- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.401
bende 12 -13 haftalarda hissetmeye başladım ne kadar güzel bir duygu insan bir hoş oluyor. diğer kızlarımda 4-4,5 aylık iken hissetmiştim bunda daha erken oldu
lal üzülme canım allahım bebeğinle birlikte dertleinden kurtulmayı nasbetsin inşallah:Saruboceq:
biz hep yanındayızolumunekankayizsmile
Benim erkek hissettigime annemlerin yorumu bebegin erkek olma ihtimali oldu, bilmem artik dogrulugu nedir ama kiz bebek gec hareket edermis erkek bebek once hissedilirmis. Acaba dogrulugu var mi
bu değerlere göre nasıl ayırt ediliyor acaba düşük -yüksek olarak oranları kaç biliyormusunuz. bende merak ediyorum cinsiyetinide
insallah canim.. Hamileler her zaman gunahsiz gorunurler bana her dualari kabul olur gibi dusunurum.. Dualariniz ilac gibi geliyor
Benim hamilelik depresyonunu bile atmam çok zor oldu artık eşimden ayrılmayı bile düşündüm.Doğum sonrası depresyonundan korktuğum kadar doğumdan bile korkmuyorum.Allah hepimize yardım etsin.İçim sıkılıyor,boğuluyorum diyordum milletin anladığı etttiği yok
merhaba kızlarr.. yemeğimi yaptım yeni geldim sayfamıza:)) umarım herkezde herşey yolundadır.. bebenk hareketlerini hisseden annelere çok özendim.. biz bugun 4 ayımızı bitidik ama ben hala hiçbirşey hissedemedim.. ilk gebeliklerde daha geç hissediliyormuş diye avutuyorum kendimi:)
Cinsiyeti belli mi bebegin, kiz ise hemen kiz bebek gec hissediliyor hurafesine inandiracagim galiba kendimi :)
doktor yüzde 60 kız dedi.. çok yüksek bir oran olmadığı için hala emin olamadık.. birde nedense hamile kaldığım günden bu yana erkek gibi hissediyorum:))
merhaba kızlarr.. yemeğimi yaptım yeni geldim sayfamıza:)) umarım herkezde herşey yolundadır.. bebenk hareketlerini hisseden annelere çok özendim.. biz bugun 4 ayımızı bitidik ama ben hala hiçbirşey hissedemedim.. ilk gebeliklerde daha geç hissediliyormuş diye avutuyorum kendimi:)
doktor yüzde 60 kız dedi.. çok yüksek bir oran olmadığı için hala emin olamadık.. birde nedense hamile kaldığım günden bu yana erkek gibi hissediyorum:))
Bizim cinsiyette yarın kesinleşecek inşallah
hatırlısı olsun cnm sendede kıpırtılar varmı hissediyormusun:ecrin_bebek:
bende 12 -13 haftalarda hissetmeye başladım ne kadar güzel bir duygu insan bir hoş oluyor. diğer kızlarımda 4-4,5 aylık iken hissetmiştim bunda daha erken oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?