- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.061
tabiki herkese aynı şey olacak değil. birasda şans meselesi..
ama insan düşünüyo herşeyi.
gidersin devlet hastanesinde çok güzel olur ama özel hastanede olur çok kötü olur. belli olmas onun için bol bol dua edelim hayırlısıyla olsun bitsin :Saruboceq:
Evet canım ben hep lcw den aldım şimdiye kadar bir sürü üst oldu ama daha alt kısım için almamıştım bu hafta içi alırım büyük ihtimal
pazardan büyük beden iki penye kapri aldım onları giyiyorum iş yerimde sorun olmuyor zaten eşofmanla falan geliyorum
rahat oluo eşofman bnde giyiyorum.
yarın bide kontrolümüz var ama cinsiyeti daha belli olmaz galiba ahh keşke olsada onada alsam..
canım doktor bızede pipisi gorunmuyo buyuk olasılıkla kız dedıkaydirigubbakcemile3 bas agrısı içiçn sana bı önerım olucak ingiliz nanesı yagı al sakaklarına masaj yap ben cıddı mıgren hastasyıdım şükürki bebekle bıraz azaldı.bulantıların gecmesıne daha var sanırım mecbur dayanıcaz[/QUOT
bu yağı deneyeyim sıcaktan hiç dışarı çıkamıyorum çıksam karnıma sürmek için de kakao yağı ve badem yağı alsam diyorum ama gözüm açılmıyo sıcaktan zaten önceki drum da demişti bu da dedi bazı anneler en pahalı kremleri alır ama çatlayacak cilt yine çatlar diye ve önceki hamileliğimde bacağımın üst kısmında hafif çatlaklar olmuştu karnımda hiç olmadı ve onda tek çocuğa rağmen 20den fazla kilo almıştım.inş bunda hedefim 15 16kg ya bakalım dr 15-20 arası normal dedi.kardeşimin ikiz olmuştu 17aldı
canım doktor bızede pipisi gorunmuyo buyuk olasılıkla kız dedıkaydirigubbakcemile3 bas agrısı içiçn sana bı önerım olucak ingiliz nanesı yagı al sakaklarına masaj yap ben cıddı mıgren hastasyıdım şükürki bebekle bıraz azaldı.bulantıların gecmesıne daha var sanırım mecbur dayanıcaz[/QUOT
bu yağı deneyeyim sıcaktan hiç dışarı çıkamıyorum çıksam karnıma sürmek için de kakao yağı ve badem yağı alsam diyorum ama gözüm açılmıyo sıcaktan zaten önceki drum da demişti bu da dedi bazı anneler en pahalı kremleri alır ama çatlayacak cilt yine çatlar diye ve önceki hamileliğimde bacağımın üst kısmında hafif çatlaklar olmuştu karnımda hiç olmadı ve onda tek çocuğa rağmen 20den fazla kilo almıştım.inş bunda hedefim 15 16kg ya bakalım dr 15-20 arası normal dedi.kardeşimin ikiz olmuştu 17aldı
inşallah sorunsuz gecer canım.migrene ıyıgelıyor o yağ ama surunce bıraz beklet hemen silme ben mahvoluyordum o agrılardan çok çektım
kızlar bulantı ilacımın adı dramamine imiş
kızlar bulantı ilacımın adı dramamine imiş
ben cok bulantım varken serum taktırdıgımda içine bu ilacı koymustular canım
Bizim kine 12. hafta da erkek dedi ama siz yinede bir şey olmayın şuan dedi 20 sinde tekrar gideceğiz o zaman kesinleşir inşallah
serumda fayda sağlıyo da içmek nafileydi bana
evet hakkımızda hayırlısı canım ya .sskda yapan arkadas cok kalabalık demsıtı 10 kısı varmıs onun odasında 10 tanede bebek bıde zıyaret saatı gelınce nefes alınmıyo dedı oda kışın dogum yapmıstı cam falan acmakta yok tabı bebiş doğar doğmaz grıp olmustu yazık o kalabalıkta normal tabı
faydası olmuş muydu peki canımben cok bulantım varken serum taktırdıgımda içine bu ilacı koymustular canım
aynı ilacı ben de kullandım ama nafile canım.inşallah sen faydasını görürsün.dr zaten etkili olcanı sanmam ama yazayım demişti dediği gibi hiçbişeyin faydası olmadı sadece zaman ve bulantı başladı mı en rahatı çıkarmak her ne kadar çıkarma anı zor da olsa-tatlicadiarzu-
bulantılara maden suyuda ii geliyor gerçi benim bu hamileliğimde bulantım yok fakat bazen ağır kokularda oluyor. sürekli maden suyu içiyorum
selam kızlar haftasonu eşimle istanbula gidiyoruz.istanbulda olan arkdaşlar acaba nerde hamile kıyafeti bulurum.yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?