2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yoğunluktan yazamadım çıkacağım birazdan bebişimi görmeye gideceğiz geri ofise döneceğim işlerim çok yarın izne çıkacağımdan inşallah güzel haberle dönerim yazarım size öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

hadı bakalım canım ,guzel haberlerını beklıyoruz.bakalım bebiş napıyoo opuyorumnanaktan

selam kızlarr.. ikili tarama testin sonuçları çıktı çok şükür herşey normalmiş :))
yaa cinsiyet ne zaman belli olacak artık merakla bekliyormm

kızlar yaa ben kilo almadım henüz ama alyansım ve bazı yüzüklerim artık olmuyolar..
sizdede aynı durum var mı??

canım ben de kilo almadım hatta yarım kilo falan verdim ama dediğin gibi tektaşım denk gelmiyor artık, parmaklarım şişti.. kilo almamaya rağmen şişmesi tuhaf geliyor insana ama herkeste olduğuna göre normal herhalde

bende ikili test için gidicem ama hiç gidesim yok.Doktor bebeği göstermiyor.Resmini elime tutuşturucak o kadar.İyi olduğunu öğreneyimde artık ne yapayım katlanıcaz ama siz böyle bebeğimin kalbini duydum gördüm diyince çok imreniyorum.Ben böyle bebeğimi hissedemiyorumki neremde duruyor onu bile söylemedi.Soru sormaya fırsat vermeden yanındaki hemşirelere komut verip duruyor.Zaten bi muaynehanede bir kadın sırada bekliyor.Biri muayne oluyor.Biri çıkıyor.Karmaşık karmaşık. offf mafoldumben

Denizcim şimdi kontrolde olmalı hayırlı haberler inşallah.. bende 3 lü testin sonucunu bu hafta sonuna kadar öğrenirim heralde ....
zap zupcum üzülme aslında dr.a rica etsen hani hiç olmazsa ne tarafta falan desen bu kadar mı kötü yaa... senin heyecanını paylaşmayan bir dr.klava:

ben de şimdi yarın için randevu aldım ufff çok heycanlıyımdelikafadulden
bi de sabah guatr utrasonum var korkuyoruuum:sinifsinif:

Biz geldikkk hihoyyyt

kızlar bebişim gayet sağlıklı her şeyi tam Allah a şükür doktor teyzemiz baya inceledi

üçlü tarama yapmayacakmış dörtlü yapacakmışız üçlüden daha kapsamlıymış sonuçları da daha net oluyormuş

boyu 13 cm yaklaşık ve 126 gram

EVET BOMBA HABER İSE BİZİM OĞLAN KIZ OLDU kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

eşim baya kötü oldu erkeğe kötü alıştırmış ben baya sevindim kız istiyormuşum meğer :asigim:

:)) erkek bebekler azaliyor cok ilginc.. Hayirli olsun denizcim ogrenmissiniz ne guzel, darisi bizlere ins
bizim bebek minicik kaldi seninki abla olmus kocaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…