecanlıyım çokta korkuyorum bir aksilik olursa diye.her yerde internet bulamıyorum fırsat buldukça girmeye çalışırım hepinizi öpüyorum.

slm kızlar nasılsınız ben daha yeni kalktım uyumaktan şiştim kafam kalkmadı bugünakannehir
remziye44 başınız sağolsun canım:teselli:
bende evi toparlıycam ondan sonrada alışveriş merkezine gitcem hava çok sıcak burda -tatlicadiarzu-
görüşmek üzre iyi tatiller hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…