2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy canım benim çok geçmiş olsun a.s. neyse ki ikinizde iyisiniz. Allah başka dert keder vermesinn....

ayyy canım benim çok geçmiş olsun a.s. neyse ki ikinizde iyisiniz. Allah başka dert keder vermesinn....

tesekkur ederım canım kabus gıbı bırkac gun gecırdım hayatım film şerıdı oldu resmen insanoglu bugun var yarın yok ne olacagımız bellı degıl Allah kımseye böyle sıkıntılar vermesın

çok çok geçmiş olsun allah sana ve bebeğine sağlık versin inşallah...:Saruboceq:

şirinemm çok geçmiş olsun canım. şimdi iyi olmanıza sevindim, a.s.
kızlar bu arada yazılan 10 sayfadan fazla kısım silinmiş, noluyoooo yaaa...klava:

Canım benim çok geçmiş olsun ikinizinde iyi olmasına çok sevindim Allah başka dert vermesin a.s.

kızlar 16.07.2010 a geri döndü yazılanlar maalesef ve benim yaptığım listede lütfen listeyi kontrol edin bilgileri silinenler tekrar yazarsa düzelteyim

geçmiş olsun bebeğinin ve senin durumunun iyi olduğuna sevindim

hepinize cok tesekkur ederım arkadaslar tuvaletımı yaparken yanma hıssetmıstım işte tahlıl yaptık bakterı cıktı basıt bısey dıye dusunduk aksam fenalastım cok agrı basladı hastaneye gıttık hemen ultrasona aldılar.acil amelıyat dedıler sonra sormayın cok coktuydu ya o amelıyathane kapısında çaresız içeri gırmek

çok geçmiş olsun canım, ıyı olmanıza sevindima.s.

tesekkur ederım canım kabus gıbı bırkac gun gecırdım hayatım film şerıdı oldu resmen insanoglu bugun var yarın yok ne olacagımız bellı degıl Allah kımseye böyle sıkıntılar vermesın

amin cnm amin hayatımız pamuk ipliğine bağlı aman dikkatli olalım

Çok ama çok geçmiş olsun..Allah bir daha yaşatmasın..Bebeğinin ve senin iyi olmana da çok sevindim canım..

canım ya çok geçmiş olsun
birden mi çıktı canım?
şimdi nasıl oldun?çok geçmiş olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…