- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.261
hemen atlayım soruya cokacimcoook
canım ben en çok patates haşlaması,patates salatası,kumpir,omlet,zeytin
yoğurt,gözleme,poğaça,semizotu yemeği,kabak yemeği(yoğurtluboshayallersmile)
ekmek,mercimek çorbası,yoğurtlu çorba aklıma gelenler
tiksindiklerimde
birinci sırada tavuk,
kıyma,kırmızı et,beyaz pilav,salça,makarna,süt
karpuzu çok sever oldum ben
evet canım aynıyızcanım nerdeyse aynıyız:) tavuk ve balık deyiince içim kalkıyor resmen birde cevizi çok severdim şimdi resmen bakamıyorum bile:)
kırmızı etlede aram iyi değil hiç.. bende hiç kilo almamışım ama doktorum bana aferin dedibilmiyorumkismile doktordan doktora değişiyor demekki benimkinin hedefi 10 kiloyla tamamlamak ama ben kendime 15 kilo hak verdim:) bide ben balık hiç yemediğim için balık yağı hapı verdi..
kumpir de çok güzel bişi ya bak şimdi canım çekti:) ama bana bide mayonuez zararlı dediler o yüzden mayonezsiz kumpir yemektense hiç yemedim.siz yiyomusunuz arkadaşlar mayonez ketçap felan;?
denizcim sağol canım hemen eklemişin bebişimin cinsiyetini
kızlar hadi bomba soru normal doğum mu düşünüyosunuz sezeryan doğum mu?ben çok kararsızım
kızlar hadi bomba soru normal doğum mu düşünüyosunuz sezeryan doğum mu?ben çok kararsızım
merhaba kızlar.bugün 3lü testimizi yaptırdık.sonucunu 1 hafta sonra alacağız kısmetse.ayrıca cinsiyetde kesinleşti erkek gamyoncuiremsu
doktorum çatlak kremi vermişmiydim diye sordu bende hayır dedim.lierac'ı tavsiye etti.bebe yağı kullansam etkili olmaz mı diye sordum fazla fayda edeceğini sanmam dedi.
kremin fiyatına baktım netten yaklaşık 80 lira. sizler kullanmaya başladınız mı çatlak için birşey.alsam mı acaba bu kremi_?
oğluşum hayırlı olsun umarım test sonuçlarınız iyi gelir:)
Lierac'ı bende çok duyuyorum ama fiyatı yüksek.. göbiş iyice büyüdükten sonra bir tüp bir ayı çook zor çıkarıyormuş.. bana abartılı gedi birde hep ortak fikir o bölgenin nemli olması.. ben şimdilik bebe yağı ve neutrogene kuru ciltler olan nemlendiricisini kullanıyorum.. daha sonra badem ve kakao yağı kullanmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?