2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sibush ben ömer sudekana gidiyorum şu anda çok memnunum doktorumdan ama diyarbakıra tayinimiz çıktı.şimdi kendime yeni doktor bulacağım orda.sen kime gidiyorsun canım?

merhaba mısra ben ssk doktoru muhammet öztürk e gidiyorum

ben ilk 3 randevuma Muhammet Beyin özel muayenehanesine gittim.. Geçici bir süreliğine Antlyada yaşadığımdan dolayı.. Ama kendisinden hiç memnun kalmadım.. Lafları agzından cımbızla alıyorduk.. Beslenme konusunda en ufak bilgi vermedi.. Ne zman gitsem bir an önce bitsede çıksam diye can atıyordum.. Size nasl davranıyor? Doğumumu İzmirde yapacağım için vazgectim Antalyada doktora gitmekten İzmirde Kahraman Koldaya gidiyorum artık ayda bir.. Zor oluyor ama nasılsa annemerde orda gitmişken bahaneyle onlarıda görmüş oluyorumzemuszemus

selam kızlar,

bnde dün alışverişe çıktım kendime hamile kıyafetlri aldım artık yavaştan başlamak gerek.

2 tane hamile pantalon aldım biri kot biri de keten gibi hemde doğumdan sonrada rahatça giyiliyomuş.

üstünede yine doğumdan sonrada gyilebilcek tarzda aldım..

hmm bide dr.a gttim ikili testimizi olduk sonucu salı günü alıcaz,ense kalınlığı falan normal çıktı ama cinsiyet malesef belli olmadı.

Ay kizlar önceki sayfalarda yazdiklarinizi okudum.Demek ocak ayi annelerinin favori yiyecegi patates.Bende patates cesidinden olusan yemekler yiyorum,annem kiziyor cocuk beslenmeyecek diye.Ama ben ilk cocuguma hamlieykende patates ve az yagli yemekler yiyordum.Genelde de ekmek arasi seylerdi.Et,balik,tavuk yiyemiyorum,sogan,sarimsak ve yemek kokularina dayanamiyorum.Süt icmeyi deniyorum ama ya tek nefete iciyorum yada bir yudumdan sonra birakiyorum.Sanki keci sütü iciyormusum gibi kokuyor.

Ya bende karpuz cok seviyorum ama esime karpuz düsük riskini artirir demisler.Arastiramadim da,doktorumda tatilde oldugu icin baskasina da gidip sormak istemedim.Bilginiz var mi?

canım karpuzun düşük yaptığını hiç duymadım ben aksine içinde folik asid varmış o yüzden yararlı

eski yazılarda patatesi görmemiştim,ama gerçekten ben çılgın gıbı patates yıyorum her turlusunu...Tulbecım bende hıc süt içemiyordum bı arkadaşıma doktoru sute çok az limon sık demiş, denedım ve cok faydasını gordum yarım yaglı sut elıyorum Kalsıyum oranı en yuksek olan sut yarım yaglıymıs bır bardaga doldurup içine 2-3 damla lımon sıkıp ıcıyorum.Tavsıe ederım; ))
Karpuz konusunda bısey duymadım ama cok severek ıyorum :CüvCüv:

noluyor bu siteye anlamıyorum ikidebir error diyoralsanaalsanasmile
yazdıklarımızda silinmiş:mymeka:

merhaba kızlar şehir dışındaydım uzun zamandır giremedim, cinsiyetler belli olmaya başlamış inş sizlerde bebeklerinizde iyisinizdir.
geçtiğimiz hafta izmirdeydim ondan öncede 2 gün hastanede kalmak zorunda kaldım doktor doğuma kadar istirat verdi yani iş, yorgunluk vs... herşey yasak ama iyiyim yarın kontrole gideceğim inş bebeğimde iyidir.

selam kızlar 3 gundur yokum bende sormayın başımıza neler geldıkı neysekı atlattık ben amelıyat olmak zorunda kaldım böbrek kanallarımdan bırı tıkanmıs kapalı amelıyata gırdık.cok agladım cok kokrtum bebege bısey olucak dıye once ıstemedım ama doktor olmassan hem böbregını hem bebegını kaybederseın dedı neysekı ıkımızde ıyıyız sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…