- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.341
selam kızlar 3 gundur yokum bende sormayın başımıza neler geldıkı neysekı atlattık ben amelıyat olmak zorunda kaldım böbrek kanallarımdan bırı tıkanmıs kapalı amelıyata gırdık.cok agladım cok kokrtum bebege bısey olucak dıye once ıstemedım ama doktor olmassan hem böbregını hem bebegını kaybederseın dedı neysekı ıkımızde ıyıyız sımdı
evet dirimcim aynen öle bırden bıre gelıstı hersey hepınızıe cok tsk ederız bu arada cınsıyetımız keınlestı bızım kızımız gelıyormus
evet dirimcim aynen öle bırden bıre gelıstı hersey hepınızıe cok tsk ederız bu arada cınsıyetımız keınlestı bızım kızımız gelıyormus
Lilypie : Free Baby stuff bu sayfadan yapabilirsin cnmkızlar bu arada şu avatarları ve tickerları nasıl yaptınız yaaaa baktım baktım göremedim.bende resim koyim dedim
Arkdaşlar bende sistit oldum galiba ölüyorum ağrıdan geçmedi kaç gündür.Doktorada perşembe günü gidicez ne yapıcam bilmiyorumsenağlama
geçmiş olsun. randevunu öne alma şansın yok mu? o ağrıya dayanılır mı daha üç gün!
canım çok sevindim kızın geliomuşş kaydirigubbakcemile2 Allah kucağına almayı nasip etsinn...
selam kızlaaar.
şirinecim çok geçmiş olsun ve tatlı kızın da hayırlı olsun
senin öğrenmene çok sevindim aynı günüz y senle demek artık ben deöğrenebilirimalkisalkisalkis
bu arada ikili test sonucumu aldım ama doktora gösteremedim çooooook kaabalıktı devlet hastanesi
kendi doktoruma da çarşamba gitcem inşallah
şimdi saf saf bakıyom sonuçlara acaba ne diyeohaoldumsmile
amaaaaaaaaaaaa düşük risk yazıyo içim ferahladı o yüzden
bi deee HCGB 38.39 çıktı bu ne demek sizin tahminlere göre erkek mi gamyoncuiremsukız mıkaydirigubbakcemile2
aaaayyyyy çok uzun yazdımkaydirigubbakcemile3
kızlar bu arada şu avatarları ve tickerları nasıl yaptınız yaaaa baktım baktım göremedim.bende resim koyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?