- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.361
Eşimde anca o gün izin alabiliyor o yüzden. :gitme:
selam kızlaaar.
şirinecim çok geçmiş olsun ve tatlı kızın da hayırlı olsun
senin öğrenmene çok sevindim aynı günüz y senle demek artık ben deöğrenebilirimalkisalkisalkis
bu arada ikili test sonucumu aldım ama doktora gösteremedim çooooook kaabalıktı devlet hastanesi
kendi doktoruma da çarşamba gitcem inşallah
şimdi saf saf bakıyom sonuçlara acaba ne diyeohaoldumsmile
amaaaaaaaaaaaa düşük risk yazıyo içim ferahladı o yüzden
bi deee HCGB 38.39 çıktı bu ne demek sizin tahminlere göre erkek mi gamyoncuiremsukız mıkaydirigubbakcemile2
aaaayyyyy çok uzun yazdımkaydirigubbakcemile3
12+1 günlükken 37.8 çıkmıştı benim kızım olucakmış...
Kızlar ben yarın 12 saatlik bir yolculuğa çıkmayı düşünüyorum ve doktorumda gidebilirsin demişti ama tereddütteyim bu konuda bilgisi olan varmı?
canım bende çarşamba akşamı çıkacağım bizim ki 14 saat falan doktorum sorun olmaz dedi yarında gitmeden önceki muayenemizi olacağız zaten
lolisss erkek olabilir valla.benim 70 di free beta hcg kız bebek benimkisi..ama tabi bunlar varsayım sanıırım.hayırlısı olsun.erkek mi istiyosun sen?allah gönlü
ne göre versin
lolisss erkek olabilir valla.benim 70 di free beta hcg kız bebek benimkisi..ama tabi bunlar varsayım sanıırım.hayırlısı olsun.erkek mi istiyosun sen?allah gönlü
ne göre versin
bende çıktım arkadaşlar hiç de bişicik olmadı allahın izniyle.ama biraz beliniz ağrıyabilir.3 saatte bir mola verip yürüyüş yapın kan dolaşımınız düzene girsin
otobüsle gidenler mola verip yürüyüş yapamıcak sanırım :gitme:
he hee artık benim de resmim varrr.teşekkürler arkadaşlar
Merhaba arkadaslar.. Bebeginin cinsiyetini ogrenenlere sevindim darisi bize insallah.. Zapzup gecmis olsun canim cabuk gecer umarim.. Denizcim hayirli yolculuklar simdiden..
Bugun cok uzgun ve huzunluyum ben.. Insan her zaman mutlu olamaz biliyorum ama karninda minicik bir can tasirken boylesine yipratilmak cok dokunuyor insana....
canım aklımda benimde iş yerime de getirdim bir tane zaten sürekli oturuyorum alıştı bünyem iyicene çok zorlanmayacağım sanırımyola çıkacak arkadaşlar yanınıza mutlaka bi yastık alın belkı otobuste vermezler, yastıgı sırtınıza koyarsınız bıraz rahatlatıyoryerimseniben
çok teşekkür ederim canım çok sağolMerhaba arkadaslar.. Bebeginin cinsiyetini ogrenenlere sevindim darisi bize insallah.. Zapzup gecmis olsun canim cabuk gecer umarim.. Denizcim hayirli yolculuklar simdiden..
Bugun cok uzgun ve huzunluyum ben.. Insan her zaman mutlu olamaz biliyorum ama karninda minicik bir can tasirken boylesine yipratilmak cok dokunuyor insana....
otobüsle gidenler mola verip yürüyüş yapamıcak sanırım :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?