2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

normal doğum en iyisi tabi ama ben korkudan diş bile çektiremiyorum nasıl normal doğum yaparım bilmiyorum.korkuyorum ıkınanam da bebek oralarda sıkışır kalır diye

neyse hayırlısı hakkımızda arkadaşlar

inşallah sonuçlar temiz çıkar canım

benim doktorumun tavsiye ettiği krem de çok pahalıydı bende niveanin doğal badem içerikli bebe yağını aldım nemlendiriyor sonuçta ve bol bol su içiyorum

sende izmirdesin:) hangi doktora gidiyorsun bide kısmetse doğumunu nerde düşünüyorsun?

ben bir tek balık yiyemiyorum. onun dışında iştahım gaaaayyeett açık. her türlü meyve, sebze, salata, et, makarna, pilav... ve MISIR itinayla ve afiyetle yenir. hamileliğin en başından beri sanırım sadece bir kilo aldım. doktorum haftaya beni 50 kg görmek istediğini söylemişti ama sanırım 48,5-49 olabileceğim ancak. bu arada son bir aydır ben de sütü sade içemediğim için nesquikle içiyordum. hem vitamin ve folik asit takviyesi de var. niye olmuyormuş ki!!!

bence normal doğum en iyisi tabiki bir sorun olmaz ise ilk kızım normal oldu 2. kızım ise doğmadığı için sezeryan oldum. sezeryan çok kötüydü.şimdi mecburen sezeryan olacağım. yurt dışında sezeryan sonrası normal doğum yapılıyormuş. bizim ülkemizde yapmıyorlar yapsalar normal doğumu tercih ederdim.

bende de aynı korku vareyvahedigeldismile
ya yanlış bişey yaparsam ,güzel ıkınamazsam bebeğime bişey olursa die...:sinifsinif:
ama inşallah herşey yolunda gider de normal normal olur doğumlarımız:Saruboceq:

bende ton balığı yiyorum ama geçen gün balık yaptım fırında hiç yiyemedim diğer tüm yiyecekleri yiyorum. kiloda alıyorum.sonum ne olur bilmiyorum ama dr. normal kilo alman lazım diyor çünkü şu an 56 kiloyum zayıfsın diyor.

Merhaba kizlar yazdiklarinizi keyifle okudum umarim bende zamanla sizin gibi istah kazanirim. Hem refluyle hem hamilelik bulantilariyla ugrasmaktan yorulmustum ki sukur bulantilarim gecti yalnizca hazimsizliktan cikariyorum yediklerimi ve asil béni tedirgin éden sorunum haftada 1 kez tuvaletimi yapiyor olmam (idrar harici), ayrica bobreklerim cok agriyor ve fazlasiyla protein kacagi var idrar tahlilimde. Sizlerinde Boyle mi Yarin ikili testimiz var butun sikayetlerimi konusucam doktorla ins hayirli haberlerle donerim.

inşallah canım her şey yoluna girer testler de güzel çıkar

Bende ton balığı diyince bile kötü oluyorum.İlk zamanlarımda yemiştim çok fazla tiksindim şimdi.Balık falan olan eve ben giremem herhalde

iyi akşamlar kızlar.nihayet foruma yazabiliyorum,ne zaman siteyi açsam site bakımda ya da sorunluydu.düzelmesine ve eski haline dönmesine sevindim.umarım hepiniz iyisinizdir.

10 + 4 canım bende cinsiyetini çok merak ediyorum ya

Ben erkek diyorum babasi ilk zamanlar kiz diyordu simdi o da erkektir diyor. Bi hamile oldugumu daha ogrenmeden erkek bebek gormustum ryamda onceki gece yine gordum bebgim erkekmis ve yeni dogmus misler gibiydi :) benim bu kadar heyecanlanip mérak ettigime kiziyor annem " Ben seni doguncaya kadar mérak ettim sen Daha basindasin " diye ama mérak edilmez mi hic icinde bi canli kipir kipir :)

simdilik Ben cikiyorum yémek hazirligi yapmam lazim sohbete daha sonra devan ins opuyorum herkese iyi aksamlar:)

Bütün belirtiler erkek gösteriyor bizde de.Bizde herkes kız istiyorum ama hayırlısıyla sağlıcakla bi doğsa kızda olsa erkek de olsa benim canım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…