2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay negüzel duygudur hissetmek dört gözle bekliyorum o günleri cinsiyetini öğrenenler ne şanslı inş bende en kısa zamanda öğrenirim..bu erkek bebek daha erken hissedilir hurafesini bende duydum...bende rüyamda erkek bebek görmüştüm hamile olduğumu bilmeden eşimde geçenlerde erkek bebek görmüş bakalım hiç önemi yok ama çok merak ediliyorrrum bi idrar tahlili varmış cinsiyetini 10 haftadan sonra %99 doğru sonuç veren ama eşim çok kızıyor herkes nasıl bekliyosa bizde beklicez diye sizdede oldumu böle sabırsızlıklar günler geçmek bilmiyor..

olmazmıııı boshayallersmile hepimiz aynıyıs galiba kaydirigubbakcemile3 bende rüyamda 3 dür erkek bebeğim olmuş görüyorum kime sorsam erkek diyor eşimde erkek görmüş hayırlısı
gerçi kız olursa eşim daha çok sevinir heralde hep kız dio çünkü kız isimlerine filan bakıo kaydirigubbakcemile3 Allah sağlıklı hayırlı ewlatlar versinde gerisi önemli değil...

bende kız bebekleri bi ayrı severim kızımız olursa ismi bile hazır :):):)cinsiyetini en yakın zamanda öğrenirsin inşallah...

ben rüyamda ilk kızım olmuş olarak görmüştüm cinsiyetini öğrenmeden öncede oğlan görmüştüm ertesi gün gittiğimizde doktor erkeğe benziyor ama kesin demeyelim dedi bakalım yarın büyük gün

mrb arkadaşlar bende cinsiyeti çok merak ediyorum
beni görenler kız diyor benim ilk bebegim erkekti ama
onu kaybettim
çin takviminde falanda kız çıkıyor bakalım
bende önemsemiyorum cinsiyeti kız erkek farketmez
çünkü benim bir oğlum var yanımda olmasada
birde kız kardeşi olsunn
inş. sağlıklı ve hayırlı bir bebek olur.

seninle daha önce başka bi sayfada yazışmıştık galiba bende bebeğimi kaybettim ve cinsiyeti belli değildi o yüzden şimdi tek dua allahım sağlıklısını nasip etsin kucağımıza almayı nasip etsin o güzel günleri görelim üzülmeyelim artık...inş tüm duaların kabul olsun ..

bugün ilk günaydın benden olsun günaydınnnnnnnnnnn
denizcim inşallah hayırlı haberlerle dönersin canımopuyorumnanaktan

günaydın annişler
dün yazmıştım ama silinmiş galiba
benim bebişimi dr. tam olarak göremedi ama kıza benziyor dedi... Kesin sonucu 1 ay sonraki randevunuzda söyleyebilirim dedi.. 3 lü test yapıp gönderdi.. bu arada bebişim 10 parmağını azına sokmaya çalışmakla meşgüldü dr. dayanamadı ultrasonla o anı da çekip verdi.. allah hepimize hayırlı evlatlar versin.. ben kız olmasından umutluyum ama eşim hala bir erkek olabilir sevdasında 1 ay daha oyalayacak bizi gibi görünüyor..:)))

bugün ilk günaydın benden olsun günaydınnnnnnnnnnn
denizcim inşallah hayırlı haberlerle dönersin canımopuyorumnanaktan

günaydınlar herkesciklerea.s.

Günaydın hanımlar,,,,
bugun izinli oldugum son gun.yarın işe başlıyorum.bugunu doyasıya yaşamam lazım..bir sonraki izin doğum iznim

a.s.a.s.

günaydın güzellerrr opuyorumnanaktan

saat 16:30 da randevumuz yarın akşam yola çıkacağız bitirmem gereken işler var buralardayım hem iş yaparsam zaman daha çabuk geçer öpüldünüz

suhancığım maşallah yavruna
çok tatlı,şimdiden başlamış eline ağzına sokmaya hı:))))
inşallah 3 lü testin sonucu güzel çıkar

elmaşekeri ben iznimi son aylara saklıyorum canım ya
aslında benimde ihtiyacım var izne

denizciğim güzel haberlerini bekliyoruz artık:)))

herkese günaydın:))

masallah ya siz 3`lü testi yaptirmaya baslamissiniz,insallah iyi sonuclar cikar.Bu teste cocugun cinsiyeti kesin belli oluyor.Benim doktor tatile cikti,3 hafta sonra kontrolüm var.Catlayacagim meraktan,her gören soruyor ne olacak diye.

ahh canım, cok ısterdım ıznımı sarkıtmayı ama bızde ızın donemı var.temmuz ve agustos ayı ıcınde kullanmak zorundayım.:kedi:

günaydınlar herkese ..bebişler maşallah büyüor .Rabbim korusun hepsini..
akşam migren krizi yaşadım resmen hamilelikte şu başağrıları daha çekilmez oluyor ,, soluğu en son acilde aldım , serum taktılar içine arveles perfargal ve metpamit konuldu ,doktor bir sakıncası yok desede ben yine kendi derdimi unuttum acaba bebğe zararı olurmu diye düşünmeye başladım ,bugün randevum var gidip bebeğimi görsemde içim biraz rahatlasa çok iiolacakk

Gunaydinlar...
Ozlenen gecmis olsun metpamid demissin o ilaca benim alerjim var ve cok kotu sonuclara sebep oluyor o nedenle cok korkuyorum, bi an seni kendi yerime koydum Rabbim korusun bisey olmamis.. Tavsiyem doktorlari alerji ihtimaline karsi uyarmaniz cunku insan hic bilemiyor neye alerjisi olup olmayacagini.

günaydınnn kızlarrr....suhan gözünaydın canım bebeişini de görmüşssün maşşalahhhh...denizcim bilirim randevu saati gelmek bilmez hayırlı haberlerle dön inşallah...özlenen geçmiş olsun arkadaşım

slm kızlarrrr
maşallah bebişlere
bazı anneler hareketleri bile hissetmiş negüzel bizde daha tık yok gelecek hafta bekliyorum artık hareketleri:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…