- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.441
slm kızlarrrr
maşallah bebişlere
bazı anneler hareketleri bile hissetmiş negüzel bizde daha tık yok gelecek hafta bekliyorum artık hareketleri:asigim:
kızlarr slmmm
maşallah canım yaa ne güzellbendede bir tık yok canım.16.haftamızın içindeyiz ama bakalım ne zaman hissedeceğiz.
perşembe günü 3lü test için gittiğimizde kardeşimide götürdüm yanımda.bizim bebiş tepe taklak duruyordu ben korktum doktor güldü korkma o daha doğuma kadar ne pozisyonlara girecek diye kaydirigubbakcemile3
çok hareketliydi maşaallah kardeşim bile inanamadı.akşam eşime anlata anlata bitiremedi enişte sizin oğlan pek bir hareketli 1dk yerinde durduğu yok diyekaydirigubbakcemile3
kızlarr slmmm
hepinizee GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIINNopuyorumnanaktan
kızlar bnm öle çok öğürmem falan olmazdı ama çok arttı bu ara ya neden acaba
suhancığım maşallah yavruna
çok tatlı,şimdiden başlamış eline ağzına sokmaya hı:))))
inşallah 3 lü testin sonucu güzel çıkar
Sağol dirimcim.. evet çok tatlıydı maşallah.. ama açmı acaba yaa ?? umarım bu testi de sorunsuz atlatırız.. darısı sizlerin başına :)))opuyorumnanaktan
günaydınnn kızlarrr....suhan gözünaydın canım bebeişini de görmüşssün maşşalahhhh...denizcim bilirim randevu saati gelmek bilmez hayırlı haberlerle dön inşallah...özlenen geçmiş olsun arkadaşım
Selam kızlar ben de aranıza katılmaya karar verdim diğer forumlar çok yavaş ilerliyo:) Bebeiğm ve ben 12+4 olduk benim hesaplarıma göre ama ultrasonda bebeğim 1 hafta önden gidiyo maşallah:) Cuma günü ikli tarama için gittik ama bebeğim 2 kez sıçradı sonra da uykuya daldı bi türlü uyandıramadık.Pazartesi tekrar gittim gelişimi güzel büyük ihtimal kız dedi:) Cinsiyetini öğrenmek için erken diye düşündüğümüzden birden duyunca şaşaırdık ama eşim de ben de kız özeniyoduk çok şükür kü Allah da gönlümüze göre verdi :)))
ama hep oluo ya çok yediysem yda çok acsam olluo:
hoşgeldin manolya ne güzel allah gönlünüze göre vermiş.. umarım kız olarak devam eder.. benim bebişte kız gibi hayırlısı inşallah...a.s.
aramıza h.g canım güzel bi hamilelik geçiririz hep birlikte inş.Selam kızlar ben de aranıza katılmaya karar verdim diğer forumlar çok yavaş ilerliyo:) Bebeiğm ve ben 12+4 olduk benim hesaplarıma göre ama ultrasonda bebeğim 1 hafta önden gidiyo maşallah:) Cuma günü ikli tarama için gittik ama bebeğim 2 kez sıçradı sonra da uykuya daldı bi türlü uyandıramadık.Pazartesi tekrar gittim gelişimi güzel büyük ihtimal kız dedi:) Cinsiyetini öğrenmek için erken diye düşündüğümüzden birden duyunca şaşaırdık ama eşim de ben de kız özeniyoduk çok şükür kü Allah da gönlümüze göre verdi :)))
sağoll canım... gördüm bebişimi bidahaki randevu 7 ağustos böyle bekleme olmasa zaman geçmez değil mi.. ?? allah hepimizin yardımcısı olsun..opuyorumnanaktan
aramıza h.g canım güzel bi hamilelik geçiririz hep birlikte inş.
maşallah bebişine canım görmüşsünn ohh ne güzell..test sonuçlarında güzel çıkar allahın izniyle...ahh bu zamann sanki hiç geçmiyo gibi ama 4 ayımıza gelmişiz bile bebişler 5 haftalıkken burdaydık :))
bende pazartesi görecem inş. meleğimi..
aramıza h.g canım güzel bi hamilelik geçiririz hep birlikte inş.
maşallah bebişine canım görmüşsünn ohh ne güzell..test sonuçlarında güzel çıkar allahın izniyle...ahh bu zamann sanki hiç geçmiyo gibi ama 4 ayımıza gelmişiz bile bebişler 5 haftalıkken burdaydık :))
bende pazartesi görecem inş. meleğimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?