2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

12+1 günlükken 37.8 çıkmıştı benim kızım olucakmış...

Kızlar ben yarın 12 saatlik bir yolculuğa çıkmayı düşünüyorum ve doktorumda gidebilirsin demişti ama tereddütteyim bu konuda bilgisi olan varmı?

12+1 günlükken 37.8 çıkmıştı benim kızım olucakmış...

hayırlı olsun canım bebişin
yaaa aslında kız erkek farketmez ama merak işte:kedi:
bu arada ben de 6 saatlik yolculuk yaptım 9 haftalıkken ve 13.haftada geri döndüm bişey olmadı doktorun da izin verdiyse hiç endişelenme derim

lolisss erkek olabilir valla.benim 70 di free beta hcg kız bebek benimkisi..ama tabi bunlar varsayım sanıırım.hayırlısı olsun.erkek mi istiyosun sen?allah gönlü
ne göre versin

Kızlar ben yarın 12 saatlik bir yolculuğa çıkmayı düşünüyorum ve doktorumda gidebilirsin demişti ama tereddütteyim bu konuda bilgisi olan varmı?

canım bende çarşamba akşamı çıkacağım bizim ki 14 saat falan doktorum sorun olmaz dedi yarında gitmeden önceki muayenemizi olacağız zaten

bende çıktım arkadaşlar hiç de bişicik olmadı allahın izniyle.ama biraz beliniz ağrıyabilir.3 saatte bir mola verip yürüyüş yapın kan dolaşımınız düzene girsin

canım bende çarşamba akşamı çıkacağım bizim ki 14 saat falan doktorum sorun olmaz dedi yarında gitmeden önceki muayenemizi olacağız zaten

ben yeni geldim. doktorum sorun olmaz demişti.6 saatlik yol,yol çalışması yuzunden 8 saat sürdü,çok korktum hoplaya hoplaya gıttı otobus ama cok şukur bışey olmadı. dönerken sanırım çok uzun oturmaktan belım ve kuyruk sokumum coook agrıdı..sizin yolcıuluklar daha uzunmuş.her molada bolbol yuruyun.

lolisss erkek olabilir valla.benim 70 di free beta hcg kız bebek benimkisi..ama tabi bunlar varsayım sanıırım.hayırlısı olsun.erkek mi istiyosun sen?allah gönlü
ne göre versin

canım aslında eşimde ben de kız bebek delisiyizsempatiksalakcinni
kız olmasını çooook istiyoruz yani
ama ben rüyalarımda hep erkek görüyorumboshayallersmile
ne olursa olsun ilk bebek sonuçta.rabbim elini ayağını düz etsin sağlıklı sıhhatli olsun da hiiç önemli değil kız erkek

yola çıkacak arkadaşlar yanınıza mutlaka bi yastık alın belkı otobuste vermezler, yastıgı sırtınıza koyarsınız bıraz rahatlatıyoryerimseniben

Merhaba arkadaslar.. Bebeginin cinsiyetini ogrenenlere sevindim darisi bize insallah.. Zapzup gecmis olsun canim cabuk gecer umarim.. Denizcim hayirli yolculuklar simdiden..
Bugun cok uzgun ve huzunluyum ben.. Insan her zaman mutlu olamaz biliyorum ama karninda minicik bir can tasirken boylesine yipratilmak cok dokunuyor insana....

ne göre versin

bu değerlere göre nasıl ayırt ediliyor acaba düşük -yüksek olarak oranları kaç biliyormusunuz. bende merak ediyorum cinsiyetinide

ne oldu canım hayırdır seni bu kadar yıpratan nedir?
meseleyi bilmiyorum ama bebişinin ve senin sağlığın için üzülmemeye çalışbilmiyorumkismile

yola çıkacak arkadaşlar yanınıza mutlaka bi yastık alın belkı otobuste vermezler, yastıgı sırtınıza koyarsınız bıraz rahatlatıyoryerimseniben
canım aklımda benimde iş yerime de getirdim bir tane zaten sürekli oturuyorum alıştı bünyem iyicene çok zorlanmayacağım sanırım

çok teşekkür ederim canım çok sağol
otobüsle gidenler mola verip yürüyüş yapamıcak sanırım :gitme:

canım belli aralıklarla mola oluyor bizim ki gece yolculuğu olacak birde inşallah uyuyabilirim hiç anlamam yolu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…