2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım nerdeyse aynıyız:) tavuk ve balık deyiince içim kalkıyor resmen birde cevizi çok severdim şimdi resmen bakamıyorum bile:)
kırmızı etlede aram iyi değil hiç.. bende hiç kilo almamışım ama doktorum bana aferin dedibilmiyorumkismile doktordan doktora değişiyor demekki benimkinin hedefi 10 kiloyla tamamlamak ama ben kendime 15 kilo hak verdim:) bide ben balık hiç yemediğim için balık yağı hapı verdi..

aa kızlar aklıma gelmişken söliyim.. ben deli gibi salatalık yiyordum süreklide bir kabızlık problemim vardı..doktor bana salatalık kabız yapar abartma dedi.. Salatalığın kabız yapabileceği hiç aklıma gelmezdi..hakikaten salatalığı günde en fazla 1 tane yiyorum şimdi kabızlık sorunum kalmadı

ayy kızlar sormayın yemek işini.hergün ya beyaz ya kırmızı et yememiz lazımmış.valla normalde o kadar etçilimdir ki her türlü kebabı yerim şimdi tam yemem lazım yiyemiyorum.bugün doktora hergün 3-5 köfte yemeğe çalışıyoprum dedim o da 6-8 köfte yemen lazım dediiiiiiiii yandııııııııımmmm hem de süt de içemiyorum sütü de nesfit ya da nesquikle içersen olmazzzzzzzzzzz deddiiiiiiiiiiiiiiiiimeyveyle ya da ayranı su yerine sütten yapceksin dediiiiiiiiiiiiiiiiiii

evet canım aynıyız
hatta ben balıkla cevizi unutmuşum:)))
doktor daha önceden gittiğimde ceviz yiyemiyorum dediğimde zorlama diyordu
şimdi yemen lazım ama dedi:)
cevizli ezme yapsın annen dedi,annem yaptı şimdi cevizi o şekilde tüketiyorum
ekmeğime sürüyorum canım:)
ama balık bende yiyemiyorum
sanırım doktor kilo durumumdan hoşlanmadı ben,im
dediğin gibi farklı oluyor

kumpir de çok güzel bişi ya bak şimdi canım çekti:) ama bana bide mayonuez zararlı dediler o yüzden mayonezsiz kumpir yemektense hiç yemedim.siz yiyomusunuz arkadaşlar mayonez ketçap felan;?

ben hiç et yiyemiyorum ya doktora söyleyeyim de bana da balık hapı mı ne verirse versin

bende patates çok yiyorum normalde de severdim zaten ama bu aralar haşlaması hoşuma gidiyor

birde ilk 3 ay kilo almamak normalmiş hatta iyiymiş

kumpir de çok güzel bişi ya bak şimdi canım çekti:) ama bana bide mayonuez zararlı dediler o yüzden mayonezsiz kumpir yemektense hiç yemedim.siz yiyomusunuz arkadaşlar mayonez ketçap felan;?

maynonezin içinde çiğ yumurta olduğu için sakıncalı diyorlar ama ben arada yiyorum..

merhaba kızlar.bugün 3lü testimizi yaptırdık.sonucunu 1 hafta sonra alacağız kısmetse.ayrıca cinsiyetde kesinleşti erkek gamyoncuiremsu
doktorum çatlak kremi vermişmiydim diye sordu bende hayır dedim.lierac'ı tavsiye etti.bebe yağı kullansam etkili olmaz mı diye sordum fazla fayda edeceğini sanmam dedi.
kremin fiyatına baktım netten yaklaşık 80 lira. sizler kullanmaya başladınız mı çatlak için birşey.alsam mı acaba bu kremi_?

oğluşum hayırlı olsun umarım test sonuçlarınız iyi gelir:)

Lierac'ı bende çok duyuyorum ama fiyatı yüksek.. göbiş iyice büyüdükten sonra bir tüp bir ayı çook zor çıkarıyormuş.. bana abartılı gedi birde hep ortak fikir o bölgenin nemli olması.. ben şimdilik bebe yağı ve neutrogene kuru ciltler olan nemlendiricisini kullanıyorum.. daha sonra badem ve kakao yağı kullanmayı düşünüyorum

aslında bende bebe yağı kullanmaktan yanaydım hatta şimdiye kadar doktoruma hiç danışmamıştım.ama bugün kendisi söyledi krem verdimmi diye.ben dalin kullanmak istiyorum özelliklerindede yazıyor zaten hamilelik çatlakları için kullanılabilir diye.

Özellikler:

Dalin bebek yağı, bebeğinizin ve sizin hasas cildinizi nemlendirir. Ayrıca bebeğinziin cildini derinlemesine temizleyerek pişik oluşumunu engeller.
Güneşten ve duştan sonra cildin nem dengesini sağlar, cilde parlaklık ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Bebek masajı için de ideal bir üründür. Hamilelik döneminde oluşan çatlaklıkları önlemede yardımcı olarak da kullanılabilir. Hipoalerjeniktir

teşekkür ederim canım :1hug:

banada fiyatı abartı geldi ayrıca fiyatına görede boyutu oldukça küçük akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…