- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.281
merhaba kızlar.bugün 3lü testimizi yaptırdık.sonucunu 1 hafta sonra alacağız kısmetse.ayrıca cinsiyetde kesinleşti erkek gamyoncuiremsu
doktorum çatlak kremi vermişmiydim diye sordu bende hayır dedim.lierac'ı tavsiye etti.bebe yağı kullansam etkili olmaz mı diye sordum fazla fayda edeceğini sanmam dedi.
kremin fiyatına baktım netten yaklaşık 80 lira. sizler kullanmaya başladınız mı çatlak için birşey.alsam mı acaba bu kremi_?
normal doğum en iyisi tabi ama ben korkudan diş bile çektiremiyorum nasıl normal doğum yaparım bilmiyorum.korkuyorum ıkınanam da bebek oralarda sıkışır kalır diye
neyse hayırlısı hakkımızda arkadaşlar
arkadaşlar merhaba tatildeydim ben döndüm.ikili tarama testimiz güzel çıktı bugün 4lüyü yaptırdık.bebeğimiz 12 cm olmuş ve minik bir kız geliyormuş bize
normal doğum en iyisi tabi ama ben korkudan diş bile çektiremiyorum nasıl normal doğum yaparım bilmiyorum.korkuyorum ıkınanam da bebek oralarda sıkışır kalır diye
neyse hayırlısı hakkımızda arkadaşlar
ben bir tek balık yiyemiyorum. onun dışında iştahım gaaaayyeett açık. her türlü meyve, sebze, salata, et, makarna, pilav... ve MISIR itinayla ve afiyetle yenir. hamileliğin en başından beri sanırım sadece bir kilo aldım. doktorum haftaya beni 50 kg görmek istediğini söylemişti ama sanırım 48,5-49 olabileceğim ancak. bu arada son bir aydır ben de sütü sade içemediğim için nesquikle içiyordum. hem vitamin ve folik asit takviyesi de var. niye olmuyormuş ki!!!
Merhaba kizlar yazdiklarinizi keyifle okudum umarim bende zamanla sizin gibi istah kazanirim. Hem refluyle hem hamilelik bulantilariyla ugrasmaktan yorulmustum ki sukur bulantilarim gecti yalnizca hazimsizliktan cikariyorum yediklerimi ve asil béni tedirgin éden sorunum haftada 1 kez tuvaletimi yapiyor olmam (idrar harici), ayrica bobreklerim cok agriyor ve fazlasiyla protein kacagi var idrar tahlilimde. Sizlerinde Boyle miYarin ikili testimiz var butun sikayetlerimi konusucam doktorla ins hayirli haberlerle donerim.
inşallah canım her şey yoluna girer testler de güzel çıkar
Tesekkurler canim. Rica etsem dogum tarihimi 31 ocak yapabilir misin birde bebegimin erkek oldugunu dusunuyorum. Belki yarin onu da ogreniriz :)
Kaç haftalık hamilesin canım
10 + 4 canım bende cinsiyetini çok merak ediyorum ya
Mrb arkadaşlar.
Bebişleriniz sağlıcakla gelir inşallah.
Antalyada yaşayan arkadaşlar hangi hastane-hangi dr a gidiyorsunuz?
Ben erkek diyorum babasi ilk zamanlar kiz diyordu simdi o da erkektir diyor. Bi hamile oldugumu daha ogrenmeden erkek bebek gormustum ryamda onceki gece yine gordum bebgim erkekmis ve yeni dogmus misler gibiydi :) benim bu kadar heyecanlanip mérak ettigime kiziyor annem " Ben seni doguncaya kadar mérak ettim sen Daha basindasin " diye ama mérak edilmez mi hic icinde bi canli kipir kipir :)
simdilik Ben cikiyorum yémek hazirligi yapmam lazim sohbete daha sonra devan ins opuyorum herkese iyi aksamlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?