2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

lal üzülme canım allahım bebeğinle birlikte dertleinden kurtulmayı nasbetsin inşallah:Saruboceq:
biz hep yanındayızolumunekankayizsmile

bende 12 -13 haftalarda hissetmeye başladım ne kadar güzel bir duygu insan bir hoş oluyor. diğer kızlarımda 4-4,5 aylık iken hissetmiştim bunda daha erken oldu

Benim erkek hissettigime annemlerin yorumu bebegin erkek olma ihtimali oldu, bilmem artik dogrulugu nedir ama kiz bebek gec hareket edermis erkek bebek once hissedilirmis. Acaba dogrulugu var mi

lal üzülme canım allahım bebeğinle birlikte dertleinden kurtulmayı nasbetsin inşallah:Saruboceq:
biz hep yanındayızolumunekankayizsmile

insallah canim.. Hamileler her zaman gunahsiz gorunurler bana her dualari kabul olur gibi dusunurum.. Dualariniz ilac gibi geliyor

Benim erkek hissettigime annemlerin yorumu bebegin erkek olma ihtimali oldu, bilmem artik dogrulugu nedir ama kiz bebek gec hareket edermis erkek bebek once hissedilirmis. Acaba dogrulugu var mi

bilmiyorum doğrulunuğu benim 3 gebeliğim olduğu için erken hissedebilirmişin cinsiyetini henüz öğrenmedim öğrenince anlayacağım

Yok bizim de belli degil, benim butun belirtilerim cok erken oldu, bulantilarim da erken basladi hareketleri de erken hissettim gobegimde simdiden kocaman oldu, cok hizli gidiyoruz

bu değerlere göre nasıl ayırt ediliyor acaba düşük -yüksek olarak oranları kaç biliyormusunuz. bende merak ediyorum cinsiyetinide

canım ben de tam olarak bilmiyorum ama anladığım kadarıyla free beta HCGB değerin 50nin altındaysa erkek üstündeyse kız olma olasılığı yüksekmiş
kesin değil ama büyük ihtimal doğru diyollaaa:1rolleyes:

insallah canim.. Hamileler her zaman gunahsiz gorunurler bana her dualari kabul olur gibi dusunurum.. Dualariniz ilac gibi geliyor

Benim hamilelik depresyonunu bile atmam çok zor oldu artık eşimden ayrılmayı bile düşündüm.Doğum sonrası depresyonundan korktuğum kadar doğumdan bile korkmuyorum.Allah hepimize yardım etsin.İçim sıkılıyor,boğuluyorum diyordum milletin anladığı etttiği yok

merhaba kızlarr.. yemeğimi yaptım yeni geldim sayfamıza:)) umarım herkezde herşey yolundadır.. bebenk hareketlerini hisseden annelere çok özendim.. biz bugun 4 ayımızı bitidik ama ben hala hiçbirşey hissedemedim.. ilk gebeliklerde daha geç hissediliyormuş diye avutuyorum kendimi:)

Ben seni cok iyi anliyorum, korkularini da oyle.. Benim depresyon gecmisim de hic saglikli degil daha hamile kalmadan dogum depresyonundan korkuyordum bende.. Ama simdi depresyonu aklimin ucundan bile gecirmiyorum. Bebegim cok buyuk guc veriyor sende kendini deprsyona degil bebegine ve onun saglikli olmasina odakla. Kimse anlamazsa anlamasin umursama!

Son düzenleme:

Cinsiyeti belli mi bebegin, kiz ise hemen kiz bebek gec hissediliyor hurafesine inandiracagim galiba kendimi :)

Cinsiyeti belli mi bebegin, kiz ise hemen kiz bebek gec hissediliyor hurafesine inandiracagim galiba kendimi :)

doktor yüzde 60 kız dedi.. çok yüksek bir oran olmadığı için hala emin olamadık.. birde nedense hamile kaldığım günden bu yana erkek gibi hissediyorum:))

cinsiyetini söylenedi mi drum belli olur aslında senin

doktor yüzde 60 kız dedi.. çok yüksek bir oran olmadığı için hala emin olamadık.. birde nedense hamile kaldığım günden bu yana erkek gibi hissediyorum:))

Allah hayirlisini nasip etsin bende erkek hissediyorum, ruyalarimda bile oglum oluyor, herkes erkek diyor kiz olursa sasiricaz :)

banada herkez senin oğlun olacak diyor... kendimde nedense öyle hissediyorum.. ben hayatım boyunca hep kızımın olmasını dilemişimdir ama ilk bebişim o yüzden çok takılmamaya çalışıyorum..allah sağlık versin

bende 12 -13 haftalarda hissetmeye başladım ne kadar güzel bir duygu insan bir hoş oluyor. diğer kızlarımda 4-4,5 aylık iken hissetmiştim bunda daha erken oldu

zaten ilk hamilelikte 20. haftada hissediliomuş ama 2. de 16 . haftalarda hissedebiliniyomuş valla ben henüz hissetmedim ama doktorum çok hareketli dio ona rağmen hissetmedim :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…