2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet hakkımızda hayırlısı canım ya .sskda yapan arkadas cok kalabalık demsıtı 10 kısı varmıs onun odasında 10 tanede bebek bıde zıyaret saatı gelınce nefes alınmıyo dedı oda kışın dogum yapmıstı cam falan acmakta yok tabı bebiş doğar doğmaz grıp olmustu yazık o kalabalıkta normal tabı

rahat oluo eşofman bnde giyiyorum.

yarın bide kontrolümüz var ama cinsiyeti daha belli olmaz galiba ahh keşke olsada onada alsam..

kızlar bulantı ilacımın adı dramamine imiş

aynı ilacı ben de kullandım ama nafile canım.inşallah sen faydasını görürsün.dr zaten etkili olcanı sanmam ama yazayım demişti dediği gibi hiçbişeyin faydası olmadı sadece zaman ve bulantı başladı mı en rahatı çıkarmak her ne kadar çıkarma anı zor da olsa-tatlicadiarzu-

kızlar bir de size önerim hoppidik diye bir marka var kızıma onun çıtçıtlı badilerini almıştım çok memnun kaldım çok yumuşak ve renk atmadı arkadaşta onun hastane çıkışı diye satılan çok parçalı takımını almıştı o da çok memnun çok duyulduk bi marka diil ama bence harika

ay bide o var kışın bebeklerimizi iyi korumak lazım neyse ewde otururus yazın gezeris kaydirigubbakcemile3 tam gezcek gibi olcaklar yazında oh ne güsel inş Allah ım...boshayallersmile

bulantılara maden suyuda ii geliyor gerçi benim bu hamileliğimde bulantım yok fakat bazen ağır kokularda oluyor. sürekli maden suyu içiyorum

ben cok bulantım varken serum taktırdıgımda içine bu ilacı koymustular canım
faydası olmuş muydu peki canım

evet çıkartınca insan rahatlıyo

selam kızlar haftasonu eşimle istanbula gidiyoruz.istanbulda olan arkdaşlar acaba nerde hamile kıyafeti bulurum.yardımcı olursanız çok sevinirim

anaaaaaaaaaaaaaammm birgün gelmedim neler kaynatmışsınız böleeguclubacismile bis bugün kocişimle bebişimize beşik baktık ama karar veremedik.şimdiden alalım bebek gelene kadar taksiti bitsin istiyoruz.....yaaa parmak arası terlik giydim tabi 1yıldır giymiyorum parmaklarım şişti bi de altı su topladı ayağımın:sinifsinif: zaten hep çok yorgunum bi di bu çıktı başımaakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…