- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.381
ne oldu canım hayırdır seni bu kadar yıpratan nedir?
meseleyi bilmiyorum ama bebişinin ve senin sağlığın için üzülmemeye çalışbilmiyorumkismile
Merhaba arkadaslar.. Bebeginin cinsiyetini ogrenenlere sevindim darisi bize insallah.. Zapzup gecmis olsun canim cabuk gecer umarim.. Denizcim hayirli yolculuklar simdiden..
Bugun cok uzgun ve huzunluyum ben.. Insan her zaman mutlu olamaz biliyorum ama karninda minicik bir can tasirken boylesine yipratilmak cok dokunuyor insana....
canım seni üzen herneyse inş geçer. hayat bu herşey bizim için hiçbişeyi kafana takmamaya çalış bak Allah ım nasip ederse dünya tatlısı yavrularımız olucak bunları düşün ve mutlu olmaya çalış hiçbişey onlardan değerli değil.:teselli:
1 yildir bir basina bin turlu sorunla ugrasiyorum ve artik kaldiramiyorum.. Dua edin bana olur mu, uzulmesin diye anneme de anlatamam dertlerimi arkadasim yok, kimsesiz gibiyim, vatanimi ozledim offf.. Bebegim beni ayakta tutan en buyuk guc :gitme:
Biliyorum canim kendimi boyle avutuyorum bende zaten. Size de gelip mizmizlanmak istemiyorum ama bazen tutamiyor insan icinde
Biliyorum canim kendimi boyle avutuyorum bende zaten. Size de gelip mizmizlanmak istemiyorum ama bazen tutamiyor insan icinde
senağlama canım benim dua edeceğim inşallah senin için.RABBİM yardımcın olsun inşallah sorunlarını çözer rahatlarsın.gurbet kolay değil ALLAHIM dayanma gücü versin sen dua et başka elden ne gelir gurbettesin ya RABBİM inşallah dualarını geri çevirmez
selam kızlar 3 gundur yokum bende sormayın başımıza neler geldıkı neysekı atlattık ben amelıyat olmak zorunda kaldım böbrek kanallarımdan bırı tıkanmıs kapalı amelıyata gırdık.cok agladım cok kokrtum bebege bısey olucak dıye once ıstemedım ama doktor olmassan hem böbregını hem bebegını kaybederseın dedı neysekı ıkımızde ıyıyız sımdı
Canım ne demek mızmızlanmak bazen insan en yakınındakine anlatamadığını burada anlatıp rahatlıyor ocak anneleri olarak bizde bir aile olduk birbirimize destek vermek en büyük görevimiz bana göre
Allah razi olsun sizden, sanal deyip gecmemek lazim inan insana bazen gercek hayatindan daha yakin ve daha yogun duygular yasatiyor, biri uzgunse bende gercekten uzuluyorum ve yurekten dualar ediyorum. Eksik olmayin insallah
canım çok sevindim kızın geliomuşş kaydirigubbakcemile2 Allah kucağına almayı nasip etsinn...
ooo şirinem hayırlı olsun kızın.başta doktor erkek demişti sanırım sana..oohh ohhh benim kızıma arkidiş geliyorrrrr.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
hiç sanal dememek lazım,, 2sene önce de KKda diyet grubundaydım oyle guzel arkadaslıklarımız olduki, onların cocukları buyudu ben evlendim,hamileyim....bunları yasarken onlar hep yanımdaydı KK dışında haberleşiyoruz üstelik farklı şehirlerde...canım arkadaslarım... şimdide sizinle Ocak anneleri'ndeyiz...
hiç sanal dememek lazım,, 2sene önce de KKda diyet grubundaydım oyle guzel arkadaslıklarımız olduki, onların cocukları buyudu ben evlendim,hamileyim....bunları yasarken onlar hep yanımdaydı KK dışında haberleşiyoruz üstelik farklı şehirlerde...canım arkadaslarım... şimdide sizinle Ocak anneleri'ndeyiz...
Şirinem hayırlı olsun canım:)
kaçıncı haftada belli oldu kesin?
arkadaşlar bebeklerinizin hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye başladınız.
11. Haftada sanki hissediyorum gibi geliyordu emin olamadim. 12. Hafta doktor ultrasonla bakarken ben kpirtilar hissediyordum ve bebegimde dans ediyordu orada emin oldum hareketlerinden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?