- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.421
ay negüzel duygudur hissetmek dört gözle bekliyorum o günleri cinsiyetini öğrenenler ne şanslı inş bende en kısa zamanda öğrenirim..bu erkek bebek daha erken hissedilir hurafesini bende duydum...bende rüyamda erkek bebek görmüştüm hamile olduğumu bilmeden eşimde geçenlerde erkek bebek görmüş bakalım hiç önemi yok ama çok merak ediliyorrrum bi idrar tahlili varmış cinsiyetini 10 haftadan sonra %99 doğru sonuç veren ama eşim çok kızıyor herkes nasıl bekliyosa bizde beklicez diye sizdede oldumu böle sabırsızlıklar günler geçmek bilmiyor..
ay negüzel duygudur hissetmek dört gözle bekliyorum o günleri cinsiyetini öğrenenler ne şanslı inş bende en kısa zamanda öğrenirim..bu erkek bebek daha erken hissedilir hurafesini bende duydum...bende rüyamda erkek bebek görmüştüm hamile olduğumu bilmeden eşimde geçenlerde erkek bebek görmüş bakalım hiç önemi yok ama çok merak ediliyorrrum bi idrar tahlili varmış cinsiyetini 10 haftadan sonra %99 doğru sonuç veren ama eşim çok kızıyor herkes nasıl bekliyosa bizde beklicez diye sizdede oldumu böle sabırsızlıklar günler geçmek bilmiyor..
mrb arkadaşlar bende cinsiyeti çok merak ediyorum
beni görenler kız diyor benim ilk bebegim erkekti ama
onu kaybettim
çin takviminde falanda kız çıkıyor bakalım
bende önemsemiyorum cinsiyeti kız erkek farketmez
çünkü benim bir oğlum var yanımda olmasada
birde kız kardeşi olsunn
inş. sağlıklı ve hayırlı bir bebek olur.
bugün ilk günaydın benden olsun günaydınnnnnnnnnnn
denizcim inşallah hayırlı haberlerle dönersin canımopuyorumnanaktan
günaydınlar herkesciklerea.s.
Günaydın hanımlar,,,,
bugun izinli oldugum son gun.yarın işe başlıyorum.bugunu doyasıya yaşamam lazım..bir sonraki izin doğum iznim
a.s.a.s.
suhancığım maşallah yavruna
çok tatlı,şimdiden başlamış eline ağzına sokmaya hı:))))
inşallah 3 lü testin sonucu güzel çıkar
elmaşekeri ben iznimi son aylara saklıyorum canım ya
aslında benimde ihtiyacım var izne
denizciğim güzel haberlerini bekliyoruz artık:)))
herkese günaydın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?